Közmeghallgatás november 27-én

Csepel.hu

pic_29

Tisztelt Csepeli Polgárok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket a 2015. évben esedékes KÖZMEGHALLGATÁSÁRA, melynek témája az illegális bevándorlás lesz.

  • Időpont: 2015. november 27. (péntek) 17 óra
  • Helyszín: Királyerdei Művelődési Ház színházterme (1213 Budapest, Szent István út 230.)

 

Tisztelettel várjuk Önöket!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata

14 hozzászólás “Közmeghallgatás november 27-én” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Szerencsére Csepelen még nincs bevándorlási probléma, a IX-dik kerületből ide költözötteket leszámítva!

  2. Grün Izidor szerint:

    Tarjányi!
    Csepelen még nincs illegális bevándorlás, azért kell még idejében megkonzultálni a lakossággal a CSODA (Csepelt Oltalmazó Drót Akadály) és a kerítés építés terveit!
    A piacon egyre nehezebb a pengésdrót beszerzése! 😀 😛

  3. Tarjányi László szerint:

    Már a gyurcsányi vizitdíjat sírják vissza a Fidesz szavazói is

    2015. november 22. 12:28

    Hunhír.info
    Egy friss közvélemény-kutatás szerint már az emberek kétharmad része a Gyurcsány-kormány vizitdíját is elfogadhatónak tartja. E tény egyenes következménye az Orbán-kormányok 5 éve tartó, kudarcokkal tűzdelt egészségügyi politikájának.

    A számok azt mutatják, hogy már a Fidesz szavazói is ráébredtek a csúf valóságra, arra, hogy Orbán Viktor számára fontosabbak a fűtött labdarúgópályák, a közmédia ésszerűtlen támogatása, valamint a kétes hátterű barátok adómentességének garantálása, mint az egészségügyre fordított állami költések növelése.

    Az, hogy az emberek már az egészségügy legsötétebb napjait idéző vizitdíjat is elfogadhatóbbnak tartják, mint Orbán Viktor tetteit és elképzeléseit az egészségüggyel kapcsolatosan, bizonyítéka annak, hogy az Orbán-kormány megbukott egészségügyi politikájával. A kormány 5 éve képtelen megállítani az dolgozók elvándorlását, képtelen orvosolni a kórházak tartozásainak halmozódását, amely az év végére megint 60 milliárd forintra rúghat. Nem csoda, hogy a miniszterelnök ősszel hetekig nem is tudott találni az egészségügy vezetésére olyan embert, aki elvállalta volna a siralmas állapotban lévő ágazat irányítását.

    A Jobbik azt tanácsolja Orbán Viktornak, hogy hallja meg az emberek hangját, mely egyöntetűen az egészségügyre költené azokat a forrásokat, amelyeket a kormányfő most saját hobbijára, grandiózus építkezésekre (így a kertje végében levő stadionra és a hozzá tartozó kisvasútra), valamint a fideszes holdudvar gyarapítására költ.

    Lukács László György frakcióvezető-helyettes

  4. Grün Izidor szerint:

    Bezzeg a “zemúttnyócévben” népszavazást kezdeményeztek ellenzékből 300 forint miatt! “Orbán Viktor monnyon le!” 😀

  5. Tarjányi László szerint:

    Orbán megzakkant, hatalmi hóbortja a felcsúti stadion meg a kisvasút! A Fideszben nincsen egyetlen bátor ember sem, aki meg merné mondani neki az igazat!

  6. Grün Izidor szerint:

    László!
    Egyelőre még nagyon sokan élnek belőle!
    De a természet örök törvénye, ha a túlszaporodott élősködők megölik a gazdaállatukat az a pusztulásukkal jár!
    Ami késik az jön! 😀

  7. nagyapó szerint:

    A Jobbik beszámolhatna a jobbikos brókerbotrányként is emlegetett karcagi Kun-Mediátor-ügyről és abban Lukács László György, valamint szülei érintettségéről.
    Azonkívül, mivel közmeghallgatás témája az illegális bevándorlás, a migránsok jobbikosok általi szállításáról is eshetne szó.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Tarjányi László szerint:

    Varga Mihály és Fazekas Sándor fideszes miniszterek biztosan ismerik a tetteseket, lévén karcagiak.

    Botrány Karcagon: Ki tolja el jobban Marcsikát?

    2015. április 24., péntek, 11:25 Utolsó frissítés: 2015. április 24., péntek, 12:08

    Szerző: hvg.hu

    Címkék: MSZP; Gyurcsány Ferenc; Orbán Viktor; Jobbik; Vadai Ágnes; Varga Mihály; Karcag; Fazekas Sándor; Épkar Zrt.; DK; Kun-Mediátor Kft.; Szeivolt István;

    Lehetetlen eldönteni, hogy MSZP-s, DK-s, jobbikos vagy fideszes a karcagi sikkasztási ügy. Az is lehet, hogy mindenki benne volt, pártoktól függetlenül – meg az is, hogy senki. A Fidesz vehemensen próbálja eltolni magáról az ügyet, és közben pont egy olyan céget próbál a szocialistákhoz kötni, amire közbeszerzési eredményei alapján nehéz lenne azt mondani, hogy nem kedvelt baloldali cégnek nézték az elmúlt években. De inkább a cég, amelyre a fókusz került a napokban, nőttön-nőtt, akárki is volt hatalmon, milliárdos megbízásokkal hízott nagyra.
    Folytatás elolvasható az alábbi helyen, ahol nagyapó is tájékozódhat a saját hazugsága hátteréről! 😛
    http://hvg.hu/gazdasag/20150424_Mellenyult_a_Fidesz_a_karcagi_sikkasztasi

  9. Tarjányi László szerint:

    Ejnye Csepeli Fidesz!

    Nem tudtok Nagyapónál jobb debatőrt kiállítani, mert erősen elaggott az agysejtjeit illetően!

  10. Tarjányi László szerint:

    A KDNP a Fidesz fügefalevele, Csepelen nagyapóval takaróznak, Izraelbe meg Tömjén Zsoltot küldik, biztosítani Netanyahut, hogy Magyarország nem fogja végrehajtani az Unió rendeletét, nem fogja átírni a “Made in Israel” címkét azokon az árúkon, amelyeket nem Izraelben, hanem a megszállt területeken állítanak elő! Az EU azért írta elő a földrajzi eredet közlését, mert a hamis megjelölés Izrael részének ismeri el a megszállt területeket!

  11. Grün Izidor szerint:

    Tarjányi!
    A zÖreg “tt”-vel debattőrnek írandó, mert már csak múlt időben használható vitára!
    Még sohasem volt képes egy önálló álláspontot képviselni, nemhogy vitázni! 😀

  12. felix szerint:

    Viszont egyre szebben röfög.

  13. Tarjányi László szerint:

    “A galambnak álcázott karvaly és a kánya, Égigérő fára segítik a Kiskanászt. Szívében király, álmaiban császár. Szépen szól, rondán cselekszik. Zsákja feneketlen. Letaszítják – újra mászik!”

    “A döglött sárkány kutyáit a Koronázatlan Cár veszi pórázra. A Szűkszavú Tárnokmestert tuszkolják élre. Saját táborából ütnek pártot ellene, mert a Koronázatlan Cár úgy akarja. Paprikajancsiból csinál vezért. A nemzet tűri – nem látja meg rajta a rángató madzagokat. A csellel hatalomra segített Paprikajancsi pofátlanul önkényeskedik, buzerálja a népet. Nyegle és buta. A Kiskanász malmára hajtja a vizet. Jobb ellenfél nincs. A nép tűri őket. Nemes lovag-ősök fehér liliomán tipródik a nemzet. A csősz tolvaj, a bakter rabló, a bíró cinkos. A különb nem viszi sokra, mert irigylik. Ki-ki rántja lefelé a másikat – az országot együtt. Lenézett népek mögött kullog a magyar! A nemzet talpa alatt röpülő szőnyeggé válik a föld!”

    “A rátarti úr napszámért kunyerál. Már mindent elkótyavetyéltek. Csak alantas szolgálatok maradnak, égbekiáltó árulások.”

  14. Tarjányi László szerint:

    Közmeghallgatás az illegális bevándorlásról, ez meg mi a fene? Közmeghallgatni helyi ügyekben szoktak! A lakossági hozzászólók ha tudnak Csepelen ilyenről, azt már régen jelenteniük kellett volna a rendőrségen! A lakossági kérdezők meg nyilván arról akarnak informálódni, az önkormányzat kíván-e valahol bújtatni illegális bevándorlókat? Hát ez a témaválasztás kész röhej! Nem közmeghallgatást kellett volna kiírni, hanem lakossági fórumot, ahol nyilván a nagyeszű előadó elmondja a saját gondolatait, amivel a megjelentek vagy egyetértenek, vagy nem! Messze még a választás!

    Nyilván nincs olyan csepeli téma, amiben ki mernék kérni a csepeliek véleményét!

Itt lehet hozzászólni !