Teljes számban Csepelen is a BKK-automaták

Csepel.hu

Teljes számban Csepelen is a BKK-automaták

Csepelen összesen nyolc új jegy-és bérletkiadó automatát helyeztünk ki, hogy ügyfeleink gyorsan és könnyen éjjel-nappal tudjanak jegyet és bérletet vásárolni. A fejlesztés előtt a kerületben csupán a csepeli hév végállomáson lévő pénztárunkban tudták ügyfeleink ezt megtenni. A nyolc új jegy-és bérletkiadó automatával jelentősen nőtt az értékesítési szolgáltatás színvonala Csepelen is, s immár több helyszínen tudják termékeinket megvásárolni.

A kerületben a Királyerdei Művelődési Ház buszmegállójánál, az Erdősor utcában a Csille utcai buszmegállóban, a Vénusz utcában a Csillagtelep buszvégállomásnál, a Széchenyi István utcában a Kikötő utcai buszmegállóban, a Kossuth Lajos utcában a Karácsony Sándor utcai buszmegállóban, a Csepel és a Szent Imre tér hévállomáson, valamint az Ady Endre úton a Védgát utcai buszmegállóban található egy-egy BKK-automata. A készülékek érmét, papírpénzt is elfogadnak és visszaadnak, ezenkívül hagyományos és érintésmentes bankkártyával is gyorsan és kényelmesen lehet fizetni.

2015 március végéig összesen 300 új automatával spórolhatnak időt ügyfeleink, és hatszorosára nő a készpénzes és a kártyás fizetésre alkalmas értékesítőhelyek száma Budapesten és az agglomerációban.
Az automatákról és használatukról, valamint elérhetőségükről bővebben az alábbi oldalakon olvashattok: http://www.bkk.hu/automata/,http://www.bkk.hu/pontkereso/

Forrás: BKK Facebook

Itt lehet hozzászólni !