Csepel a 70-es években és ma: a Hétszínvirág Óvoda

Csepel.info

Kiss János alt 101

Kiss János alt 102

Folytatjuk az 1960-as évek végén, 1970-es évek elején készült képekkel a retro-túránkat Csepelről. Ezúttal azonban ráadást is adunk. A Google Maps-nak köszönhetően ugyanis a közelmúltban szintén a helyszínről készült képet is bemutatjuk.

A Csepel újság akkoriban fekete-fehérben és nagyon rossz minőséggel jelent meg. Akinek vannak korabeli képei, küldje el hozzánk a csepel.info@gmail.com e-mail címünkre!

Csepel számos óvodájában végeztek kisebb-nagyobb felújításokat 2014-ben, illetve jelenleg is folyamatban vannak korszerűsítési munkálatok. Idén közel 300 millió jut az óvodák szépítésére, modernizálására. A munkák nagy része nagy része az épületek energiatakarékosságát érinti, valamint az udvarokon lévő zöldfelületek karbantartására, automata öntözőrendszerek kiépítésére vonatkozik. Ilyen felújítás kezdődik a fenti képeken látható Hétszínvirág Óvodában is, ahol a kivitelezésre 43 millió forint támogatás jut, az önrész mértéke 7 millió forint. A Hétszínvirág Óvoda nevelési tanácsadó felújítási munkálataira 40 millió forint támogatás mellett 7 millió forint önrészt szánnak.

További retro cikkeink itt olvashatók.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !