Komposztálási mintaprogram – Jelentkezési határidő: 2015. október 9. 12 óra

Csepel.hu

komposzt_2009

Tisztelt Csepeli Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Önkormányzat támogatásával a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. idén is elindítja a komposztálási mintaprogramot a kerület kertes, családi házas (kerítéssel közrezárt) övezeteiben. A program keretén belül kb. 600 literes műanyag komposztáló edényt lehet igényelni.

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését kérjük, töltse ki a Jelentkezési lapot, amely beszerezhető a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati irodájának 1-es ablakánál, vagy letölthető a www.csepel.hu és www.varosgazda.eu weboldalakról.

A benyújtás módjai: postán a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. 1215 Budapest, Katona József u. 62-64. címre, személyesen az ügyfélszolgálati irodán, vagy a komposztalas@varosgazda.eu e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2015. október 9. 12 óra

Az elbírálás a beérkező igénybejelentések sorrendjében történik. Azok jelentkezését várjuk, akik szívesen kipróbálnák a háztartási komposztálást, és a korábbi években nem vettek részt önkormányzati komposztálási pályázaton.

Bővebb információ és felvilágosítás: Erdeiné Schuch Beáta, 277-7856, 30/698-5921,  erdeine.beata@varosgazda.eu

 

Letölthető dokumentumok:

2 hozzászólás “Komposztálási mintaprogram – Jelentkezési határidő: 2015. október 9. 12 óra” bejegyzésre

  1. csapajev szerint:

    Remélni tudom csak,hogy ez nem olyan ÁTVERÉS,mint az ablak-ajtócsere program volt / lett volna…/.Vagy volt is valakiknek.

  2. nagyapó szerint:

    A kerítést a maffiabal és az EU ellenzi. Így javaslom, hogy csak a kerítés nélküli telkeket vonják be a programba! Olcsóbb és propagandaértéke hasonló.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !