Új hűtőgépet kapott a nyugdíjas házaspár

Csepel.hu

huto4

Az Ökumenikus Segélyszervezet és a csepeli önkormányzat összefogásával kapott új hűtőgépet ajándékba a Mányó házaspár. A Nyuszi sétányon lakó nyugdíjas házasok otthonába november 17-én ellátogatott Borbély Lénárd polgármester, akitől idén szeptemberben kért segítséget Mányó János kerületi lakos.

Levelében arról írt, hogy a régi hűtőjük elromlott, javítani már nem lehet, így szívesen részt vennének az államilag támogatott hűtőgépcsere-programban. A házaspár azonban lecsúszott a kormány által kiírt pályázat határidejéről, ezért az önkormányzat munkatársainak közbenjárásával az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül jutottak új háztartási gépükhöz, amely már a konyhában áll.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tavaly ősszel hirdette meg az „Otthon Melege Programhoz” kapcsolódó felhívását államilag támogatott hűtőgépcserére. Az elbírálásnál előnyt élveztek a nyugdíjas és nagycsaládos pályázók. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az idén február közepéig meghosszabbított határidőig beérkezett pályázók már megkapták a régi, energiafaló készülékek helyett az új, energiatakarékos hűtőgépeket.

Csepel.hu

3 hozzászólás “Új hűtőgépet kapott a nyugdíjas házaspár” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Én bezzeg hiába írtam levelet a jegyzőnek meg Németh Szilárdnak, hogy rokkantsági ellátott létemre ne kelljen befizetnem több mint százezer Forintot talajterhelési díjként!

    Mintahogy a harmadik önkormányzati ciklus óta várom, hogy valaki megköszönje, hogy a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés felbomlasztásával 3.8 Milliárd Forintot spóroltam meg Csepelnek!

    Persze a fideszes hála sem ért utol, pedig csak 2002 óta várok rá, hogy Orbán Viktor és Kövér László valamiképpen meghálálja a 2002. április 9-én 15:55-kor elküldött gázár-kampányötletemet!

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Én is nyugger vagyok és szar a mosógépem. 🙂
    Igaz, az még javítható.

  3. Tarjányi László szerint:

    Kedves fghfjhgkjhk, az kevés hogy a szmájlid narancsszínű! 😉

Itt lehet hozzászólni !