Együtt: a magyar zsidók nem magyarok, csak bevándorlók

Fidesz: Az Együtt kérjen bocsánatot!

Csepel.info

Egyutt_PM_WM_ut_01

Egyértelmű, hogy kik tették ki a szöveget, és miért

Hiába éltek zsidók már a Honfoglalást megelőzőleg is Magyarország területén, és hiába voltak zsidó vallásúak a honfoglaló magyarok között, az Együtt legújabb akciója szerint ők akkor sem tartoznak a magyar nemzethez, csak bevándorlók – derült ki a párt csepeli akcióján.

A Csepel.info egyik olvasójától kapta a fenti képet, amely jól mutatja, hogy az Együtt szervezetétől sem áll távol az antiszemitizmus. Olvasónk képe alapján egyértelműen a párt akciózhatott Csepel egyik városkapujánál, bevándorlónak nevezve a zsidó származású báró csepeli Weiss Manfrédot.

Egyutt_PM_WM_ut_02

– Ezzel gyakorlatilag bevándorlónak nevezték az Európában több mint két évezrede otthont találó, és a magyarsággal is a Honfoglalás óta együtt élő zsidóságot. Ilyen szélsőséges megnyilvánulásokat eddig csak jobbikosoktól láttam a zsidókról – mondta a Weiss Manfréd út mellett kiakasztott plakátról a fotót beküldő olvasónk.

Információink szerint a képeken látható akcióval egy időben az Együtt több más helyen festékszóróval írt ki a megélhetési bevándorlással kapcsolatos konzultációval szembeni feliratokat Csepelen.

Csepel.info

Fidesz: Az Együtt kérjen bocsánatot!

Felszólítjuk az Együtt országos és csepeli szervezeteit, hogy kérjenek bocsánatot a magyar zsidóságtól és báró csepeli Weiss Manfréd családjától a csepeli akciójuk miatt!

Szabó Szabolcs parlamenti képviselő a Facebook-oldalán ismerte el, hogy ők állnak a mögött a szélsőséges akció mögött, melyben illegális bevándorlóként mutatták be Weiss Manfrédot és Teller Edét, ezzel pedig gyakorlatilag a teljes magyar zsidóságot. Akár akarták akár nem, akciójukkal a szélsőjobboldali szervezetek szintjére küzdötték le magukat.

A magát magyarnak valló zsidóság és annak képviselői nem illegális bevándorlók, hanem a magyar nemzet és magyar kultúra elidegeníthetetlen része. Valamennyien büszkén tekintünk olyan kiemelkedő képviselőikre, mint Weiss Manfrédra vagy Teller Edére – akiknek a szobrát, emlékművét az Együtt aktivistái Csepelen megszégyenítették.

Mindezen okokból felszólítjuk Szabó Szabolcsot és az Együtt szervezetét, hogy kérjenek bocsánatot a magyar zsidóságtól és báró csepeli Weiss Manfréd családjától a szélsőséges akciójuk miatt!

Budapest, 2015. június 15.

Ábel Attila

elnök
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
Csepeli Szervezete

75 hozzászólás “Együtt: a magyar zsidók nem magyarok, csak bevándorlók” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    Zsidók Honfoglalás előtt, ez valami vicc, ugye? Legalább a hülyeségeket ne terjesszük!

  2. Orsós Rodrigó szerint:

    Tóth Mária!
    Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna.
    Amúgy Manfréd bácsi nyilván nem a honfoglalás előtt jött a világra.

  3. kerdezo szerint:

    Ez a fotó semmit sem bizonyít. Láttunk már MSZPs embereket Fideszes plakátot ragasztani, és volt már példa arra is,hogy Fideszes aktivitsták MSZPs plakátokat ragasztgattak.
    Szóval fenntartással kezelem én már ezeket!

  4. Orsós Rodrigó szerint:

    Ezzel az akcióval a fidesz idegengyűlöletére akarta felhívni a figyelmet az Együtt, persze a narancsos slepnek minden szent amit a Vezír tesz. Birkamenet mikor lesz?

  5. admin szerint:

    Kedves Olvasók: Szabó Szabolcs a Facebook-oldalán ismerte el, hogy ők állnak a szélsőséges akció mögött.
    https://www.facebook.com/szaboszabolcs.e2014/posts/829091513854065

  6. kerdezo szerint:

    Kedves Ábel (admin) Attila!
    A bejegyzésben hol van leírva, hogy ők voltak?
    Nincs Önnek véletlenül egy aprócska üldözési mániája?

  7. kerdezo szerint:

    Még egy dolog:
    Eddig nem mertem kérni kedves Attila, de az a szer, amit most már régóta szed, abból egy slukkot nem adna nekem is? Szeretném megérteni Önt és a helyi aktivistáit.

  8. felix szerint:

    Szerencsétlen farkok. Ez egy nektek szóló irónia, melynek a megértéséhez intelligencia kéne.
    Próbáljátok beszerezni valahonnan.
    Hozzatok egyet Tóth Máriának is.

  9. admin szerint:

    Tisztelt Kérdező!

    Szabó Szabolcs a Facebook-oldalán ismerte el, hogy ők voltak. Azzal, hogy kitette, büszkélkedett vele, és azzal, hogy az ő szervezetük az aláíró, elismerte. Persze lehet, hogy utána ezt is letörli, mint sok más hasonló megnyilvánulását, de mi a biztonság kedvéért lementettük.

  10. ebihal szerint:

    admin!
    3x olvastam el a face bejegyzést. Sehol sem ismerték el, hogy ők csinálták. Mi a fasz
    hazudtok össze? A szégyen az, amit a betegelméjű Ábel hozzászólt!

  11. felix szerint:

    Itt is voltak és a honfoglalókkal együtt is jöttek zsidók.
    De ki a fene az a Tarjányi?

  12. kerdezo szerint:

    Kedves admin!

    Ha már lementette, kérnm az elmentett verziót is iderakni, és bejeleölni rajta, hogy hol ismerte be akár Szabó Szabolcs, akár az Együtt PM, hogy ők voltak.
    Bennem az a gyanú merült fel, ismerve sajnos a csepel.info válogatott szerkesztőit, hogy a hétvégi napszúrás egy ilyen tettre sarkallta őket. Mert egy “Együtt PM” logót letölteni, és rányomtatni bármire még egy óvodás is képes. És a szerkesztőség van azon a szinten, mint egy óvodás. Csak ezzel az ovisokat bántom meg, tudom.

  13. Lovas szerint:

    Milyen álszent surmó banda vagytok ti! Szabó Szabolcs az Együtt tagja, és a saját oldalára tette ki az Együtt aláírásával a fotókat. Én eddig azt hittem, hogy ő is zsidó. De egy zsidó nem nyomna ilyen antiszemita dumát. Persze az is lehet, hogy szimplán hülye.

  14. felix szerint:

    Bocsánat.
    Én hittem a Csepel Infónak.
    Lehet, hogy nem kellett volna?

  15. felix szerint:

    Megnéztem.
    Marad az intelligencia hiányotok.

  16. ebihal szerint:

    Lovas!
    Akkor idézd az ominózus mondatot, ahol elismerik!

  17. Lovas szerint:

    Szerintetek ha a Fidesz közölne Fidesz aláírással fotókat, akkor az nem a Fidesz lenne? Kötelező minden balliberálisnak idiótának is lenni?

  18. ebihal szerint:

    Lovas!
    Azt állítottad az adminnal egyetemben, hogy elismerték! Ezt bizonyítsd!

  19. Lovas szerint:

    Ott van a bizonyíték Szabó Szabolcs oldalán, ahol a sajátjukként mutatja be ezt a szégyenletes akciót.

  20. Fogarasi László szerint:

    Tisztelt Ábel úr!
    Nem veszi észre, hogy Ön kezdett el itt zsidózni? Önnek Weiss Manfrédről rögtön az jutott eszébe, hogy zsidó volt?
    Ha az Együtt antiszemita volna, akkor miért köszönik meg Weiss Manfrédnak, hogy ringatta azt a magyar ipar bölcsőjét?
    Szerintem ez egy ironikus figyelemfelhívás elsősorban az Ön pártjának, hogy ne vegye egy kalap alá a bevándorlókat, menekülteket és ne keltsen idegengyűlölő hangulatot.Bizony nagyon sok bevándorlóból lett igazi magyar és valóban sokat köszönhetünk nekik. Ha kisétál a csepeli temetőben láthatja azoknak a németajkú családoknak a síremlékét, akik Csepel alapítói voltak. De említhetem Clark Ádámot, Schikedanz Albertet ( Milleniumi emlékmű tervezője), Táncsics Mihályt, Semmelweiss Ignácot és sok más híres embert, akikre ma is büszkék vagyunk, de lehet az önök kormánya holnap már elhajtaná őket.
    Tehát kéretik nem zsidózni, inkább egy picikét elgondolkodni azon, hogy hova is vezethet az önök bevándorlási kampánya!

