Kuncze ciántablettát osztogatna + Videó

Mno.hu

Gazdasági válságban nem pénzt osztogatnának

Ciántablettát osztogatna Kuncze Gábor azoknak az embereknek, akik szerinte jobban élnek, mint tizenöt évvel ezelőtt, ám most mégis rosszul érzik magukat ebben az országban.

Kuncze Gábor, az ígérete szerint a parlamenti politizálástól 2010-től visszavonuló, SZDSZ-es országgyűlési képviselő a kormányközeli Klubrádió általa vezetett műsorában szerdán így fogalmazott: „(…) nagyon sok embert ismerek, akik összehasonlíthatatlanul jobban élnek, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt, és olyan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy legszívesebben az ember tényleg ciántablettát osztogatna nekik, hogy jussanak már túl a problémájukon. Ami természetesen nem megoldás.”

Mint ismert, a szabad demokraták egykori elnöke felcsapott a Klubrádió riporterének, műsorvezetőjének. Az inkriminált mondatok elhangzásakor Dessewffy Tibor szociológus, a Gyurcsány-kormány ideológiai hátterét biztosító neoliberális Demos Alapítvány elnöke volt az Ötös című rádióműsorának vendége.

A Hír TV felvétele

Forrás: Mno.hu

14 hozzászólás “Kuncze ciántablettát osztogatna + Videó” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    A Kuncze már nem politikus, biztos azt gondolja, hogy megengedheti magának. Nehéz lehetett ezt a fenti magvas gondolatot 18 éven át visszatartani. Az önuralom igazi próbája volt.

  2. Tamási Juli szerint:

    Ha nem politikus, minek jár a parlamentbe? Ja, a járadékot felvenni?
    De persze könnyû is neki, mert a parlamentben valóban olyan emberekkel van körülvéve, akiknek sokkal jobban megy most, amikor mindenkinek sokkal rosszabbul. (Azoknak meg osztogassa csak nyugodtan a ciántablettáit…)
    http://vastagbor.blog.hu/2009/02/27/parlamenti_penzeso

  3. Jeniszej szerint:

    Nagyon jó a kép megkomponálása!

  4. infósferi szerint:

    A képviselő úr a fizetésért az Országgyűlésben osztogasson tanácsokat, ne a nyomorultakon gúnyolódjon, az általa képviselt párt megszokott stílusában.
    Elhiszem: nekik felépült egy új Magyaroszág.

  5. Lexon szerint:

    Ô legalább bejár a munkahelyére…

  6. emilió szerint:

    Kuncze úr ismeretségi köréhez nyilván felkapaszkodott, megtollasodott egyének tartoznak. Menjen le Borsodba, a kilátástalan sorsú, 90 %-os munkanélküliséggel küszködő falvakba! Ne lepődjön meg, ha azok az emberek más gondokkal birkóznak, mint a januárt a Maldív-szegeteken töltők.
    Csalódtam benne, most elszólta magát.
    Legalább megismertük az igazi arcát.

  7. CsepeliXXI szerint:

    Rákosi: Aki nincs velünk, az ellenünk van!
    Kádár: Aki nincs ellenünk, az velünk van!
    Gyurcsány: Aki még mindig velünk van, az nincs magánál!

  8. Földhözragadva szerint:

    Sztem félremagyarázzátok a mondókát. Tekintsünk el attól, hogy ki mondta, azaz:
    1. “összehasonlíthatatlanul jobban élnek, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt”
    2. “mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől”
    3. “legszívesebben az ember tényleg ciántablettát osztogatna nekik”.

    Én úgy érzem, hogy inkább a politikusoknak üzent, nem a borsodiaknak…:(

  9. zöldfa szerint:

    Persze kötelet ajánlani az humánusabb.
    “Rákosi: Aki nincs velünk, az ellenünk van!” = Fidesz mentalitás!!!!!!!

  10. Papi szerint:

    Kulinyi úr!
    A választói mit fognak szólni a ciánkapszulához?
    Ennyit az önök “tiszteségéről és becsületességéről”.
    Zöldfa vagy talán Szilveszter!
    Megint olyanról beszélsz amiről vagy fogalmad sincs, vagy olyan pihent agyu vagy, hogy csak ennyit tudsz. Talán néz utána annak miről is szólt az ugynevezett “köteles” beszéd. Viszont ez a Kuncze fiú 2002-ben a buzipárt (szadesz) kampány nagy gyűlésén teli torokkal üvöltötte.: “Idelye, hogy a kommunisták ki takarodjanak a parlamentből”. Ugyan kire gondolt? Aztán a mostani kijelentése a ciánkapszuláról hát tudod remélem te is megkapod nem csak mi. Azért ennyire nem lehetsz műveletlen, hogy a Fideszt össze kapcsolod Rákosival!
    Gordon!
    Szerinted egy országgyűlési képviselő nem politikus? (A Kuncze az).

  11. melak szerint:

    Kedves zöldfa és félre tájékozodott mások:
    Rosszul emlékeztek, Kövér nem a magukat kilátástalan helyzetben érzőknek ajánlotta a kötelet, hanem azoknak akik el akarják hitetni velü(n)k hogy semmire sem vagyunk jók! Hatalmas a különbség!

    “Szóval egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat. Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják sulykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.”

    üdvözlettel:
    Melák

  12. büki szerint:

    A Kuncze – csapat az elmúlt években gondoskodott arról – ha rövid ideig viszonylagos nyugalom is volt a közéletben – kitaláljanak valamit, amivel provokálják az embereket.
    Ártatlan képpel játszották a megbántottat, aztán mindig bedobtak valamit a közéletbe, a nyugalom felkorbácsolására.
    Az interjú jól bemutatja, mennyit érzékelnek a mai közállapotokból.

  13. miska72 szerint:

    Remélem lesz 200.000+1 ciánkapszula. 🙂

  14. miska72 szerint:

    Rmélem egyet megtart magának is. 🙂

Itt lehet hozzászólni !