Megkezdődik a hivatal ügyfélszolgálati irodájának felújítása

Csepel.hu

Mi folyik odabent - és hová?

Szerdán megkezdődik a Csepeli Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájának korszerűsítése. Az átalakítás idejére, április végéig új helyre, a hivatal földszinti nagytanácstermének előterébe költözik az iroda, amelynek dolgozói türelmet és megértést kérnek a kellemetlenségekért.

Amíg tart a munka, az okmányirodát a Szent Imre tér, a polgármesteri hivatal főbejárata felől, a földszinti folyosón keresztül lehet megközelíteni. Az Ügyfélszolgálati Irodát alkotó ügyféltér, ahol az időpont-foglalást lehet elintézni és az elkészült okmányokat átvenni, a nagytanácsterem előterében kap helyet.

5 hozzászólás “Megkezdődik a hivatal ügyfélszolgálati irodájának felújítása” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Türelmet és megértést? A felújítás után is ALKALMATLANOK lesznek a feledatra! Nem a butorokban és a festésben van a hiba, hanem az ott dolgozókban!
    Gazmberek vezetik a kerületet!

  2. Gigi szerint:

    Ha a hivatal vezetését (polgármestertől jegyzőig) vagy a képviselő-testület többségi frakcióját akarod szidni, azt ne keverd az okmányirodában dolgozó köztisztviselő hivatalnokokkal – ez olyan, mintha a vezérkar helyett a parancsot teljesítő kiskatonát hurcolnád meg…

  3. Földhözragadva szerint:

    Az okmányirodában legtöbbször barátságosak és segítőkészek a dolgozók, de van egy akkora goromba pokróc nő, hogy sajnos csak ezt jegyzem meg. Egyszer kikapom a pult mögül, mielőtt a biztőr odaér…:)

  4. miska72 szerint:

    Gigi ez is egy vélemény.
    De nmilyen ember az aki gazembereknek és gazemberek között tud dolgozni?

  5. Lexon szerint:

    miska72: talán azért dolgozik ott, mert mást nem talált. Mert máshova nem kellett. Ezért elítélni ôket? Nem szabad kollektív bûnösnek kikiátani ôket azért, mert a fônökeik olyanok, amilyenek.

Itt lehet hozzászólni !