  21. ebihal szerint:

    Lovas!IDÉZD!!!

  22. Orsós Rodrigó szerint:

    Fogarasi László!
    A fideszesekről köztudott, hogy nem szoktak gondolkozni, hogy mi mihez vezet,
    csak a hatalom érdekli őket, meg a pénz. A feltétel nélküli hűség a párthoz. Ami a Vezér álláspontja, azzal egyet ért mind, legyen az bármi. Moszkva és Orbán nagy barátol, visszatért a gyökereihez.

  23. VM szerint:

    Nem tudom,hogy ki írta ezt a cikket,de nagyon nagy bajok lehetnek vele agyilag,ha már ebben is antiszemitizmust lát,holott messze nem erről szól. Orvos mikor látott utoljára,”kedves” szerző?

  24. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Admin

    Alázzátok szét ezeket a senkiháziakat, csináljatok plakátot (fizetek kettőt,ahova én kérem) az agyatlan, idétlen bejegyzéseikről, facebook képeikkel, fordítassátok le angol,francia nyelvre és küldözgessétek szét Európába, fizetem a Postaköltséget is. Ez egy kicsit sok azért.

    Szerintem legközelebb a Polgármestert fogják zaklatni Csepelen. De akkor nagy bajban lesztek gyerekek, csak szólok előre 😉

  25. Grün Izidor szerint:

    Mondja jóember, miért ütlegeli azt a szegény öreg zsidót?!
    Mert az ősei keresztre feszítették a Jézust.
    De ember, annak kétezer éve!
    Én most tudtam meg a kocsmában!

  26. Orsós Rodrigó szerint:

    Kedves gazdasági bevándorló! Tisztázzunk néhány dolgot mindjárt az elején.

    1, Ha Magyarországra jössz, akkor nem veheted el a magyarok munkáját, hiszen a többségüknek már amúgy sincsen, mivel a saját dilettáns, tolvaj kormányuk és a fideszes pereputty rég elvette azt.

    2, Tartsd tiszteletben a törvényeket… legalább te, hiszen a fideszes rablóbanda úgysem tartja tiszteletben azokat. 3, Végezetül pedig próbáld meg tisztelni a magyar kultúrát, amelyet jelen pillanatban a Horthy-szobrok, a Szabadság téri szégyen-emlékmű, a háborús bűnös Wass Albert dilettáns művei, az Új Színház és Kerényi Imre reprezentálnak. Nos kedves bevándorló, úgy tűnik, hogy tényleg nem lesz könnyű dolgod Magyarországon… Üdv: a magyar nép.

  27. Ábel Attila szerint:

    Kedves Fogarasi László!

    Vegye már le a hályogot a szeméről! Talán Weiss Manfréd meg Teller Ede nem magyar zsidók voltak? Ugyan! Csak velük kapcsolatban tettek ki feliratokat az Együtt aktivistái. Félreérthetetlen az üzenet.

    Az afrikai, közel-keleti és koszovói illegális megélhetési bevándorlás válsághelyzetet teremtett, amire fel kell hívni a figyelmet. Ha nem hiszi, nézze meg az Euronews híradóit vagy a nyugati lapokat nyugodtan. Nem a Fidesz szerkeszti ezeket.

    Már csak a magyarországi balliberálisok csinálnak úgy Európában, mintha nem történne semmi riasztó. Annyira eltompítja az agyukat az Orbán-fóbia, észre sem veszik, hogy pont azt teszik, amit Orbán szeretne. Úgy táncolnak, ahogy a Fidesz fütyül. Ezzel semmi bajom, sőt örülök neki. De Szabó Szabolcsék erőlködése már káros, mert a magyar zsidóság joggal vallja magyarnak magát, és joggal érzik magukat a magyar kultúra és társadalom fontos szereplőinek.

