Borbély Lénárd: Bocsánatot kérek!

Csepel.info

Ittas vezetés miatt indult eljárás Borbély Lénárd csepeli polgármester ellen – értesült a Csepel.info. A polgármester információink szerint január 25-én hajnalban ült autóba, csakhogy nem tudatosult benne, hogy az előző éjszaka még alkoholt fogyasztott. 

A polgármester más szabálysértést, gyorshajtást vagy balesetet nem okozott. Az esetnek információink szerint köze lehet ahhoz, hogy a polgármester egyik legközelebbi családtagjánál a közelmúltban súlyos betegséget állapítottak meg. A csepeli polgármester lapunkkal közölte: vállalja az ilyenkor szokásos jogi következményeket. Az alábbiakban a Csepel.hu oldalon megjelent közleményét olvashatják.

Tisztelt Csepeliek!

Az elmúlt néhány hónapban komoly családi problémák merültek fel az életemben, amellyel nap mint nap meg kellett, és meg is kell küzdenem. Január 25-én hajnalban, egy váratlan esemény hatására, úgy ültem autóba, hogy előző este egy rendezvényen alkoholt fogyasztottam.

A hajnali órákig fel sem merült bennem, hogy nekem autót kell vezetnem, de mégis így alakult. A rendőrség igazoltatott, a szonda elszíneződött. Ilyen hibát még soha nem követtem el korábban. Gyorshajtást és balesetet nem okoztam, azonban a botlásom nem jár következmények nélkül, a felelősséget vállalom.

A hibámért minden csepelitől elnézést kérek!

Borbély Lénárd
polgármester

 

78 hozzászólás “Borbély Lénárd: Bocsánatot kérek!” bejegyzésre

  1. csepeli diák szerint:

    Szerintem egy demokráciában ez a helyes eljárás. Ki kell állni a közvélemény elé, vállalni kell a következményeket. remélem legközelebb nem lesz ilyen eset.

  2. Bugi szerint:

    Lehet így is, úgy látszik.

  3. helyi szerint:

    Ki kell állni, el kell mondani és le kell(ene) mondani!

  4. Miska72 szerint:

    Helyi menj a sunyiba!!!!! Más a szondát se fújja meg a mentelmi jogra hivatkozva!!!!!! A MENTELMI JOG MÖGÉ BÚJIK!!!!! Egy becsületes ember!!!!!! HAJRÁ LÉNÁRD!!!!! Továbbra is támogatunk!!!!

  5. szigetország szerint:

    Karakán kiállás a botlás elismerése és a bocsánatkérés.

    Bárcsak mások is így állnának ki! Ugye, MSZP!? — akik évek óta ülnek a vádlottak padján… de bocsánatkérésre nem telik tőlük.

  6. helyi szerint:

    Miska! Senki nem kérdőjelezte meg a becsületességét, ne beszélj félre. Csak az a gond, hogy ellenkező esetben (ha ezt valaki a más követi el, aki nem az ő oldalukon áll) már kígyót-békát kiabálnátok rá, az embert a földbe döngölve!

  7. felix szerint:

    Gondolom egy ellenzéki esetében is ez lenne a véleményetek.
    Szerintem emberek vagyunk. Nem nagy ügy.

  8. Bugi szerint:

    Vicces, hogy a szocik szerint hűtlen kezelés vádja miatt nem kell lemondani, de ha valaki nem követ el se lopást, se sikkasztást, és még bocsánatot is tud kérni, akkor mondjon le.

  9. felix szerint:

    Bugi.
    Az álszentség nem áll jól neked.
    A vád még nem bűn. Ügye tudd? Még csak nem is vétség vagy kihágás.
    Ti egy lakcímkártya miatt hörögtök hónapok óta.

  10. Bugi szerint:

    Bocsi: hűtlen kezelés, sikkasztás, magánokirat-hamisítás merült fel eddig vagy tényként vagy vádiratként, amiért szerinted és szerintetek az elvtársaidnak nem kell semmilyen felelősséget sem vállalnia. Most, hogy valaki más meg ki mer állni, az bűn. Ezért vagytok ti olyan sunyik.

  11. felix szerint:

    Bugi!
    Mire a többesszám?
    Olvasni még tudsz, vagy már teljesen elborultál?

