Soros György segíti a milliós muszlim bevándorlást

Magyar Idők, Csepel.info

Soros György üzletember – különböző nemzetközi és magyar szervezetek támogatásával – pénzzel támogatja a korlátlan illegális bevándorlást – mondta Hollik István, a Fidesz–KDNP képviselője tegnapi sajtótájékoztatóján.

Németországban idén már egymillió migránsra számítanak. A 72%-ban férfiakból – többnyire fiatal férfiakból – álló első hullámot 6-7 milliós második hullám követné. Minden egyes bevándorló ugyanis legkevesebb 6-7 rokonát szeretné az Európai Unióba hozni. Az EU most 400 ezer migráns kitoloncolását tervezi, arra azonban, hogy ezt hogyan tennék, gyakorlatilag semmilyen megvalósítható elképzelés sincs. Nyugat-Európa országaiban ráadásul teljesen megoldatlan a muszlim bevándorlók integrálása, és ahol nagyobb közösségeik vannak, a zsidó közösségek félelemben élnek.

– Soros György üzletember – különböző nemzetközi és magyar szervezetek támogatásával – pénzzel támogatja a korlátlan illegális bevándorlást – mondta Hollik István, a Fidesz–KDNP képviselője tegnapi sajtótájékoztatóján. Mint fogalmazott: a baloldal annak ellenére maradt bevándorláspárti, hogy a nemzeti konzultáció egyértelműen bebizonyította, a magyar emberek szerint meg kell védeni az országot. – Soros György a hozzá köthető szervezetek segítségével mindent megtesz azért, hogy az illegális bevándorlók korlátlan számban érkezzenek Magyarországra – mondta a fideszes politikus, aki az érintett civilekre példaként a Magyar Helsinki Bizottságot, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületet, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és a Migration Aid nevű szervezeteket említette.

Hollik István hangsúlyozta: a Soros Györgyhöz kapcsolható Welcome to Europe szervezet adta ki azt a migránsokat segítő zsebkönyvet, amely arra buzdította a bevándorlókat, hogy ne működjenek együtt a magyar hatóságokkal, ne adjanak ujjlenyomatot Magyarországon. A képviselő elfogadhatatlannak nevezte, hogy Soros arra buzdította Európát, minden egyes bevándorlónak fizessen évente négy és fél millió forintot, az ehhez szükséges forrást pedig hitelfelvételből fedezze. – Ezek alapján nem lehet csodálkozni azon, hogy az üzletember támadta Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz bevándorláspolitikáját – jegyezte meg Hollik István, utalva a dollármilliárdos hat pontjára, amellyel Soros immáron nem csak a „civil” szervezeteket, hanem egyenesen az üzleti világot kívánja bevonni az általa is szervezett migránsválság megoldásába. Ismeretes: miután Orbán Viktor a szeptember közepén tartott EU-csúcson bejelentette hat javaslatát Brüsszelben, Soros György máris előállt a maga hat pontjával, amelyek mind a migrációs hullám elfogadásának alapjáról indulnak ki. Soros ezúttal is kitért Orbán Viktor ostorozására. Szerinte a miniszterelnök politikája igencsak káros az EU-ra nézve, mivel alárendeli a menedékkérők jogait a határok védelmének, ami azzal fenyeget, hogy megosztja és romba dönti az uniót, elutasítva azokat az értékeket és szabályokat, amelyek mentén a közösségnek működnie kellene.

Pár napja pedig Konrad Stachnio lengyel újságíró cikkezett arról, hogy Soros György „tavaszt” hozna a haldokló Európa szívébe is, a különbség csak annyi, hogy az öreg kontinensre áramló fundamentalista iszlám tömegek a demokrácia elleni harc nevében lépnek fel. Stachnio azt írja: Amikor meghallom a jó öreg George Sorost a demokráciáról és az európai értékekről papolni, tudom, hogy valami történni fog. Mint Ukrajnában. Európa foglya lett az „európai értékek” és a liberális demokrácia csapdájának. Az uniós tagországok képtelenek ellenállni a Közel-Keletről áramló migránsoknak, mivel az említett értékek visszautasítása lenne. Amikor pedig majd a kiképzett, felfegyverzett és jól szervezett iszlám terroristák is megérkeznek, Európa teljesen tehetetlen lesz. Egymást követik majd a lázadások, az összecsapások, a gyilkosságok és tüntetések, a szép az egészben, hogy az egészet úgy fogják hívni, hogy „színes forradalom” – jövendöli Konrad Stachnio, aki szerint azokat, akik a migránsválsághoz negatívan viszonyulnak, a közösségi oldalakon támadják, szakmailag lehetetlenné teszik, elüldözik munkahelyükről.  Soros olyan „tortát” kínál a migránsválság megoldására, amely a benne elrejtett iszlám fundamentalistákkal mérgezett.

Forrás: Magyar Idők

7 hozzászólás “Soros György segíti a milliós muszlim bevándorlást” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    “Soros György segíti a milliós muszlim bevándorlást”
    .
    Hozzánk hasonlóan megállítani Ő sem tudja, de ezzel a támogatással jelentős segítséget kap pártunk és kormányunk a menekült-ellátáshoz!
    Még ehhez hozzávehetjük a Simicskó miniszter kijelentését a cseh védelmiminiszternek Putyin buszairól és kerekedik a kép! 😛
    .
    http://www.168ora.hu/itthon/cseh-vedelmi-miniszter-simicsko-szerint-az-oroszok-buszoztatjak-a-menekulteket-139703.html

  2. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Már azt hittem elvesztél.

  3. Grün Izidor szerint:

    felix!
    “Rossz pénz nem vész el!”
    Kis családlátogatás! Nekik nincs kedvük hazajönni! 😀

  4. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Megtudom érteni.
    Ahol ekkorát lehet hazudni, mint például ebben a cikkben és ezen a szinten oda nem vágyik vissza az aki elment.
    Itt napi szinten bizonyítja be a kormány, hogy mennyire hülyének nézi a saját választóit.

  5. helyi szerint:

    Ki az a Hollik István? Megint egy buzgómócsing narancsködben élő “hazafi” 🙂

  6. nagyapó szerint:

    “Nyugat-Európa országaiban ráadásul teljesen megoldatlan a muszlim bevándorlók integrálása, és ahol nagyobb közösségeik vannak, a zsidó közösségek félelemben élnek.”
    Nálunk Orbán még tudja védeni őket.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Tarjányi László szerint:

    Már nem sokáig! Nálunk is beszarnának, ha ideköltöznének azok a palesztín férfiak, akiknek megölték a családját a navajonkik!

Itt lehet hozzászólni !