  28. felix szerint:

    Ábel Atilla.
    Fordítva jár az agyad.

  29. VM szerint:

    Gondoltam felütöm a wikipédiát egy kis segítségképp:
    (Weiss Manfréd)”Nagyapja, Baruch Weiss, a falusi pipakészítő kisiparos feltehetően Csehországból érkezett hazánkba” Ez azt jelenti,hogy bevándorló családból származik,nemde?

  30. beluga szerint:

    “Vili, te nagyon hülye!” a szöveg a táblákon:
    TELLER EDE – “KIVÁNDORLÓ – TISZTELJÜK!”
    A MAGYAR IPAR BÖLCSŐJE – “RINGATTA: WEISS MANFRÉD – BEVÁNDORLÓ – KÖSZÖNJÜK!”
    Ebbe csak a gyenge elme erőltet zsidózást. Nagy szükség van a fent említett inteligencia beszerzésére a további karrier érdekében…

  31. felix szerint:

    Mondom én.
    Amig meg a zsidózást illeti:
    Attila hagyd abba!

  32. ráhelo szerint:

    És festékszóróval mégis milyen feliratokat írtak ki? Csepelen hol?
    Láthatnánk róla képeket? Vagy csak kamu?

  33. Tóth Kati szerint:

    Az Együtt hála istennek egy mérhetetlen “támogatással”bíró pártocska.Hülyeségeket írkálnak,mondanak,üvöltöznek,csakhogy felhívják magukra a figyelmet.Ráadásul holt sötétek,mert teljesen értelmezhetetlen az amit oda írtak.Ez egy hülyeség,provokáció.Ha olyanok lennénk,mint a komcsik már az EP-ben is ezzel a kis plakáttal rohangálhatnánk,hogy ez a baloldal mekkora fasiszta,antiszemita,idegenellens.De mi nem teszünk ilyet,csak mosolygunk ezen a hülyeségen és halkan megkérdezzük:tényleg ennyire sötétek vagytok?

  34. Grün Izidor szerint:

    Ábel Attila!
    Alapvető szövegértelmezési problémákkal küzdesz mint általában!
    Amikor ezt írod kevered a zsidót mint főnevet a zsidó jelzővel!
    “Talán Weiss Manfréd meg Teller Ede nem magyar zsidók voltak?”
    .
    Zsidók voltak mint emberek (főnév) de nem magyarok (mint jelző) hanem pontosan, félreérthetetlenül kifejezve magyarországi zsidók! 😛

  35. Tóth Kati szerint:

    Grün,te nagyon sötét!Teller Ede és Weiss Manfréd magyar emberek voltak.Ennyi.

  36. Grün Izidor szerint:

    Tóth Kati!
    Magyarországi zsidók de nem magyarok!
    Majd Ábel Attila elmagyarázza, olvasd! 😀

    Egy ír kocsmába belép egy úr, kér egy sört!
    Kérem uram, de előtte árulja el Ön milyen vallású!
    Zsidó vagyok!
    Oké, de katolikus vagy protestáns?! 😛

  37. felix szerint:

    Katika!
    Ez nem a Te szinted.
    Húzódj hátrébb.

  38. Tóth Kati szerint:

    Igaza van Félix ez nem az én szintem,ez a legalja,amit maguk képviselnek.Magukra mondják:igazi lumpenproletár.csepeli csőcselék.Undorodom maguktól.

  39. ebihal szerint:

    Tóth Kati!
    Te hülyültél a múlt hét óta!

  40. felix szerint:

    Pedig lehetetlennek tűnt.

  41. Orsós Rodrígó szerint:

    Kati! Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. Ne tetézd a butaságot.

  42. felix szerint:

    Mindig ilyen, ha magára hagyják az ápolói.

  43. Orsós Rodrígó szerint:

    A gumiszobába is van wifi?

  44. felix szerint:

    Ezek szerint.

  45. GONDOLKODÓ szerint:

    Érthetetlen ez a neki, avagy felbuzdulás.
    Miért kell élére állítani, hogy ki milyen származású? Arról senki sem tehet, de szégyellni sem kell, ha csak nincsen szégyellni valója, a tettei után.
    Egyébként csak jó és rossz emberek vannak.
    Döntse el mindenki, hova tartozik, cselekedetei, viselkedései, megnyilvánulásai alapján.
    Eljön az idő, amikor mindenkinek számot kell adnia, mit is tett az emberiségért, a szeretet jegyében. Mert az embert a jó Isten mások szolgálatára teremtetett. Mindenkit.
    Nem egoista önös érdekek mindenáron való elérésére. Ettől szenved egyébként az egész világ, ezért jutott ide, ahol tart az emberiség, mert szeretet hiányosokká, Isten és Fia tagadóivá lettek.

    “Örülök, hogy látlak, tudom, hogy rád várnak,
    De végre kibeszélem magam.
    Nem okozok gondot, csak tisztázzuk a dolgot,
    lenne hozzád egy-két szavam.

    Szép volt, ugye, szép volt, mennyire szép volt.
    Az én kis életemben fényfolt,
    napsugár, mely a nyárral tovaszállt.

    Elmúlt, végleg elmúlt, nem is bánom.
    Most már a magam útját járom,
    csak az fáj, ahogyan elhagytál.

    Lelketlen ember, igen, az vagy, tudd meg végre!
    Szerelmet, hűséget esküdtél az égre!
    Eldobtál mégis, mint egy gyűrött mozijegyet!
    ……….
    ……….
    ……….
    Jellemző rád, nem vártam mást!

    Napra, fényre érni szürke télből,
    A régi vágyak börtönéből
    olyan jó, olyan más így az élet.

    Tartoztam ezzel, most kérlek menj el,
    nyugodtnak érzem magam.
    Menj, gyorsan hagyj itt, ne kérdezz semmit,
    nincs hozzád már több szavam.

    Lelketlen ember, igen, az vagy, az is voltál!
    Szerelmet, hűséget álnokul hazudtál!
    A végén még annyit sem mondtál, elmegyek!
    Borítsunk fátylat most végleg a múltra.
    Nem nézek már soha többé vissza az útra.
    A tűzbe dobom az emlékedet.
    Ne tudjam többé, hol élsz, hol jársz!”

  46. Orsós Rodrígó szerint:

    A facebookon azt kérdezi valaki, hogy Fekete Pákó kinek vette el a munkáját, melyik fideszesnek volt ez a poszt fenntartva?

  47. helyi szerint:

    Ábel alpolgármester úr! Ne menjen messzire: a jelenlegi csepeli polgármester Erdélyből került (menekült???) Csepelre, így ha elolvassa a Fidesz (kormány)plakátokat, akkor azokat magára nézve is kötelezővé kell tennie, illetve azt is: Ha Magyarországra jössz, ittasan ne vezess, mert azzal törvényt sértessz! 🙂 És veszélyezteteted mások testi épségét!

  48. kispajtás szerint:

    A Teller Edé-s része a sztorinak nyilvánvaló, hogy miért nincs a cikkben, csak hogy legyünk tárgyilagosak.
    Egyébként az utak névadása sem logikus, hiszen a gyár előttit kellett volna Weiss Manfrédról elnevezni, az öreg, kivándorolt atombomba készítőről meg legfeljebb egy zsákutcát.
    A Szabadkikötő út meg úgy maradhatott volna – bár sokaknak úgy is maradt.

  49. Grün Izidor szerint:

    helyi!
    Nem Erdélyből, csak Biharból! 😛 😀

  50. Grün Izidor szerint:

    kispajtás!
    Teller a hidrogén bomba atyja! 😀

  51. Doki szerint:

    A magyarság Szent István óta befogadja az itt letelepedni és dolgozni szándékozó embereket. Sokan a török uralom után meggyengült, elnéptelenedett országba érkeztek, akik pótolhatatlanul hasznos tagjai lett az országnak. (Svábországi németek betelepítése Csepel 1713-es újjáalapításakor.) A svábok, tótok, rácok, bunyevácok, sokácok ma már aligha megkülönböztethetők a magyaroktól, ahogy a jászok és a kunok is szerves részéi lettek a magyarságnak. Magyarország az az ország, ahol az itt magyarul megtanult becsületes ember (aki nem csak a jogait ismerte, de tudta, hogy mi a kötelessége), nyugodtan élhetett és dolgozhatott. Senki nem vonja kétségbe sem Radnóti Miklós, sem Weiss Manfréd magyarságát, most is csak az Együtt kavarja a szart, mert máshoz nem értenek. És szerintem alig akad olyan magyar ember, aki ne ismerné el a cigány Dankó Pista munkásságát
    Senki nem gyűlöli az idegeneket, az ország mindig is megbecsülte szaktudásukat (Clark Ádám tevékenysége a Lánchíd építésekor) és munkájukat, de az itt ingyen élni- és a bűnözni akarók ellen jogos a fellépés a kormány részéről! Emlékszünk még az albán drogkereskedőkre, vagy az ukrán olajmaffiára? Azt is tegyük hozzá, hogy a magyarság befogadását és türelmét azzal hálálták meg a románok, szlovákok, szászok és a szerbek, hogy 1848-ban a magyar szabadságharc ellen fogtak fegyvert, Trianonról meg nem is beszélve…

    Különben meg ha a baloldal 2004. december 5-én nemet mondott a határon túli magyarokra, akkor most ne mondjon igent az albán, ázsiai és afrikai menekültekre!

  52. kispajtás szerint:

    Ok. Tanár úr, de a bomba az stimmel. Ebben a zavaros posztban ez az “apró” tévedés talán elfért, de köszönöm a kiigazítást! 🙂

  53. nagyapó szerint:

    Eetásak! Megint kavarnak. Ki a zsidó? Vallás, vagy fajta? Weiss Mannfréd zsidó volt. Gyermekei zsidók és keresztények. Teller professzor szülei zsidó vallásúak voltak, ő nem.
    A kazárok vezetői zsidó vallásúak voltak, de a fajilag kaukázusiak.
    Az egészhez viszont semmi köze a jelenleg folyó beáramlásnak, amit a maffiabal támogat. Egy illegális bevándorló egy napja 4 300 Ft-ba kerül. Eetásak a zadófizetők pénzéből??
    Ha egy illegális bevándorló lát egy plakáttépkedőt, menjen hozzá nyugodtan és kérjen sört, meg szállást!
    De másról van itt szó. Európában a baloldal leszerepelt. A hasznos idióták (Sztálin) kora leáldozott. Ellenben, ha támogatják az illegális bevándorlókat, azok az ő szavazóik lesznek. Ebből látszik, hogy a baloldalt nem országaik sorsa, hanem a hatalom érdekli!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  54. Tarjányi László szerint:

    A Fekete Pákó rossz fiú volt a médiának (vajon melyikeknek), mert kart lendített, Szálasit és Hitlert éltette! Aztán megbocsátottak neki, mert jó eszköz a magyarok hülyítéséhez.

    felix szerint:

    2015. június 15., hétfő – 12:44

    Itt is voltak és a honfoglalókkal együtt is jöttek zsidók.
    De ki a fene az a Tarjányi?

    Ki az a felix? Kik azok a zsidók hogy minden hírben benne kell lenniük? Miféle nagy ország az az Izrael, hogy mindennap benne kell lennie a hírekben?
    A zsidók mindenben az elsők, még a Kárpát-medencében is? Mit kerestek itt a honfoglalás előtt, gondolom a rómaiakkal együtt, amikor köztudomású hogy azok az Alföldre sohase tették be a lábukat, mert ott náluknál harciasabb népek laktak! Ezek semmisítették meg a híres Legio XXI Rapax-ot, vajon a zsidók hogy élték túl ezt a hadjáratot?

    Ha a zsidók olyan nagyok, okosak és erősek, miért mentek Auschwitzba birka módjára? Vagy csak más faszával verve a csalánt erősek?

    Ha Izrael a Közel-Kelet egyetlen demokratikus országa, akkor miért különbözteti meg a fekete zsidókat és a palesztínokat? És miért utállja őket az egész világ?

  55. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Mindenki magyar, aki magyarnak vallja magát! Zárjuk le.
    Európában nem egy ütős kártya a hángérijen pászport…ma…
    DE, legalább ezen emberek a magyarságért tettek, és ezért hálás vagyok ha már ide születtem Budapestre.

    Ui, de azért jó az atomnál Teller Edével büszkélkedni hogy magyar mi?

  56. Tarjányi László szerint:

    Embercsempész! Magyar az akinek fáj Trianon, a többi csak állampolgár! Illyés Gyula.

  57. nagyapó szerint:

    Tarjányi László! Nem jó az idézet, mert a zeetásak nem ismerik Illyés Gyulát. Talán próbálkozzon Illés Béla idézettel (Guszev kapitány). Az ülni fog!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  58. Tarjányi László szerint:

    Az Iszlám Államot fékezze meg az aki létrehozta, USA, Izrael, pénzelte Katar és Szaud-Arábia!
    A férfiak meg főleg ne meneküljenek Szíriából, hanem álljanak be Asszad hadseregébe és foglalják vissza a hazájukat a szakadároktól!
    Izrael célja az Asszad-rezsim megbuktatása, mert segítette a libanoniakat és a palesztínokat.
    Nagy marhaságot csinált, mert évtizedek óta béke volt Izrael és Szíria között, a Golant leszámítva. Saját helyzetét is destabilizálta azzal hogy a környező arab államokat felbomlasztotta az Arab Tavasszal! A menekülteket Európára zúdítva, a maradék támogatóit is el fogja veszíteni Európában, s akkor beteljesül:

    “Izrael addig létezik, amíg Amerika nagyhatalom! Copyright Tarjányi László.”

  59. felix szerint:

    Tarjányi László szerint:
    2015. június 15., hétfő – 22:35
    Látom Tarjányiról lószart sem tudsz.
    Ez érdekes

  60. joságos szerint:

    Azért azt szeretném megkérdezni az itt írogató antiszemita, zsidógyűlölettől ködös agyú, Trianon miatt vigasztalhatatlanul bús és bánatos mély magyaroktól, hogy mi MAGYAROK hogyan kerültünk ide a kárpátmedencébe? Ide születtünk? Esetleg valahonnan/pl.Levédia/ vándoroltunk be az akkor éppen mások által lakott kárpátmedencébe? Azt is elárulhatnák miként lettünk keresztényé, mert az biztos, hogy HON szerző eleink nem voltak keresztények sőt nem is ismerték Jézus tanításait.

  61. felix szerint:

    figyeltek!
    Olvastad a hozzászólók között azt a hülyét, aki szerint a zsidóknak nincs történelmük?
    Jellemző a táborára.

  62. Fogarasi László szerint:

    Kedves Ábel úr!
    Köszönöm tanácsát a hályoggal kapcsolatban, de jó a látásom, még szemüvegre sincs szükségem.Olyanra semmiképpen sem, mint amilyent ön hord.
    Mert az a szemüveg valahogy mindent fordítva láttat: Ha valahova azt írták: “Tiszteljük” , Ön azt olvassa: Gyalázzuk. Ha valahol az van, hogy ” Köszönjük” Ön úgy látja: Gyűlöljük. Ha Ön azt látja “Bevándorló”, azt gondolja róla: Hitvány semmirekellő. Ha olyan nevekkel találkozik, mint Weiss Manfréd, vagy Teller Ede, Önnek az jut eszébe :Zsidók.
    Mi volna, ha nem komplikálná a dolgokat, hanem úgy venné, ahogyan azok a valóságban vannak?
    Kedves Ábel úr! Használja ki a nyarat, sétáljon sokat a jó levegőn, szellőztesse ki a gondolatait!

  63. Éva szerint:

    Nem gondoltam, hogy Szabó Szabolcs antiszemita gyanús akcióban fog részt venni. Jobbik-Együtt koalíció lesz ebből!?

  64. felix szerint:

    Attila!
    Ne hallgass Fogarasi úrra.
    Ne szellőztess mert a két füled közötti üres tér miatt, baromi nagy huzat lesz.

  65. Tarjányi László szerint:

    Josagos! Eddig legalább háromszor írtam le más helyeken, hogy a magyarok nem jöttek valahonnan másokhoz hasonlóan, ahogy a liberálisok szokták mondani! Nem jöttek szökve, beszivárogva mint a zsidók és a cigányok, nem is királyi engedéllyel betelepülve mint a szászok, a svábok és a szerbek! A magyarok fegyverrel jöttek és foglaltak hazát! Megütköztek a bolgárokkal, a keleti frank birodalommal, majd már honfoglalás után 907-ben harmincezres seregükkel megsemmisítették a magyarok kiirtására indult százezres bajor-német óriási sereget! Tehát fegyverrel szereztek hazát, holott Európa akkori lakossága nem akarta tűrni a magyarok betelepedését!

    A magyarok ezer éven keresztül hullatták a vérüket, hogy megtarthassák a hazájukat, utoljára az első világháborúban, ahol az európaiaknak ezer év után sikerült elérniük a magyar királyság felbomlasztását!

    Köszönhetjük hogy nagyszámú betelepülőt befogadtunk, akiknek a leszármazói aztán szétszedték a magyar hazát! Ma meg jönnek a betepülni vágyók útlevéllel vagy anélkül!

    Ahogy már írtam, aki magyar földet akar, JÖJJÖN FEGYVERREL, mert azt fegyverrel tudjuk fogadni! Nem járja hogy önként, dalolva mondjunk le maradék hazánkról csak azért, mert a mai betolakodók fegyvertelenül jönnek!

    A magyar földre vágyakozóknak személyenként fel tudunk ajánlani 2 m2-t 2 méter mélyen!

  66. felix szerint:

    Jövés nélkül minden itt lakót leverni nem semmi.
    A minősítést most nem írom ide.

  67. ebihal szerint:

    Éva!
    Mitől antiszemita akció?

  68. ebihal szerint:

    Tarjányi László!
    A magyarok fegyverrel jöttek és természetesen minden ellenállást kegyetlenül levertek.
    Abban az időben az volt a szokás. Azután a gazdasági menekültjeink addig kalandoztak,
    amíg pofán nem vágták őket. Később a tatároknak meg a törököknek is volt pofájuk
    fegyverrel jönni és csak a szerencsének köszönhető, hogy megúsztuk. A Habsburgokkal
    még úgy, ahogy kakaskodtunk, de az orosz medve már megfeküdte a belünket, az
    apróbbakról nem beszélve. Szóval elég vegyes kép ez, lehet, hogy a kevésbé harcos ám
    szapora népek jobban jártak.

  69. joságos szerint:

    T. Tarjányi László! A gyűlölködés nem pótolja a tudást!

  70. figyeltek? szerint:

    Valaki karizmatikusan rávilágít, kimondja, akkor a kisebbségi érzet rögtön megjelenik és jó magyar (vagy más) szokás szerint a csordaszellem akar úrrá lenni. Jó lehet az előzőnek lehet igaza is.

  71. ebihal szerint:

    figyeltek?!
    Nicknév alatt nyugodtan kimondhatod, nem kel sunyin célozgatni!

  72. Grün Izidor szerint:

    Külpolitikánk tíz másodpercben! 😀
    https://coub.com/view/6wn7p

  73. Tarjányi László szerint:

    Éppen ma láttam a tv-ben hogy a 19-dik század legnagyobb csatájában, a borogyinói ütközetben százezer halott volt, pedig ott két nagyhatalom, Franciaország és Oroszország harcolt.

    A pozsonyi csatában egy hatszázezer fős kis nép vívta az élet-halál harcát a kiirtására érkezett százezer fős bajor-német sereggel! Harmincezer fős seregünk Árpád zseniális vezérletével megsemmisítette a jobban felszerelt, háromszoros túlerőben levő ellenséget. Hirmondó is alig maradt, a bajor uralkodó, Gyermek Lajos is kiséretével alig tudott elmenekülni Ennsburg várából, ameddig a magyarok a megmaradottakat üldözték, s amelyet be is vettek. Árpád halálos sebet kapott, három fia szintén meghalt, valószinűsíthető hogy a magyar sereg vesztesége is jelentős volt, így biztos hogy a halottak száma meghaladta a borogyinói ütközetét! A németek hetven évig Magyarország tájára sem mertek menni!

    Egyébként meg a magyarok nem kalandoztak, hanem az észak-itália kisállamok illetve Türingia felkérésére és finanszírozásával, azok ellenségei ellen bérharcoltak! Továbbá az egyházi ingatlanokat és várakat azért háborgatták, mert keresték az avarok kincsét, amelyet a tolvaj Nagy Károly nagyszámú társzekéren zsákmányolt!

    Én nem szégyenlem magyar őseimet, elvégre a legnagyobb magyar törzs, a Tarján törzs nevét viselem! Örökké éljen a magyar nemzet!

Itt lehet hozzászólni !