  12. felix szerint:

    Bugi.
    Neki le kéne mondania?
    Tanulságos képet ad a magyar oktatásirányítás, illetve a választói képviselet működéséről B. László esete, aki egy fideszes képviselőt jelentett fel hivatali visszaélés miatt múlt héten. A férfi tavaly élettársával harcolt a gyerekeik elhelyezéséért, amibe egyszer csak a fideszes Pánczél Károly is beleszólt. A helyi országgyűlési képviselő egy klikes tankerületi vezetővel összefogva – az iskolaigazgató tiltakozása ellenére – elérte, hogy B. László gyerekeit átírassák egy másik iskolába. Pánczél azt mondta az Indexnek, hogy ő csak a gyerekek érdekeit nézte.
    Hivatali visszaélés miatt tett feljelentést Pánczél Károly fideszes képviselő ellen múlt héten egy csömöri férfi, B. László.

  13. Sziszlov szerint:

    Sajnos kilóg a lóláb!

    Nem értem miért tartozik ide, hogy családi problémái vannak Borbély Lénárdnak. Nagyon sajnálom, de ez mennyiben indokolja az ittas vezetést? Talán hajnalban sietett valamelyik kórházba a hozzátartozójához?

    A becsületes kiállásról, a következmények vállalásáról pedig csak annyit, hogy az eset január 25-ikén történt. A polgármesterúr 16 napig mélyen hallgatott a dologról. Miután az Index a mai napon e-mailben megkérdezte az esetről, kiadta tettét szánó-bánó közleményét. Ha becsületesen és őszintén akarta volna vállalni tette következményeit, akkor nem lapít 16 napig, hanem azon a napon vagy másnap adja ki nyilatkozatát. Attól tartok, ha az Indexnek nem jut tudomására az eset, akkor sosem rukkolt volna elő az igazsággal. Több mint két hete volt rá, de nem tette meg. Szerintem most inkább csak előremenekül, és megpróbálja a tisztesség látszatát fenntartani.

    Gondolkodjatok!

  14. felix szerint:

    Egy fideszestől már ez is szép.

  15. felix szerint:

    Azért így egy kicsit undorító a megértésre hajtás.

  16. Grün Rikárdó szerint:

    “Borbély Lénárd: Bocsátatot kérek!”
    Kicsi fiam, majd ha lebírod írni a “Bocsánatot kérek!”-et gyere vissza! 😛 😀

  17. elhallgattatni szerint:

    havonta vagyonokat kapnak és élnek fel ezek a bestiák.
    A példás büntetés, pénzbüntetés helyett, elzárás vagy közmunka lenne… sőt, “demokratikus vezetőként” önként többet is vállalhatna.
    De, színház az egész világ.

  18. Grün Rikárdó szerint:

    Gratulálok admin!
    Gyors voltál! 😛 😀

  19. felix szerint:

    Ej ej Bugi.
    Nem volt okos dolog, még a teljes igazság előtt felkorbácsolni a hangulatot.
    Sokat ártottál vele a polginak.

  20. ebihal szerint:

    És most kezd értelmet nyerni az a bejegyzés, amit tavaly a foci vb. sörsátoros cikkéhez
    írt valaki, melyben Borbély és az alkohol bensőséges viszonyára tett utalást. Ettől
    függetlenül, ez nem igazi bocsánat kérés, Borbély egyszerűen megpróbál előre mene-
    külni. Erkölcsi hulla!

  21. felix szerint:

    Az lett.

  22. János szerint:

    Hát nehéz lehet az élete ennyi Fideszes között. És még ott van Németh Szilárd is. Én se bírnám józanul! Megértem szegényt!

  23. joságos szerint:

    Az ittas vezetés pártsemleges! Ezen felül státusz független! Végezetül; bűncselekmény! A harmadik megállapítást megelőző két megállapításból egyenesen következik, hogy ha polgármester követi el az ittas vezetést az akkor is bűncselekmény! Ittas vezetés bűncselekmény esetében a jogosítványt be kell vonni a zéró tolerancia jegyében tekintet nélkül arra, hogy ki követte el. Kíváncsi vagyok a polgármester úr esetében be tartják e a játékszabályokat? Arra is kíváncsi lennék, hogy az igazoltatás után ki vezette az autót!

  24. nagyapó szerint:

    Milyen jó orra van az Indexnek, hogy tudta mikor és hová kell menni. Az ORFK minden adatot kiad, vagy működik a szoci kiszivárogtatás?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  25. Grün Rikárdó szerint:

    joságos!
    “Az ittas vezetés pártsemleges!”
    No azért nem egészen!
    Kissé nagyobb súllyal esik latba, ha a plébános urat kapják rajta Julison, aki ugye az erény védelmezője kellene legyen vagy az egyik, köztudottan “falu bikája” aratólegényt! 😛 😀

  26. lacika szerint:

    bocsánatot kért, ahogy nyilvánosságra került az ittas vezetés.
    addig TÖBB MINT KÉT HÉTIG hallgatott.

  27. Balos szerint:

    Bár lett volna akár csak egy tökös MSZP-s, aki bocsánatot kér. Na nem holmi ittas vezetés miatt, hanem a csepeli baloldalt bukásba vezető korrupció ügyek miatt. De sajnos nem volt, és ma sincs.

  28. Grün Rikárdó szerint:

    Balos!
    Bocsánatot csak elkövetett és bebizonyított dolgok után szoktak kérni!
    Tudsz ilyenről?! 😛 😀

  29. Balos szerint:

    Ja, szerinted joggal kapott szociális lakást a rendőrkapitány meg a többiek. Olyan szegények lehettek, hogy utána mind rögtön megvette.

  30. ebihal szerint:

    Balos!
    Ha figyeled a híradásokat, az ittas vezetők általában megússzák, míg a vétlenek bele-
    halnak. Ezek után “holmi ittas vezetésről” poénkodni, ritka agyi toprongyra utal!

  31. szigetország szerint:

    Grün!

    A Deme-gyilkosság ügyében egyetlen MSZP-s sem kért hivatalosan bocsánatot a csepeliektől! Sem közleményben, sem az MSZP honlapján, sem máshol… sehol.

    Ha tévedek, légy szíves, linkeld ide a bocsánatkérésüket.

  32. Grün Rikárdó szerint:

    Balos!
    Egyelőre még csak gyanú van rá.
    Majd a jogerős zítélet után beszélhetünk a bocsánatkérésről! 😛

  33. Éva szerint:

    “Bocsánatot csak elkövetett és bebizonyított dolgok után szoktak kérni!
    Tudsz ilyenről?!” – írja Ricardo.

    A kettős gyilkossági ügy már nem csupán vád.
    Ugye, csepeli MSZP?

  34. Grün Rikárdó szerint:

    szigetország!
    Miért kellett volna bocsánatot kérniük?!
    Tőlem a eperföldi hajléktalan ügyben se kért senki, pedig én is csepeli vagyok!

  35. Balos szerint:

    A Deme gyilkosságnak annyi köze volt az MSZP-hez, hogy Deme látta, hogy mennyi mindent meg lehet úszni. De nem az MSZP követte el, hanem Deme.

    Ebihal, itt meg nem halt meg senki, de még csak meg sem sérült, sőt ha jól olvastam nem volt semmi más szabálytalanság sem. Úgyhogy ne vetíts.

    Azt mondd meg, hogy mikor vonja le a párt a konzekvenciákat a féltucatnyi vádemelésért meg bírósági ítéletért, mikor kér valaki bocsánatot!

  36. szigetország szerint:

    Grün!

    Igazad van, minek is bocsánatot kérni egy kettős gyilkosságért, aminek az előzményeiről bizonyítottan az egész csepeli MSZP tudott?

    Fátylat rá, ugye?

    Na, ez a gerinctelenség!

  37. Tündér Ilona szerint:

    ,,Milyen jó orra van az Indexnek, hogy tudta mikor és hová kell menni. Az ORFK minden adatot kiad, vagy működik a szoci kiszivárogtatás?”

    Nagyapó akkor nem zavarta a kiszivárogtatás amikor a Magyar Nemzet megírta az ügyészségtől kiszivárogtatott szoci ügyeket.

    Egyébként, ha mondjuk egy szoci vezető vezetett volna ittasan az a gyanúm, hogy maga már egy kötéllel rohangálna az utcán.

  38. szigetország szerint:

    Az eperföldi gyilkosságot meg ne kavard ide, mert ahhoz pártoknak, politikusoknak nem volt köze.

    De ha tévedek, várom a bizonyítékaidat!

  39. Tündér Ilona szerint:

    Kár itt ezen az ügyön rágódni ez a rendőrségre és a polgármesterre tartozik.

    Egyébként gyógyulást kívánok Borbély Úr rokonának!

  40. ebihal szerint:

    Látom, megint nincsenek érvek, ergo előkerült a Deme!
    Balos! Igen, szerencsére nem halt meg senki, de ez nem ok arra, hogy csak úgy át-
    ugorjunk a dolgon! Az pedig, hogy Deme v. Szenteczky dolgaival akarjátok kisebbíteni
    ennek a szerencsétlennek a hibáit, csak azt mutatja, hogy számotokra a hatalom a
    legfontosabb!
    szigetország!
    Milyen gyilkosság előzményekről beszélsz? Az lehet, hogy tudtak a vitákról, esetleg
    a sikkasztásról v. a tervezett feljelentésről, DE mond már meg, mit tehetett volna
    ebben az esetben egy pártszervezet? Előszeretettel akarjátok összemosni a köztörvé-
    nyes bűncselekményt az Mszp-vel, pedig Borbély esetében sem a Fidesz ivott, hanem
    Borbély!

  41. Tarjányi László szerint:

    Régebben Csepelen bevont jogosítvány mellett is lehetett gépjárművet vezetni, igaz-e szocik?! A rendőröknek ki volt adva, kit nem szabad megállítani.
    Pimfli ügy, annak ellenére hogy én még sohasem ültem alkoholosan autóba.
    Nem voltatok ennyire erkölcsösek, amikor olyan polgármesterjelöltet támogattatok, aki telerakta az egészségügyi szolgáltatót a rokonaival.
    Szerintem a csepelieknek lassan elege lesz mind a két bagázsból!

    Erről jutott eszemben egy vicc, amit egy ismerősöm a csepeli piacon hallott:

    Egy hölgy elmegy a nőgyógyászhoz, hogy gyereket szeretne. Mire a doktor: – És mi a problémája? – Az hogy olyan gyereket szeretnék, aki pont olyan mind Orbán, vagy pont olyan mint Gyurcsány! – Semmi akadálya asszonyom, jöjjön vissza holnap!
    Másnap a hölgy visszamegy. – Vetkőzzön le asszonyom! A hölgy látja hogy a doktor is vetkőzik, mire: – De doktor úr, én nem öntől szeretnék gyereket, már mondtam, vagy olyan legyen mint Orbán, vagy olyan mint Gyurcsány! – Higgye el asszonyom mindegy, mert nekem mind a kettővel tele van a tököm!

  42. Grün Rikárdó szerint:

    Balos!
    “Deme látta, hogy mennyi mindent meg lehet úszni.2
    Gondolom a mi kis pipogyánk is látta, ezért várt eddig a bejelentéssel!
    De a Hombárfejűnk valamiért nem nagyon sietett a segítségére!
    Jó lesz, ha Lénárdka beszerez egy vak komondort is mindenesetre?! 😛

  43. felix szerint:

    Szóval a hír z, hogy a polginál elszíneződött a szonda. Amikor megtudta, hogy a dolog nem marad titokban, gyorsan a nyilvánosság elé lépett. Amennyiben a nyilvánosságra kerülés veszélye nem állt volna fent, akkor végleg hallgatott volna róla. Sajnos a hallgatásra csak 16 napig volt lehetősége.
    Az összes szoci meg ilyen olyan ügynek ehhez a világon semmi köze sincs.
    Ez egy egyszerű jellemrajz.

  44. Azt gondolom, hogy a Polgármester Úr nagyon emberien nyilvánította ki érzéseit.
    Nincs olyan, hogy valaki ne tévedne egyszer, többször az életében. Az jó, és ez a legjobb, hogy nem történt semmi komoly a vezetés közben. (ez mindenkinek jó)
    Kívánom, hogy mihamarabb pozitívan oldódjon meg a családi gond, mert hiszen a családunk a legfontosabb.
    A további munkájához erőt, kitartást, bátorságot, és sok szeretetet kívánok.

