Fegyveres rablás a Táncsics Mihály utcában

Csepel.hu

A Csepeli Rendőrkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint ma este, nem sokkal nyolc óra előtt a Táncsics Mihály utcában lévő egyik kis üzletben fegyveres rablási kísérlet történt. Pillanatok alatt peregtek az események. Az üzletbe ahol egy hölgy dolgozott, fegyverrel a kezében lépett be egy álarcos férfi. A bevételt követelte, a pénz átadására akarta kényszeríteni az asszonyt. Az eladó nem vesztette el a lélekjelenlétét, megnyomta azt a riasztót, amely a XXI. kerületi kapitányságon jelezte a bűncselekményt.

A rendőrjárőr azonnal a Táncsics Mihály utcai üzlethez indult. A rabló azonban észlelhette a rendőrök közeledését, és jobbnak látta, ha a remélt zsákmányt hátrahagyva elmenekül a helyszínről. A rendőrség megtette a szükséges intézkedéseket a rabló felkutatására, és folytatja a nyomozást – írja a Csepel.hu.

5 hozzászólás “Fegyveres rablás a Táncsics Mihály utcában” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Sajnos tovább kriminalizálódik a kerület… úgy látszik hiába áll a miniszterelnök “politikai irányítása” alatt a rendőrség. Talán hangzatos bejelentések helyett inkább tényleges lépésekre lenne szükség, nemde?!

  2. 6s szerint:

    Csak nekem tűnik úgy, hogy Csepel közbiztonsága egyre rosszabb?Csak a környezetemben (sajnos szenvedő alanyként is) csak 3 betörésről tudok Csepelen.

  3. miska72 szerint:

    Fogadjunk, hogy nem lesz meg? 😉
    Bottal üthetik a nyomát.

  4. obama szerint:

    Sajnos a kriminalizálódás nem kerület specifikus, sajnos általános az egész ország vonatkozásában. Ahogy romlanak az életfeltételek, úgy nő a bűnözés.
    Egyébként is Csepelen nem rabolt, csak fegyverrel kéregetett, de nem kapott!! (tudom, rossz vicc)

  5. tóth mária szerint:

    egyre rosszabb a közbiztonság csepelen, az idősek már nappal is alig mernek kimenni az utcára! A piacra igyekvőkről letépik a táskát, elveszik a pénztárcát stb.

    Nem kellene “kicsit” többet járőrőzni???? Na, persze a szoclib kormány ezt nem
    értheti!???? Őket a Rózsadombon, a pácélos Audikban nem érheti baj. 20 éve
    ez a bagázs uralja a rendet csepelen, meg is látszik!!!!!!!!!

Itt lehet hozzászólni !