Hazaengedték a mentőst megszúró férfit

HÍRPRESS

Megkéseltek egy mentőst03

A bíróság házi őrizetbe helyezte csütörtökön azt a férfit, aki kedden megszúrt egy mentőápolót Budapesten – közölte a BRFK kommunikációs szolgálata az MTI-vel. A BRFK bűnügyi főosztálya az ügyben a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezését kezdeményezte – tették hozzá.

A Csepelről kedden kórházba szállított, valószínűleg drogok hatása alatt álló fiatal férfi az Üllői úton, a Heim Pál Gyermekkórház előtt késsel támadt a vele utazó mentőápolóra. Burány Béla, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója aznap sajtótájékoztatón közölte, hogy a mentőápoló túl van az életveszélyen. Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője azt mondta, hogy bár a mentősöket érő atrocitások mindennaposak, ilyen súlyos támadás csupán évente néhányszor történik.

3 hozzászólás “Hazaengedték a mentőst megszúró férfit” bejegyzésre

  1. Hunnia szerint:

    Keresztény országban élünk, keresztény módon kell megoldani a problémát. Be kell tenni ezt a kis görényt egy oroszlánketrecbe, kezébe adni egy kapanyelet és ott hagyni pár napra. Ha Isten úgy akarja, a kapanyél elsül és megmenekúl a delikvens. Ha nem, akkor természetes úton hasznosul.

  2. Andy szerint:

    az ilyet még haza is engedik- röhej! börtönben kellene tartani élete végéig!

  3. Zoltán szerint:

    ez tényleg már abszurdisztán

Itt lehet hozzászólni !