Tanévzáró műsort adtak a Montessori bölcsődések és óvodások

Csepel.hu

Tanévzáró műsort adtak a Montessori bölcsődések és óvodások

Színvonalasan koreografált színjáték produkciókkal zárták a tanévet a Montessori Mária Kétnyelvű Óvoda és Bölcsőde gyermekei a Radnóti Miklós Művelődési Házban rendezett évzárójukon június 19-én. A „Csillagporból lettünk mind!” című tanévzáró műsorban az intézmény pedagógusai is felléptek.

Látványos színvilágú hangulatelemekkel tarkított tánccal nyitották a rendezvényt a pedagógusok. Utánuk nagy sikerrel mutatkoztak be a közönség előtt a bölcsődések és az óvodások. A színes jelmezekben előadott vidám hangulatú műsorszámaikat angol és magyar nyelven játszották el a felkészítő pedagógusok segítségével. Játékos versek és dalok formájában szóltak a kreatív produkciók, amelyeket szülők, nagyszülők, rokonok kísértek figyelemmel.

Elbúcsúztak óvodájuktól az iskolába készülő hatévesek is, akik kiválóan szerepeltek „Az OGRE ballagó gyermekei” című előadásukban.

A pompás műsorszámokat betanította Éliás Judit, Fazekas Tímea, Hierholczné Faragó Tünde, Horváth Hajnalka, Kokas Gábor, Kozári Csilla, Magyar László, Miklós Mónika, Szabóné Haulik Judit, valamint Szobota Böbe.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !