Csepeli gyilkosság: megvannak a guberálók?

Az ügyvéd a rendőrségre vár

Népszabadság

Vajon melyik az igazi?

Fejlemény a csepeli kettős gyilkosság ügyében; az egyik gyanúsított családja által felfogadott magánnyomozók vélhetően azonosították azokat a guberálókat, akik megtalálhatták a biztonsági kamerák felvételeit, az azokat tároló szervert ugyanis korábban kidobták a kukába.

Ruttner György ügyvéd szerint, a csepeli kettős gyilkosság egyik gyanúsítottjának, Deme Gábornak, a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola egykori gazdasági igazgatóhelyettesének családja által megbízott magánnyomozók azonosították azokat a guberálókat, akik rendszeresen azon a környéken kukáztak, ahol állítása szerint Deme az iskola biztonsági kameráinak felvételeit tároló szerver darabjait eldobta. Ruttner azt mondta: a rendőrségnek ki kellene hallgatni őket, mert a magánnyomozókkal nem állnak szóba.

Emlékeztetőül: a Csepel-sziget Áltálános és Szakképző Iskolában január 7-én meggyilkolták az iskola igazgatóját és egyik tanárát. A rendőrség a volt gazdasági igazgatóhelyettest Deme Gábort és az iskola biztonsági őri feladatokat is ellátó pedellusát, Kun Tamást gyanúsítja a bűntény elkövetésével. Az ügy hátterében feltételezéseik szerint egy máig feltáratlan milliós sikkasztás állt – ez ügyben külön eljárás keretében nyomoz a BRFK gazdaságvédelmi osztálya.

A rendőrség eddigi közlése szerint a pedellus, Kun Tamás lőtte le az igazgatót, majd 30 másodperccel később a vele lévő oktatót – gyakorlatilag minden előzmény nélkül. A gyilkosságot a tanár zsebében lévő bekapcsolt magnó végig rögzítette. (Eredetileg a tanár – az igazgató kérésére – azért tette zsebre a diktafont, hogy rögzítse Deme és az igazgató beszélgetését. Deméről ugyanis az a hír járta, hogy titokban rögzíti a másokkal folytatott tárgyalásokat, és a felvételeket alkalomadtán fel is használja beszélgetőtársaival szemben.)

Az eset óta kiderült: Deme Gábor a bűntény után haza vitte az iskola biztonsági kameráinak felvételeit tároló szervert. Szétszerelte, majd előbb azt mondta, hogy a Dunába dobta a darabjait, később pedig azt, hogy két lakhelye közelében lévő kukába. A rendőrség eddig nem találta meg a szervert. Deme családja néhány hete magánnyomozókat fogadott, hogy kutassák fel a szervert. Ruttner György ügyvéd lapunknak azt mondta: a magánkopók megtalálták azokat a guberálókat, akik rendszeresen Deme lakhelye környékén kukáznak, de egyelőre egy szót sem szedtek ki belőük.

– A rendőrségnek kellene mielőbb kihallgatnia őket, különben talán soha nem kerül elő a szerver – mondta Ruttner.

Az ügyvéd közben újabb kérelemmel fordult az ügyészséghez. Azt szeretné, ha Demét mégiscsak kihallgatná az ügyészség. Korábban a Fővárosi Főügyészség azt közölte, nem veszik át a nyomozást a rendőrségtől.

nol.hu

20 hozzászólás “Csepeli gyilkosság: megvannak a guberálók?” bejegyzésre

  1. büki szerint:

    Kellene? Miért, mit követtek el? Hallgassák ki Demét, aki válogat a kihallgatói között. Ma még.

  2. lolka szerint:

    “ÚGY TUDJUK”….szokott kezdődni a hiradás, mintha arra emlékeznék, hogy a Deme család feldobott volna 500 000 Ft jutalmat a szerver megkerüléséért, ennyiért azért a kukázók csak megállnának egy szóra…-Nagyon izadságszagu ez az egész erölködés amit az ügyvéddel együtt előadnak. Majd még végén a guberálók lesznek a hibásak, mert nem kerül elő a szarvár…

  3. Jeniszej szerint:

    Végén majd kiderül, hogy a kukások tehetnek mindenről.
    Azért mert ők kotorásztak döme koma szemétdombján.
    Inkább döme felhagyhatna a hazudozásaival, és elmondhatná, hol rejtette el a terhelő bizonyítékot.
    Persze támogathatná a lenyúlt lóvéval a ettől függetlenül kukásokat! Biztos örülnének egy-két millkónak.

  4. Öreg halász szerint:

    Tragikus. És lesz, aki elhiszi?

  5. Tibor szerint:

    Lehet, hogy a Deme is meg a kukások is jól járnak ha előkerűl a szerver, de lehet , hogy terhelő dolgok kerülnek ki a rögzitett felvételről “egyes” ügyeskedő mszp önkormányzatis uraságról !

  6. már nem csepeli szerint:

    Deme,rohadtul rosszul járna…Megint ez az ostoba ámítás!Miért kell ez?!Inkább beszéljen a rohadék,de az igazat mondja!Ja!Hogy erre képtelen?!Túl sok volt a sokk!!!

  7. miska72 szerint:

    Hol voltak a rendőrök?
    A magánnyomozóknak több eszük volt?
    Mit talál meg a rendőrségünk? 🙂

  8. Virág szerint:

    A Csepeli rendőrség nem foglalkozik ezzel az ügyel!
    Na és tudjátok miért!? Emlékezünk mit írtak Demének az iwiw-en!

  9. Gordon szerint:

    A legtöbb új információt Demétől tudhatnánk meg, csak hát ő “nem emlékszik”.

  10. Gigi szerint:

    Lehet, hogy durva tőlem, pacifistától, de hol vannak a középkori vallató eszközök?… Hogy egy rendőrséget átverő (“Dunába dobtam, a jég alá… “:) ), ügyeskedő fickó ügyvédi közreműködéssel ennyire átlátszóan hazudjon…, és nincs ellene semmi jogi eszköz?

  11. Politikamentesen szerint:

    Virág!
    A Csepeli rendőrség nem is foglalkozhat az üggyel, mivel azt a BRFK nyomozza! A gyilkossággal az Életvédelmisek, a sikkasztással meg a Gazdaságvédelmisek. Nem nyúlhatnak át egymás felett! Ennyi!!!

  12. atata szerint:

    A magángyomozók hatalmas teljesítményea következő: becsengettek minden házba a kukák környékén, hogy nem tudják -e véletlenül, hogy ki kukázik itt? A legtöbben azt válaszolták Sherlokéknak, hogy kérdezzék a rendőröket. Hehehe… komoly teljesítmény!A kukás pedig akár egy üveg fini EU-s Legenda című borért ( rovásírással is rá van írva!) is oda adnák a szervert ha náluk volna, vagy ha tudnák mi az az izé amit keresnek.
    Uraim vakvágány! Lehet, hogy Giginek van igaza egy divatos spanyolcsizma sokat segítenene.

  13. asdf szerint:

    A legtöbb új információt Kuntól tudhatnánk meg, csak hát ő nem beszél.
    Deme úgyis hazudik mindenről.

    Ruttner szerint a guberálókat kéne kihallgatnia a rendőrségnek, szerintem pedig Tóth Mihályt és kis csapatát, hogy miért nem tettek feljelentést amint tudomást szereztek Deme sikkasztásáról.

    Tudták, de hallgattak róla és ez bűncselekmény a hatályos törvények szerint.

  14. ajró szerint:

    A “mi” Misinknek lehet, hogy a tanácsadója mondta, hogy ne tegyen feljelentést?

  15. ajró szerint:

    küldjék be Jack Bauert döméhez meg kunhoz, hátha szóra bírja! 🙂
    (aztán elmehetne Misi fogadóórájára is 🙂 )

  16. büki szerint:

    Kihallgattatnám a 80 ezer csepelit, mert nem hajlandó keresni azt a szervert!

  17. Jeniszej szerint:

    Miért kellene a gazembernek a rendőrségben megbízniuk?
    Mit várnának el a rendőrségtől, ügyészségtől, APEH-tó, valamint “párt társaiktól”
    Önkormányzattól, – kimosdatást?
    Rég nem jó, ha egy BÜNÖZŐ MEGBIZIK a RENDŐRSÉGBEN!
    Mit képzelnek ezek magukról?
    Szerintem a „végfejlet a jéghegy csúcsa” már a nyomozó szerveknek tiszta és világos!
    De a lényeges ide vezető út felderítése még várat magára.

  18. miska72 szerint:

    Jeniszej, ezek mind együttvannak ezért az egymásban való megbízás. Ez egy szervezett bűnszervezet. Mit gondolsz, miért nem fog kiderülni soha az igazság? Mert TITKOSÍTANI fogják az aktákat 50 évre. 🙂

  19. Politikamentesen szerint:

    miska 72!
    Ha cinikus lennék, azt mondanám, hogy legalább 50 év múlva kiderül az igazság, illetve megtudhatja mindenki, mi, miért és hogyan történt! Mi addig életet hosszabbító pirulákat szedünk majd, akkor is kivárjuk!
    Miután drága a gyógyszerelőállítás, bízom abban, hogy ezt is figyelembe veszik majd a nyomozók, így csak megtudhatjuk a tutit a közeljövőben!

  20. tóth mária szerint:

    megy a ködösítés ebben az ügyben is, mint a felső szinten!!!

    Lopnak, csalnak, hazudnak, mert igy szocializálódtak, és mert máshoz nem értenek!

Itt lehet hozzászólni !