A Kazinczy iskolánál is tudnak “suttyón” parkolni

Csepel.info, Mr.Gabee
 Névtelen
Hétfőn tettünk közzé egy képet, melyet egyik olvasónk suttyós rovatunkba küldött. Most ismét kaptunk egy olvasói levelet, melyből az alábbiakban idézünk: 
A suttyó parkolók című rovatba ajánlom a következő versenyzőt. A Kazinczy Ferenc Általános Iskolával szembeni kapubeállóba parkolt. Természetesen az iskolában mindenki őt kereste, mire előkerült az drága szülő akire fél órát kellett várni, hogy el tudjanak indulni otthonról az ott lakók. Ebben az egészben az a legfelháborítóbb, hogy mind előtte mind pedig mögötte nyugodtan tudott volna parkolni, sőt az iskola oldala  teljesen üres volt abban az időintervallumban, körülbelül 6 autónyi hely állt rendelkezésre (még át se kellett volna sétálnia az úton). De nem, neki csak a kapubeálló jó… A csatolt képen jól látszik, hogy nyugodtan tudott volna máshova is parkolni. Az eset nem először fordult elő.
Továbbra is várjuk szebbnél szebb képeiket, értesítéseiket szabálytalanul parkoló autókról, balesetekről, fennakadásokról, különleges történésekről, egyszóval mindenről, ami Csepelen történik és Csepelhez kötődik. Címünk: csepel.info@gmail.com

5 hozzászólás “A Kazinczy iskolánál is tudnak “suttyón” parkolni” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    KRESZ 41§ 2. (c)
    Nem fotózni, keresgélni, ren dőrt hívni, mert a közteres úgysem megy ki.

  2. Grün Izidor szerint:

    “KRESZ 41§ 2.c) ahol a jármű az út menti ingatlanra való behajtást akadályozhatja!”
    .
    Tehát szabályosan várakozott, mert nem a be hanem csak a kihajtást akadályozta?!

  3. Abcd szerint:

    Kedves Grün Izidor!

    A képen jól látszik hogy nem várakozott az illető mert akkor a kocsiban kellett volna lennie, tehát szabálytalanul parkolt. A köztereseknek nincs e-mail címük ahova be lehetne küldeni az ilyen szabálytalankodókat, hogy máskor eszükbe se jusson oda parkolni? Vagy ha kihívom ilyen esetben a köztereseket mit tesznek ha egyáltalán kijönnek ? Hasonló a probléma erre is csak azért kérdezem.

  4. Grün Izidor szerint:

    Abcd!
    A várakozás nem követeli meg , hogy a vezető a járműben tartózkodjon!
    De ha van rá idézhető § ne kímélj! 😀

  5. felix szerint:

    Mi van akkor, ha a kocsi az épülethez tartozó valakié?

Itt lehet hozzászólni !