Jimmy rejtélyes tragédiája

Blikk

Jimmy

A Király nincs többé! Zámbó Jimmy (†43) főbe lőtte magát. 2001 januárjának második napján rajongók százezrei borultak gyászba, s kérdezték az azóta sem megválaszolt kérdést: hogy történhetett ez?

Hosszú napokig bizarr, egymásnak ellentmondó hírek keringtek balesetről, öngyilkosságról, sőt még gyilkosságról is. Az eltelt nyolc év alatt csak sűrűbb lett a homály. A hivatalos változat szerint Jimmy feleségével, Edittel, annak barátnőjével, Hulé Évával és kisebbik fiukkal, Adriánnal tartózkodott a csepeli házban.

Éjfél után a kisfiú már lefeküdt, de a felnőttek még iszogattak, beszélgettek. Jimmy beszélni kezdett nemrég vásárolt Beretta félautomata pisztolyáról, s a nőket felhívta az emeletre, hogy megmutassa a fegyvert. Később több lövést is leadott az ablakból az udvar felé – állítólag egy kakas idegesítette –, majd kivette a tölténytárat, a pisztolyt a fejéhez emelte, és lőtt. Csakhogy a csőben még volt egy golyó, s erről a fegyverhez értő Jimmynek tudnia kellett volna.

Jimmy emléke a mai napig friss maradt, bár a kereskedelmi rádiók továbbra sem játsszák a dalait, a rajongók szívében tovább él legendája. Fiai, az első házasságból született Krisztián, az Edittől született Sebastian és Adrián azóta felnőttek.

Sebastian nemrég a tévében mesélt magáról, hogy megtalálta a szerelmet, s hogy már nem okoz gondot neki, ha az utcán megállítják, hisz feltűnően hasonlít apjára. Ám nem mindenki tudott túljutni a gyászon. Temetésének másnapján egy rajongója a vonat elé ugrott, három éve egy másik pedig a sírjánál szúrta hasba magát. De rosszul járt a rejtélyes barátnő, Hulé Éva is, aki állítja: átok ül rajta, amióta tanúja volt a tragédiának. A súlyos beteg asszonynak a lábát is amputálni kellett, s most könyvet ír, amiben ígéri, végre elárulja Jimmy halálának valódi titkát.

Az elmúlt években többen is jelentkeztek, médiumok, önjelölt nyomozók és egyszerű csalók is. Volt, akinek álmában üzent a Király, de akadt olyan is, akinek Jimmy állítólag pár nappal a végzetes lövés előtt öntötte ki a lelkét. Uri Geller mentalista Magyarországon járva először mesélte el, hogy az énekes felkereste őt a végzetes éjszaka előtt, és sok mindent elárult. Uri állítja: tudja, hogyan halt meg a Király, de ezt a titkot magával viszi a sírba.

Forrás: Blikk

Egy hozzászólás “Jimmy rejtélyes tragédiája” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Jó énekes volt, nyugodjék békében. De még hányan akarnak meggazdagodni rajta?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

Itt lehet hozzászólni !