„Nagyon üti, nagyon üti!” – verekedtek a migránsok – videóval

Mandiner, Csepel.info

nagyonuti201510

„Nagyon üti, nagyon üti!” – hallható a felvételen, miközben egy a zákányi vasútállomáson vonatra szállított migráns teljes erejéből üti egy társát. A rendőrök közbeavatkoztak.

Az ATV által közzétett videón látható, amint a Zákány vasútállomásán vonatra szállított migránsok között kisebb balhé alakul ki a szerelvényen. „Nagyon üti, nagyon üti!” – hangzik el a peronról, miközben egyikük többször nagy erővel megütötte társát. A rendőrök villámgyorsan felszálltak a zsúfolt vonatra és véget vetettek a rendbontásnak. 

A napokban idézett a Csepel.info egy cikket arról, hogy a balos harsonaként elkönyvelt ATV, Klubrádió és 168 Óra hamarosan nagyon mást képviselhet majd, mint amit a szoclib politikusok hallani akarnak. Egyre kevésbé is lehet elhallgatni az igazságot a migránsokról. Az Európát most elözönlő migránsok ugyanis egyáltalán nem úgy néznek ki, mint a menekültek. A már megérkezettek 72%-a férfi, az ATV által bemutatott felvételen ez legalább 80%. A férfiak döntő többsége fiatal férfi, feleségüket, gyermekeiket hátrahagyva érkeznek – vagyis nem a háború elől menekülnek, hanem csak új otthont keresnek. És amitől a német állam is kezd egyre inkább megijedni: amint megérkeznek, azonnal a családegyesítésen kezdenek el “dolgozni”, vagyis azon, hogy a jelenleginél 5-6-szor több migránst tudjanak Európába hozni.

„Ön zsidó és bevándorláspárti? Van egy rossz hírünk” – ezzel a címmel írt bejegyzést egy hete Szőnyi Szilárd kollégám. Idézte is az Európai Rabbik Központjának friss, a földrész 179 izraelita közösségére kiterjedő kutatását, melyből kiderül: a zsidók többsége a migránsoktól való félelemben éli az életét, 70 százalékuk nem fedi fel a nyilvánosság előtt az identitását, és 85 százalékuk az idei Rós Hásáná ünnep idején nem merte elvinni gyermekeit a zsinagógába, mert úgy érezte, azzal veszélynek tenné ki őket. A rabbiközpont vezetője, Menachem Margolin – aki egyben az Európai Zsidó Szövetség főigazgatója – ehhez hozzátette: „Különösen annak fényében, hogy mi történik a földrész számos iszlamizált városában, a nacionalizmus és a xenofóbia feltámadó sötét hullámainak lehetünk tanúi.”

Csepel.info

 

Egy hozzászólás “„Nagyon üti, nagyon üti!” – verekedtek a migránsok – videóval” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Minden rosszban van valami jó! Még nem épült fel a csepeli zsinagóga, így itt nincs gond a Rós Hásáná ünneplésével.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !