Húsvétváró családi délutánt rendeztek a Radnótiban

Csepel.hu

husv3

Gyerekzsivajtól volt hangos a Radnóti Miklós Művelődési Ház épülete, ahol a húsvétvárás jegyében rendeztek családi délutánt március 28-án. Tojásvadászat, ügyességi verseny, játékos hangszerbemutató, állatsimogató, zenés gyerekműsor és kézműves foglalkozások várták az érdeklődőket.

A Katicabogár csoport kedvcsináló zeneszámaival indult a program, amelybe interaktívan kapcsolódtak be az énekes kedvűek.

Aki némi izgalomra vágyott a tojásvadászaton megtalálta számítását, hiszen az itt-ott elrejtett csokitojások hamar gyermekkézbe kerültek. Az ügyes megtalálók csoportokban versengtek a nyuszi olimpián, amelyen a pókjárástól kezdve a nyusziugráson át a tojásvivésben ügyeskedtek.

A műsorszámok további részében Venczel Mónika többek között a körtemuzsikát, orrfuvolát és a gitárt mutatta be, így a kicsik és nagyok játékos formában fedezték fel a hangszerek világát.

Egymás kezébe adták az írókát a kézművesség iránt érdeklődők, akik a tojásírás néphagyománya mellett húsvéti kifestőt és üdvözlőlapokat is készíthettek.

Ezen kívül az állatsimogatóban a bárányok, nyuszik, papagájok és aranyfácánok közül közelebbről ismerkedhettek a látogatók, valamint a népi játszóház ötletes eszközei kínáltak tartalmas időtöltést a húsvétváró családi délutánon.

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !