Tomcat akár börtönbe is kerülhet

Stop

Várhatóan ítélet születhet ma abban a büntetőügyben, amely a két éve Csepelen felfedezett állítólagos bombagyár kapcsán indult Polgár Tamás ,,Tomcat” és társai ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

A hétfői tárgyalási napon a bíróság a vád és a védelem szakért?inek véleményét ütközteti, majd előreláthatólag ítéletet hirdet az ügyben. Emlékezetes, hogy az ügy szereplőit a hatóságok terrorcselekmény előkészületével gyanúsították meg, végül azonban csak közveszély-okozás miatt állították bíróság elé.

A rendőrség 2007. május 8-án egy csepeli lakásban fogta el a Tomcat néven ismertté vált bloggert és két társát. A három embert azzal gyanúsították meg, hogy a lakásban robbanóanyagot gyártottak azzal a céllal, hogy azzal merényletet kövessenek el az MSZP másnapi rendezvényén. A bloggert emiatt hosszabb időre előzetes letartóztatásba is helyezték.

Forrás: Stop

3 hozzászólás “Tomcat akár börtönbe is kerülhet” bejegyzésre

  1. Öreg halász szerint:

    Nem hiszem, hogy Budaházyt, Toroczkait és Tomcatot bezárnák addig, amíg a Gyurcsány kormánynak úgy hiányzik egy kis botrány, mint egy falat kenyér. És az még sokáig lesz, pont addig, amíg kormányon lesznek.

    Akár akarják, akár nem, ők hárman tartják fenn a “most már tényleg jönnek a fasiszták” című sokfelvonásos MSZP-s színdarabot. Persze, ha ők nem volnának, találnának mást.

    De amit ők hárman művelnek, azzal sem tudok egyetérteni.

  2. Gordon szerint:

    Egyetértek. Tömlöcbe velük!

  3. Jeniszej szerint:

    Lehet, hogy a hatalom bérence?-Röhögnöm ke…..

Itt lehet hozzászólni !