Elgázoltak egy lányt a Görgey Artúr térnél

Mr.Gabee, Csepel.info

szirena

Mr.Gabee információi szerint egy 20 éves nőt elgázolt egy autó Csepelen a Kossuth Lajos utcában a Görgey Artúr téri buszmegálló előtti zebrán. A baleseti helyszínelés alatt a rendőrök teljes szélességében lezárták a Kossuth Lajos utca egy szakaszát, az arra tartó járműveket elterelték, illetve visszafordították.

Szerkesztő megkérdezte a rendőröket, hogy mi történt pontosan, és azt az információt kapta, hogy gázolás történt. Később azt is megtudta informátorától, hogy a nő a baleset következtében csípő és fejsérülést szenvedett, mivel a csepeli orvosi ügyelet közel volt a balesethez, így ők kezdték meg elsőként az ellátást. A balesethez a pesterzsébeti mentő érkezett meg a baleset helyszínére, mivel a csepeli mentő szolgálatot teljesített a IX. kerületben. A baleset sérültje 15 percig feküdt a földön, addig az ügyelet vénát biztosított, fájdalmait csillapította, a kihűlés ellen fóliába csomagolták, valamint folyadékot adtak vénásan. Olvasónk elmondása szerint a baleset bekövetkezésekor a csepeli mentő még az állomáson volt, de nem őt küldték a helyszínre.

14 hozzászólás “Elgázoltak egy lányt a Görgey Artúr térnél” bejegyzésre

  1. Csepeli szerint:

    Minket szerdán gázolt el a gyerekkel este fél 8-kor körül egy autó majdnem, a gyerek rendelőnél lévő zebránál. Éppen leléptem, mert még messzinek láttam és gondoltam zebra megáll, mikor rálépett a gázpedálra és éppen vissza tudtam ugrani a gyerekkel a járdára, hogy el ne üssön.Csak a lélekjelenlétemen múlott, hogy nem lett baj. Az anyja remélem azóta csuklik és veri a fiát, hogy miatta. Vadeberek vannak az utakon!!!! Szarja le, hogy engem elüt, de könyörgöm egy kisgyerek volt mellettem!!!!!
    Mielőbbi felépülést kívánok az elgázolt lányzónak.

  2. Mr.Gabee szerint:

    Szívesen várjuk és örülnénk neki, ha ehhez hasonló beszámolóit a csepel.info@gmail.com címre elküldi legközelebb!

    Mr.Gabee

  3. VM szerint:

    Engem meg egy hete csapott el majdnem egy barom,egy kereszteződésben,mert a paraszt képtelen volt indexelni,ugyanis mint kiderült,abba az utcába akart kanyarodni,amelyiken én épp át akartam menni a túloldalra,de ahogy említettem,nem indexelt,ergo jogosan gondoltam,hogy egyenesen megy tovább,de nem,jókora lendülettel felém kanyarodott,de szerencsére megállt (különben is,ilyen helyzetben a gyalogosé az elsőbbség…).Tényleg döbbenetes,mennyi barom van az utakon.

  4. felix szerint:

    Ha indexel, akkor is neked van elsőbbséged.

  5. Grün Izidor szerint:

    Egy autóstól minden kitelik! 😛
    “Kosarának és táskájának eltulajdonítása miatt hívott rendőrt egy nyergesújfalui asszony, de kiderült, más kocsijába pakolt”– írja a police.hu
    .
    http://propeller.hu/itthon/3165709-egy-nyergesujfalui-no-azt-hitte-kiraboltak?fb_action_ids=1658081761115843&fb_action_types=og.comments

  6. VM szerint:

    Igen,azért is írtam,hogy amúgy is nekem lett volna elsőbbségem.

  7. felix szerint:

    Bocsi. Felületes voltam.

  8. VM szerint:

    Semmi gond 🙂

  9. Suge szerint:

    Az egy dolog , hogy a gyalogosnak van elsőbbsége. Csak sokszor ész nélkül sétálgatnak át az úton , ott is ahol nem kéne , mondván az autóban van fék, majd megáll. Csak azt nem veszik számításba , hogy baromi nehéz megállítani 1- 1,5 tonnát.

  10. kpeter szerint:

    A lány elütése után nem sokkal mentem el a helyszín mellett. A csepeli mentő akkor indult el az állomásáról a IX. kerület irányába, amikor ott haladtam el. Akkor a lány már a zebrán feküdt.
    Akkor nem értettem én sem….
    Ekkor ketten kijöttek az ügyeletről/mentőállomásról, nem tudom honnan és megkezdték a lány ellátását.
    Később visszamentem, örültem, hogy a lány izolációs fóliával volt takarva és nem feketével.
    Csak ezután érkezett az erzsébeti mentő. Mázli, hogy volt azonnali orvosi segítség, ha nem is mentő, mert baromi sokára érkezett a mentőautó.

  11. kerdezo szerint:

    Kedves Autós Társaim!

    Szeretném tudni, mi a f@szért nem lehet a zebrát eleve csökkentett sebességgel megközelíteni? Miért nem álltok meg a zebránál, ha én már állok? Miért nem álltok meg szakadó esőben a zebra előtt?????
    És még lennének kérdéseim.

    A sérültnek mielőbbi felépülést!

  12. piedone szerint:

    az az igazság,amit kpeter leírt.Ott feküdt a lány a földön,mikor meghallottam a szirénát.Arra gondoltam,hogy igazán jó ez a “csepeli önkori által megvásárolt”mentő,hisz percek alatt a sérültnél lesz.Nem hittem a szememnek,hogy nem balra kanyarodik,hanem jobbra és elhúz a szentimre fele.Nem akarok rosszindulatú megjegyzéseket tenni,de az erzsébeti mentő miért nem ment a 9-be,a csepeli mentő miért nem itt maradt,hisz egyik ok a “megvásárlására” a csepeli sérültek mihamarabbi kórházba szállitása volt.Tudom,hogy a beültetett hajú,bebetonozott szóvivő úgy is megmagyarázza.Hitelesség gyanánt még leírom,hogy a mentő hosszú ideig nyomta a szirénát a Kossuth-ra kimenet,mert előtte egy autós balfaszoskodott.Én azon a 36-os buszon ültem,amelyik előszőr átment a megállóból a másik oldalra,majd a jobb oldali járdára félig felmenve, kikerülve a balesetet tudott csak tovább menni.

  13. felix szerint:

    Gondolom, hogy egy elkezdett riasztást nem egyszerű lefújni és újra variálni, hogy ki hova menjen. Az sem biztos, hogy az első riasztás pillanatában mind a két mentő szabad volt.
    Nem hiszem, hogy az irányítók ennyire balfékek lennének.
    Remélem, hogy nem.

  14. TITINHOS szerint:

    10 év mentőzést után, nyugodtan állíthatom hogy rendkívül egyszerű visszavenni egy feladatot, kiadni egy másikat, és a visszavett feladatot kiadni másnak.

Itt lehet hozzászólni !