Vigyázat: birkózógép a Kiss János utcában!

Csepel.info

A Kiss János altábornagy utca 55 szám előtt, a Táncsics Mihály utca irányában, közvetlenül a játszótér sarkánál a lámpaoszlop védőburkolata nincs a helyén, a vezetékek életveszélyesen kilógnak – értesült a Csepel.info.

Lapunk úgy tudja, hogy Németh Szilárd és Ábel Attila önkormányzati képviselők intézkedést kértek a leginkább gyerekeket veszélyeztető állapot megszüntetése érdekében.

13 hozzászólás “Vigyázat: birkózógép a Kiss János utcában!” bejegyzésre

  1. Földhözragadva szerint:

    06 – 40 – 38 – 39 – 40, 1.2.2. gomb: Egyéb hibák bejelentése. Tényleg hüle a magyar, ha mindenhez politikusi segítség kell…:(

  2. hugi szerint:

    Rossz a neved. Egy ismerõsöm egy évig könyörgött egy ilyen ügyben. Lásd még Szabadkikötõ út…

  3. Földhözragadva szerint:

    Hugi, akkor is ez a véleményem. Beteg az a társadalom, ahol egy ellopott védőburkolatot csak frakcióvezető bevonásával lehet pótoltatni…:(

  4. Lexon szerint:

    Bizony. A frakcióvezetônek és munkatársainak lenne jobb dolga is.
    Én már jelentettem be Elmünek nem mûködô lámpát, másnap jöttek, megcsinálták. Sôt, telefonálnom sem kellett, interneten elég volt jeleznem a hibát.

  5. Gordon szerint:

    Mondjuk én is jelentettem már be kátyút egy fővárosi kezelésben lévő úton. Nem siették el a javítást, kb fél év múlva foltozták be…

  6. Lexon szerint:

    Gordon: azt nem az Elmü-nél kell bejelenteni… ez lehetett a gond… :))))

  7. Csaba szerint:

    Most miért probléma, hogy a képviselők teszik a dolgukat? Ha nem tennének semmit, akkor az lenne a baj.

    Szerintem jó, hogy intézkedtek!

  8. Ábel Attila szerint:

    Volt már egy hasonló probléma, nem messze a mostani esettől. Lámpákat szüntettek meg, de a csonkok az elektromos kábelekkel ott maradtak (szerintem másnak is ismerős történet). Engem már úgy kerestek meg, hogy két éve kérik az ELMÜ-t, hogy tegyenek valamit. Miután lefotóztam a helyszínt és megírtam a levelet, a biztonság kedvéért elmentem még egyszer a helyszínre. Jól tettem: pont akkorra szüntették meg a csonkokat.

    Egy másik esetben, 2006-ban, az egyik nyugdíjasháznál kért meg bennünket egy öreg bácsi, hogy javíttassuk meg az egyik állólámpát, ami vagy nem égett, vagy villogott. Álltása szerint több év alatt sem sikerült elérnie, hogy megjavítsák.

    A Szabadkikötő úti csatornafedők valóban az egyik legjobb példa. Ha jól számolom öt éve volt a felújítás, és folyamatosan beszakadnak a csatornafedők, megsüllyed, összetöredezik a környékük. A hibákat pedig nem egy nap alatt javítják meg, hanem legutóbb két hónap is kevés volt hozzá.

  9. Gordon szerint:

    Igen, kátyúvonalnak, vagy minek hívták. Nagy dirr-durr volt körülötte abban az időben. Azt se tudom, hogy létezik-e még.

  10. Lexon szerint:

    Azért a Szabadkikötô úti csatornafedelek problémáját ne soroljuk ide. Az teljesen más tészta, ott az alvállalkozók hanyag, trehány munkája miatt (illetve a háttérben zajló folyamatok miatt…) nem sikerül rendesen megcsinálni. A post-hoz tartozó esetekben elég lenne az Elmü egy “esetkocsijának” kimenni, negyedóra alatt orvosolhatók ezek a problémák.
    És mint írtam, az én esetemben egy eléggé eldugott utcában nem világító köztéri lámpáról tettem bejelentést interneten. Mi is meglepôdtünk, milyen hamar megcsinálták.
    A képviselôk pedig dolgozzanak, de én is úgy gondolom, mint Földhözragadva, ez nem az ô feladatuk kell, hogy legyen.

  11. Öreg halász szerint:

    Csak szerényen jegyezném meg, hogy ködös vagy esős időben a beton lámpaoszlopok jelentős része ráz. Úgy tíz éve.

  12. munkásököl szerint:

    A képviselő, mint nevében is benne foglaltatik képvisel. Mégpedig a választókat. Ha ők nem tudnak valamit elintézni, akkor okkal és joggal fordulnak segítségért hozzájuk. Ez (is) a dolguk, csak normálisabb helyeken erre a fajta képviselésre nincs szükség.

  13. miska72 szerint:

    Amelyik visszavitte a MÉH-ba az ajtót az bassa meg a jó …………!

Itt lehet hozzászólni !