Agyontaposott egy kölyökmacskát a csepeli állatkínzó

Blikk

Agyontaposott egy kölyökmacskát a csepeli állatkínzó

Az ügyészség állatkínzás vétsége miatt vádat emelt egy 24 éves férfival szemben, aki egy csepeli lakóház udvarán játszadozó két kölyök macska egyikére többször olyan erővel rátaposott, hogy annak következtében az állat néhány percen belül elpusztult.

Július 3-án a kora esti órákban a XXI. kerületi társasház udvarán egymással játszadozott két körülbelül 8-9 hetes árva kölyök macska, akikről a lakók gondoskodtak.

A vádlott – aki szintén ennek a lakótömbnek az egyik lakója – ekkor odament a két kismacskához és az egyikre többször, olyan erővel rátaposott, hogy szegény kismacska néhány percen belül elpusztult.

Az állatkínzás vétségét két évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti a törvény. A kerületi ügyészség a visszaeső elkövetőnek minősülő vádlottal szemben, végrehajtandó börtönbüntetést kért a vádlottra. Aki többet tud az esetről, kérjük írja meg a fórumban!

Forrás: Blikk

6 hozzászólás “Agyontaposott egy kölyökmacskát a csepeli állatkínzó” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Férfi???!
    Na, ne túlozzunk ennyire! 😀

  2. Orsós Rodrigó szerint:

    Ez egy macskajancsi! Ha visszaeső akkor menjen hűsölni.

  3. Doki szerint:

    Akinek van bármilyen információja az elkövetőről (név, lakcím, telefonszám), az legyen kedves írja meg!

  4. Hozzászóló szerint:

    Miért van az, hogy az ilyen szemetek soha nem egy medvének vagy egy jól megtermett férfinak mennek neki? Költői kérdés 🙁

  5. krapulax szerint:

    FELRAKHATNÁ VALAKI A MIGRÁNSVAGONRA!

  6. Hunnia szerint:

    Én se szeretem a dögöket, főleg nem a lakótelepeken, ahova NEM valók, de ebben az esetben tényleg golyót érdemel az elkövető. Egy kölyökmacska nem árt senkinek, inkább menekül az emberektől. Egy vérmes, hörgő, ugató korcsot volt hogy én is felrúgtam, mikor rángatta a nadrágom szárát és a gazdáját is elküldtem az anyjába.

Itt lehet hozzászólni !