Hasznos tudnivalók a kerületi napközis táborról

Csepel.hu

napkozistabor

Az idei kerületi nyári napközis tábor június 29-től augusztus 14-ig tart a Sport, Szabadidő és Rendezvényközpont (XXI. Hollandi út 8-10). A tábor programját játékok, különféle sportok, kirándulások színesítik, a foglalkozások reggel nyolc órakor kezdődnek.

Ügyeletet reggel 6 órától, 16-17 óra között a táborozás helyszínén, illetve a Karácsony Sándor Általános Iskolában biztosítanak. A gyermekeket a szülőknek kell elkísérni vagy a táborba, vagy a Karácsony iskolába, ahonnan busszal szállítják őket a táborba.

A táborszervezők arra kérik a szülőket, hogy reggel az iskolába vigyék a gyerekeket, mivel a gyülekező után az ügyeletes pedagógus kíséri őket a buszhoz. Továbbá felhívják a figyelmet arra, hogy akik térítésmentes étkezésre jogosultak, azok is fáradjanak be a Hollandi úti tábor pénztárába a nulla forintos számláért, mert a napi ellátás így pontosabban megoldható – tájékoztatta lapunkat Varga Gáborné táborvezető.

 

Igénybe vehető hetek:

július 13- július 17.

július 20 – július 24.

július 27 – július 31.

augusztus 3 – augusztus 8.

augusztus 10 – augusztus 14.

 

Mennyibe kerül az étkezés?

A táborban a napközis étkezési díjat kell fizetni. A kerületi iskolásoknak ez napi 481 forint, a kerületen kívüli gyermekek részére fizetendő térítési díj napi 809 forintba kerül. A napközis tábori befizetéseknél étkezési utalványt nem fogadnak el.  Az idei tanévre érvényes étkezési kedvezmények (kevés kivétellel) a táborozás időtartamára is érvényesek. A résztvevők napi háromszori étkezést kapnak, így akik menzásak voltak az iskolában (csak ebédeltek), a további két étkezésüket a szülőnek meg kell térítenie.

Kinek nem kell fizetni?

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülőknek nem kell fizetni semmit, illetve akik normatív 50 százalékos kedvezményben részesülnek, azoknak a reggelire és az uzsonnára is vonatkozik a kedvezmény. Mindez csak a csepeli lakóhellyel rendelkező gyermekekre érvényes! Akik más településen laknak, azoknak teljes étkezési díjat kell befizetniük, akkor is, ha ingyenesek, vagy kedvezményesek. A befizetett összeg megtérítését a lakóhelyük szerinti önkormányzatnál intézhetik a szülők.

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülőknek is hetente kell jelezni a gyermek részvételét a tábor ebédbefizetéssel foglalkozó munkatársánál. illetve az esetleges hiányzást lemondani. (kiemelt)

Mikor van nyitva a pénztár?

A táborban szerdán reggel 7 órától 17 óráig, illetve pénteken 7-től 9 óráig (csak pótbefizetés) tart nyitva. Az ügyeletes tanár nem vesz át borítékban pénzt, azt a gyermek vagy a szülő fizetheti be. A gyermeknek adott étkezési pénzért felelősséget nem vállalnak.

Étkezés lemondást csak akkor veszik figyelembe, ha azt az igénybevétele előtti napon jelentik be a következő elérhetőségen: amkgvez@gmail.com, tel.: 06 -20-265-1204. Az igénybe nem vett étkezés lemondásának kötelezettsége a térítésmentesekre is vonatkozik.

 

Itt lehet hozzászólni !