Tilos lesz elszállásolni az illegális bevándorlókat Nagy-Britanniában – videóval

Mandiner

Tilos lesz elszállásolni az illegális bevándorlókat

Még jobban bekeményít a Cameron-kormány az illegális migráció terén: a kamionosok után azokat is büntetnék, akik szállást adnak az illegálisan a szigetország területére lépő menekülteknek.

Le akarnak csapni azokra a gazemberekre, akik kihasználják a helyzetet, és olyanokon akarnak meggazdagodni, akiknek a puszta ottléthez sincs joguk — ezzel indokolta a brit kormány legújabb menekültügyi ötletét Greg Clark szakminiszter.

A David Cameron vezette kabinet a kamionosok után a menekülteknek szállást adókra is lecsap: csak olyanoknak adhatnak ki szobát, akik érvényes papírral rendelkeznek, ha ezt megszegik, a terv szerint többezer fontos vagy ötéves börtönbüntetést kockáztatnak.

Forrás: Mandiner

9 hozzászólás “Tilos lesz elszállásolni az illegális bevándorlókat Nagy-Britanniában – videóval” bejegyzésre

  1. Elhallgattatni szerint:

    Az egész falut igazoltatták a rendőrök.
    Martonfa csaknem teljes lakossága kivonult arra a területre, ahol menekülttábort akar építeni a kormány. Ugyanannyi készenléti rendőr állt fel velük szemben.

    A 220 lelkes Martonfa lakóinak jó része vasárnap óta demonstrációt tart a falu határában, azon a területen, ahol a kormány egy menekülttábort készül felállítani. Erről a Pécshez közeli falu lakói a sajtóból értesültek. Hétfőn nagyjából százötvenen gyűltek össze a domboldalon, többen jöttek a környékbeli településekről, Hirdről és Pécsváradról is – számolt be a helyszínről a Hír24 tudósítója.

    A kormány Martonfa mellett Sormáson is új menekülttábort tervez felhúzni, mindkét építkezést nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé minősítették, amivel megkerülhetik a szükséges egyeztetéseket. A településen egyébként a Fidesz kicsinyes bosszújának tartják a lépést azután, hogy nemrég a településen járt Vona Gábor és azt ígérte, közbenjár azért, hogy mezőgazdasági termelésre hasznosíthassa a falu azt a területet, amit végül a kormány menekülttábornak jelölt ki.

  2. Lovas szerint:

    Vagy lesz tábora az illegális gazdasági bevándorlóknak, vagy az egész ország egy migráns tábor lesz.

  3. Grün Izidor szerint:

    Nocsak, nocsak!
    Már Nagy-Britannia menekültügyi problémáját is mi magyarok beszéljük meg!
    Oldják meg a britek! 😀 😀

  4. ebihal szerint:

    E szerint nem a migránsokkal van gondjuk, hanem azokkal, akik “leveszik” a migránsokat
    viszont nem adóznak! A Pénznek nincs szaga!

  5. Grün Izidor szerint:

    “Menekültnek álcázzák magukat a magyar titkosügynökök”
    .
    Bölcs Vezírünk hetekkel ezelőtt megmondta, hogy lehetnek beépített titkosügynökökök a migránsok között!
    És tessék……!
    Már megint igaza van! 😀 😛

  6. nagyapó szerint:

    Igaza van Elhallgattatninak! Ne Martonfán legyen tábor. Itt van a csepeli északi terület. Ki kell bérelni és ragyogó táborhely. Még Vonának sem kell közbelépni, hogy a lebetonozott területen vetni (legfeljebb bukfencet) lehessen. Csodálom, hogy ez nem jutott eszébe egy eszes parasztgyereknek sem.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Grün Izidor szerint:

    Öreg Pöcs!
    Ejnye bejnye!
    Ezzel a zötleteléssel átálltál Te is a menekültek segítésére?!
    Pedig megmondta a rezsibiztosból időközben menekültügyi szakemberré átképződött Németh Szilárd, hogy:
    “Aki a menekülteken segítene, valójában kormányt akar buktatni” 😀 😛

  8. Tarjányi László szerint:

    Az eszes parasztgyerek többször leírta, hogy ha a Jobbik kerül hatalomra, akkor az óvodákban választhatóan, az iskolákban 14 éves korig kötelező lesz a népzene-néptánc-népdal.

    Valahogy mindig meghallja valamely fideszes potentát az eszes parasztgyerek ötleteit, és megvalósítja, nehogy a gaz Jobbik jusson hatalomra. Most például Balog Zoltán miniszter a kötelező énekléssel.

    Még az is lehet hogy az internet-rendőrség engem is figyel a 2002-es gázárkampány-ötletem óta, el kell csípni minden jó ötletet a gaz Jobbik elől és megvalósítani. Persze zsugori uraimékat, mármint Orbánt és Kövért nem zavarja, hogy az eszes parasztgyerek rokkantellátásból nyomorog! Végülis ha jól élne, többé nem lennének jó ötletei!

  9. nagyapó szerint:

    Néhány ötlet a zeszes parasztgyereknek: építsünk szélmalmokat; építsünk 10 falunként egy templomot, bocs az régi, de legyen minden faluba uszoda; minden óvodás étkezzen ingyen; legyen kötelező a rovásírás és a bőgatya; vezessük be a GYED-et; havi 2l. ingyen sör mindenkinek; ingyenes közlekedés (ja azt a zMSZP lenyúlta) és még sok minden amíg vannak libák!
    Sajnálatos, hogy “az eszes parasztgyerek rokkantellátásból nyomorog!”, de amint eléri a nyugdíjas kort nyugellátásban fog részesülni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !