GYURCSÁNYÉK EGYEDÜL MARADTAK ÉS VAGDALKOZNAK A BALOLDALON

Magyar Idők
gyurcsany_MTI1-780x505
Az egész baloldalnak nekimentek Gyurcsány Ferencék, az MSZP-t pedig konkrétan szavazóik elárulásával vádolják egy csütörtöki menekültügyi konferencián elhangzottak miatt. Itt Mesterházy Attila kijelentette, hogy „támogatom a miniszterelnök hat pontját, amit elvitt Brüsszelbe, e mögé fel lehet sorakozni.” De nem csak az MSZP volt elnöke fejezte ki egyetértését Orbán Viktor hat pontjával, amiből ötöt el is fogadtak az uniós csúcson.

Szent-Iványi István a Liberálisok nevében azt mondta, „reális és jó javaslat volt, átfedést mutat a korábbi javaslatokkal, de ezzel nincs is semmi probléma.” A jobbikos Z. Kárpát Dániel pedig úgy fogalmazott, hogy „a világkvóta az egyetlen, amit nem tudunk támogatni az Orbán-csomagból”.
– A DK szerint a menekültügy kapcsán aggasztó folyamat indult el a demokratikus ellenzéki oldalon – reagált tegnap Gréczy Zsolt. A párt szóvivője szerint az aggasztó folyamat azzal indult, hogy az LMP nyomkövető bilincset szereltetne a menekültekre, majd azzal folytatódott, hogy az MSZP tartózkodott a hadsereg határra vezényléséről szóló törvénymódosítás szavazásán.

Gréczy különösen érthetetlennek tartotta, hogy a „magukat demokratikus ellenzéknek nevező pártok” miért vesznek részt közös konferencián a Fidesszel és a Jobbikkal. Szerinte még ennél is érthetetlenebb, hogy az MSZP és a Liberálisok jelenlévő képviselői miért állnak ki az Orbán-kormány megbukott menekültpolitikája mellett. A szóvivő a DK nevében azt kérdezte az MSZP-től, hogy a párt hivatalos álláspontjának tekinthető-e, amit Mesterházy Attila fogalmazott meg a konferencián. – Ha igen, akkor beszéljünk nyíltan és világosan: az MSZP ebben az esetben elárulja az európai baloldal igazi értékeit, és elárulja a demokratikus ellenzék szavazóit – jelentette Gréczy.

Az MSZP álláspontja a menekültválság kezdetétől fogva egyértelmű: a probléma csak közös európai megoldással, az emberek biztonságát és a humánus szempontokat is figyelembe véve rendezhető – reagáltak kisvártatva a szocialisták. Hangsúlyozták, nem Orbán Viktor menekültpolitikájával értenek egyet, hanem azzal a hatpontos javaslatcsomaggal, amelyet a szocialista párt hónapok óta mond, és amellyel két napja még a DK is egyetértett. Az MSZP a menekültügyet nemzeti ügynek tekinti, amelyben minden pártnak a konszenzust, nem pedig a konfliktust kellene keresnie. „Kár, hogy a menekültügyből pártpolitikát csináló Fidesz mellé ma a DK is felzárkózott” – írták a szocialisták.

Magyar Idők

14 hozzászólás “GYURCSÁNYÉK EGYEDÜL MARADTAK ÉS VAGDALKOZNAK A BALOLDALON” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    Egyes források szerint a vezér javaslatai szóba sem kerültek.

  2. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Pedig nagyon úgy adja magát mint Hunyadi János, aki megmentette Európát! 😀

  3. Grün Izidor szerint:

    A cikkből csak az nem derül ki, hogy miben van igaza!
    Esetleg ebben?! “Orbán nem tartja be a schengeni és a dublini szabályozást, hiszen először a menedékkérőket teljesen távol akarta tartani, mikor ez nem sikerült, akkor rosszul bánt velük, majd tovább küldte őket Ausztria irányába” 😀
    .
    http://propeller.hu/nagyvilag/3157923-kulfoldi-sajto-magyarorszagrol-orbannak-sajnos-igaza

  4. Tarjányi László szerint:

    Nektek a vezér Gyurcsány Ferenc, az ő világmegváltó tervein rágódjatok!

  5. GONDOLKODÓ! szerint:

    Nem könnyű itt magyarként, de van benne pénz

    http://index.hu/video/2015/09/27/london_magyar_retro_buli/

  6. felix szerint:

    Megengeded?
    Jaj de édi vagy.

  7. Vazul néni szerint szerint:

    tényleg foglalkozzatok a vezéretekkel, és kérjétek tanácsát bizalommal http://madeinvicc.hu/wp-content/uploads/2015/09/069.jpg elvégre hazudtok reggel délben és este 🙂

  8. Grün Izidor szerint:

    Vazul néni!
    “foglalkozzatok a vezéretekkel, és kérjétek tanácsát bizalommal”
    ,
    Gondolod, hogy miniszterelnök urunk tudja kezelni az általad felrakott linket?!
    Mert nekem ez jön föl! 😛 😀
    .
    NEWHOSTING.HU
    ingyenes webhosting szolgáltató
    Ingyen tárhely és korlátlan domain név elhelyezés!

  9. Vazul néni szerint szerint:

    Ennél https://www.youtube.com/watch?v=JZumgHLSW10 sokkal visszataszítóbban haldoklik a bal-liba tábor és terjed azorbanizmus világszerte 🙂

  10. Vazul néni szerint szerint:

    A haldokló liba tánca 🙂

  11. felix szerint:

    A nácizmus is gyorsan terjedt és hasonló útvonalon.

  12. Grün Izidor szerint:

    “Orbán, Orbán” – zengett a magyar kormány melletti cseh szimpátiatüntetésen
    .
    Kicsit elhamarkodottnak tűnik a migránsok megállítása feletti triumfálás, hiszen még maga Pavel Skácel, a Szláv Stratégiai Tanulmányok Intézetének (ISSTRAS) egyik vezetője is elismeri a valóságot :
    “megpróbálták meggátolni az illegális bevándorlók beözönlését”
    Vezírünk megpróbálta, csak nem sikerült! 😛 😀

  13. Tarjányi László szerint:

    Az orbánizmushoz hozzátartozik a Liberális Internacionálé tagság is 1992-2000 között!

    Az eszes parasztgyerek nélkül a Fidesz középpárttá zsugorodott volna, s Orbánnak nem lett volna sem második, sem harmadik miniszterelnöki ciklusa!

    2002-ben Pokorni Zoltán, a Fidesz akkori elnöke, a választás legfőbb eredményének tartotta a MIÉP kiesését a parlamentből. Miközben a miépes Tarjányi László gázár-kampányötlete húzta ki a gödörből a Fideszt! Az eszes parasztgyerek köszöni a NAGY SEMMIT A ZSUGORI ORBÁNNAK ÉS KÖVÉRNEK, amivel ezt a segítségét az elmúlt TIZENHÁROM ÉVBEN honorálták!

Itt lehet hozzászólni !