Horror-öngyilkosság volt Csepelen

Csepel.infohelyszin2015-09-08 16.22.00

Ongyilkosszech

A szörnyű eset helyszíne Google térképén és az öngyilkosság után

Öngyilkos lett kedden délután fényes nappal és a nyílt utcán egy 44 éves férfi a csepeli Széchenyi utcában. A Csepel.info úgy értesült, hogy a férfi elvágta a saját nyakát. Több fórumozónk pontosított, ők úgy hallották, hogy hasba szúrta magát a szerencsétlen.

Egy olvasónk arról értesítette lapunkat, hogy egy férfi leszólított egy nőt a csepeli Széchenyi utcában. A férfi előbb arra kérte a nőt, hogy hívja ki a rendőrséget, majd egy késsel elvágta a saját nyakát, és összeesett. A férfi információink szerint úgy megvágta vagy megszúrta magát, hogy elvérzett. Délután fél öt után még tartott a helyszínelés, egy helyszínelő sátrat is felállítottak a rendőrök. Egyes olvasóink szerint a férfi nem a nyakát vágta el, hanem hasba szúrta magát, vagy legalábbis több késszúrást ejtett magán. Egy informátorunk szerint az elhunyt korábban többször próbált már öngyilkosságot elkövetni. A holttest órákig volt még a helyszínen letakarva, nem messze a helyszínelő sátortól az út is véres volt. Aki többet tud a szomorú esetről, kérjük írja meg a fórumban!

16 hozzászólás “Horror-öngyilkosság volt Csepelen” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    A szomszédos üzletben szúrkálásról beszéltek, helyszínelést nem láttam, a holttest a helyszínen van még, de az úton, egy kocsin is áll a vér, de a holttest odébb van 10 méterrel, az udvar bejárata mellett.

  2. 1csepelilány szerint:

    15:50 körül jöttem el ott kocsival. Helyszíneltek a rendőrök. A holttest ott volt zsákban a járdán. Két autó is állt a padkán, mindkettő kocsi véres volt. Nem tudom, mi történhetett, de nem hiszem, hogy az, ami jelen pillanatban a cikkben szerepel.

  3. Niki szerint:

    15:00 korul voltam ott, borzaszto latvany volt latni letakarva az embert! 😔😔

  4. Bela bacsi szerint:

    Nem a torkat vagta el, tobbszor hasba szurta magat…

  5. Nati szerint:

    Én is ott mentem el mellette 1/2 3 körül kocsival és hanyatt feküdt a járdán és a mellkasa csupa vér volt, akkor még nem volt letakarva. Ott volt két mentőautó és egy sürgősségi ügyeleti kocsi és rendőrök és egy fehér kocsi.

  6. csepeli szerint:

    Én ezt láttam!

    https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=9KFoUj25bR0

    Akik az eset vonalában a másik oldali járdán álltak, azt mondták, hogy soká jött a mentő, meg, azt hogy egy ezüst metál kocsinak ment és vagy akkor sérült, vagy… Akikkel én beszéltem, ők is csak hallották azoktól, akik már nem voltak a helyszínen! Egy kék melós nadrágot láttam csak, mert annyian körbe állták, hogy nem láthattam! Amit láttam, itt van a youtube csatorna linkjében!

  7. Hozzátartozó szerint:

    Nem hiányzik itt az okoskodás.
    Tavaly egyszer már torkon szúrta magát. Akkor időbe hivtam a mentőt.
    Ez egy sérűlt ember volt, skizofrén hajlamokkal, aki nem volt hajlandó szedni a gyógyszereit.
    Éjszaka egyszer Egy autó elé akart kiugrani. Teljesen megőrűlt. Hivtam mentőt. Előzményeket hallva sem akartak intézkdeni, hivjak rendőrt.
    Rendőrök nagy nehezen megtalálják, kórházba viszik (Merényi) és kiengedték. Mint beszámítható, és semmi baja. Mondja meg nekem valaki, hogy mért engedték ki most a kórházból?
    És már tavaly is ott kezelték…

  8. csepeli szerint:

    A felvételem kezdete 2015. 09. 08. 14:29
    Akkor ment el mellettem a csepeli ügyeletes orvosi kocsi, a SPAR parkolójában szemben a forgalommal!
    A videón, ők a világos zöld felsősök, akik az ügyeletes orvosi kocsival érkeztek és még élesztették!

    Szerencsétlen ember! Részvétem a hozzátartozóknak!

  9. szasza szerint:

    “Hozzátartozó”, ő volt az, aki tavaly júniusban ollóval nyakon szúrta magát? (Anno mi voltunk bent haverommal elállítani a vérzést amíg kiértek a mentők.) Részvétem…

  10. Hozzátartozó szerint:

    Igen ő volt az.
    Köszönöm…

  11. Alex szerint:

    Ma jöttem haza a suliból a buszon és elöttünk mentek el a mentők és én láttam az embert ahogy fekszik a járdán, és tiszta vér volt.. A mentők próbálták újraéleszteni de az a pilanatkép egy életre bennem marad

  12. Hozzátartozó szerint:

    Drága “szasza”
    Legelső hozzászólásomban lemaradt, hogy ha ti nem vagytok akkor ott, akkor se lett volna mit tenni.. Ezúton is köszönöm.

  13. Bársony Sándorné szerint:

    Őszinte részvétem a hozzátartóknak! Borzasztó hogy egy betegség ilyet tesz egy emberrel!!

  14. Daredevil28 szerint:

    Kedves Hozzátartozó! Médiától elzárkózol? Annyi mindent hallani, esetleg rajtuk keresztül el tudnád oszlatni a sok férevezető híreket…

  15. Hozzátartozó szerint:

    Daredevil28!
    Nem szerettem volna a médiához fordulni.
    De véleményem szerint elgondolkodtató ez a rendszer, hogy ilyen esetben kiengednek egy embert a kórházból.. A médiának ezzel kellene foglalkoznia.
    De nem kezdek bele most itt újjal mutogatni.

  16. csepeli szerint:

    Egy ember pillanatnyi állapotát utólag nem tudod cáfolni, csak ha valaki követte volna az életét és rendre rögzítette volna az állapotát! A Merényi hajlamos a saját protokollját is elfelejteni időnként! A balesetes beteget a beszállításkor, meg kell röntgenezni, majd a további sérüléseket CT, vagy MR vizsgálattal felderíteni, de olykor csak a röntgen felvétel készül el! Így kisebb az ellátási költség?! Vagy az OEP nem fizeti ki az ellátást, vagy csak lazán kezelik a betegeket?

Itt lehet hozzászólni !