Tűz a Kossuth Lajos utcában: hárman sérültek

Csepel.info

TuzKossuth100b

A fenti kép a Google utcaképe

TuzKossuth100b_helyszini

Ez viszont most készült

Fél tucat tűzoltó érkezett szirénázva kedden reggel kilenc óra után Csepelre: információink szerint a Kossuth Lajos utcában történt egy sérüléssel járó tűzeset.

Lapunk úgy tudja, hogy a Kossuth Lajos utca 100/b. szám alatt ütött ki a tűz a 6. emeleten, de a tüzet fél tízre megfékezték. A tűzesetnek információink szerint három füstmérgezéses sérültje is volt, közülük egy gyermek, akit a Heim Pál Kórházba szállítottak. Az egyik károsultnak az önkormányzat máris krízislakást biztosított. Egy olvasónk szerint a tűz öngyilkossági kísérlet miatt tört ki. A sérülteknek jobbulást kívánunk! Lapunk folyamatosan kap új képeket olvasóinktól az esetről, ezeket a “folytatás” linkre kattintva illetve galériánkban is láthatják.

TuzKossuth100b_helyszini 004

TuzKossuth100b_helyszini 003

TuzKossuth100b_helyszini 002

TuzKossuth100b_helyszini 006

TuzKossuth100b_helyszini 005

A katasztrófavédelem hivatalos tájékoztatója: tűz keletkezett egy tízemeletes lakóépület hatodik emeleti lakásában Budapesten, a XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában, kedden délelőtt. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol azonnal megkezdték a tűzzel érintett lakás oltását és a felsőbb szinteken lakók kimenekítését. A lángokat sikerült megfékezni, jelenleg az épület átszellőztetése és átvizsgálása zajlik. A tűzzel érintett lakásban egy ember tartózkodott, őt időben kimenekítették, de füstöt lélegzett be ezért hozzá mentőt hívtak.

Úgy tudjuk, hogy a közelmúltban a közelben vetették be a terrorelhárítókat is egy bombával fenyegetőző férfi ellen. A forgalom a tűz után jelentősen lelassult a Kossuth Lajos utcában, délelőtt még torlódás várható – aki teheti, kerülje ki a helyszínt! Aki többet tud az esetről, kérjük a fórumban, illetve a csepel.info@gmail.com e-mail címen jelezze!

Csepel.info

4 hozzászólás “Tűz a Kossuth Lajos utcában: hárman sérültek” bejegyzésre

  1. csaba szerint:

    A terror esemény a 94/B-ben volt!

  2. anita szerint:

    Lehet tudni h mi okozott tüzet?

  3. admin szerint:

    Most egy olvasónk azt írta, hogy öngyilkossági kísérlet volt, de erről nem kaptunk még megerősítő információt.

  4. Narancsvírus szerint:

    Tűz Csepelen 2015.03.17.

Itt lehet hozzászólni !