  45. Katica szerint:

    Nagyapó! Teljesen igazad van. Csak ülök és olvasgatom a sok sületlenséget. Kedves Grün, nem írom a neved, rendszeresen ide jársz és alig várod, hogy valakiről elmondd az ostoba véleményed. Te és a hozzád hasonló emberek vörös ködben éltek. Mit is követett el a Polgármester? Semmi olyasmit, amiért ki kellene tekerni a nyakát! Beült a gépkocsiba és valószínű megállították a rendőrök. Amilyen egyenes és becsületes ember (ellentétben veletek, Grün félékkel) biztosan elismerte, hogy alkoholt fogyasztott. Te nem voltál ilyen helyzetben? Kívánom, hogy legyél. Lemondani???? Miről is??? Őt mi választottuk meg és innen is csak buzdítanánk Polgármester Úr, hogy ne törődjön az ostoba, politikai heccet kovácsoló Grün féle hozzászólóktól.Javulást a családban történt tragédia miatt innen is és sok erőt egészséget a munkájához! Katica, egy tanőrnő, aki nem a kerületben tanít csak itt született és él idestova 45 esztendeje!

  46. ebihal szerint:

    Katica!
    Minden ittas vagy kábítószeres gépkocsivezető, potenciális veszélyforrás. A statiszti-
    kát nézve, potenciális gyilkos! Csak alkalom és szerencse kérdése! El kellene gondol-
    kodni azon, mennyit is ivott előző este, ha másnap még kiütötte a szondát, s vajh
    az előző esti rendezvényről is kocsival ment haza? Nem azért kapott évi több százezer-
    ért autót a feneke alá közpénzből, hogy így használja! Talán ismerős a BKV vagy a
    taxi kifejezés! Az pedig, hogy mindezt egy tanárnő írja, GYALÁZAT!

  47. helyi szerint:

    Kedves Katica! Beszéljen a saját nevében, a “mi választottuk meg” az önre és a továbbra is narancsködben élőkre vonatkozik. Nagy hiba volt megválasztani ezt a polgármestert, és ez nem csak az ittas vezetésére vonatkozik, hanem a hozzá nem értésére, és öntől eltérően nemhogy 45 esztendeje nem él csepelen, hanem jóval kéőbb került ide, azaz semmi keresnivalója azon a poszton amit betölt.

  48. Grün Rikárdó szerint:

    Kedves Katica “tanőrnő”!
    Mit követett el a záltalatok választott polgármester?!
    Ittas autóvezetést, amit több mint két hétig elsumákolt.
    Várta, hogy valaki kimossa a szarból!
    Ennyit és ez már bőven elegendő akár egy lemondáshoz is a becsületesebbik oldalon! 😛 😀

  49. csapajev szerint:

    Amennyiben sajnálatos módon balesetet okozott volna a polgármester,pl. “Katica”,vagy “Kovács Zoltánné” családtagjai lennének a baleset elszenvedői,vajon???? ugyanígy fényeznék-e Csepel első emberét?

  50. felix szerint:

    Mintha éppen a fidesz hirdetett volna 0 tolarenciát az ilyen ügyekben.
    Kedveskéim, akkor kellet volna tiltakoznotok, hogy ez túlzás, de akkor dörgött a taps.
    Csak a saját értékrendjüket kérjük számon.
    Ennyi

  51. nagyapó szerint:

    Az alkoholnak lebomlási ideje van. Ezt nehéz pontosan meghatározni. Ittam, mikor vezethetek? A szonda jelzett, viszont mennyit? Legfeljebb az Index tudja, akinek a rendőrség a nyomozás befejezése előtt, kiadja az adatokat, sőt ítéletet is hoz.
    A magyar jog alapján elítélhető minden katolikus pap, református lelkész és áldozó hívő, mert a misén/istentiszteleten alkoholt fogyasztottak.
    Eetásak! Hátrább az agarakkal!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  52. felix szerint:

    A misén elkoholt fogyasztottak és vezettek egy kőrt a templom köröl. Különben nem ítélhetők le.
    Elvtárs voltál és hülye lettél.

  53. Grün Rikárdó szerint:

    felix!
    “A szonda jelzett”, tehát a zéró tolerancia jegyében alkoholos befolyásoltság alatt áll!
    A zállapotosságnak nincsenek fokozatai!
    Nem lehet valaki kicsit vagy nagyon terhes! 😛 😛
    .
    Itt egy eset amikor még szondázni is kár a templomból hazafelé tartót! 😛

  54. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x, a kis hülye bunkó, eddig 13 röfögése volt a témában. Mennyit röfög még?
    Különben nem csak “elírása” van. A kör a középponttól egyenlő távolságra lévő síkpontok.
    A kőr pedig egy kártyalap. További jó égést!!!!!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  55. felix szerint:

    Gyenge vagy vén hülye.
    Szemétláda ha , kinyitja a száját iszik, ha kinyújtja a kezét akkor rátölt.

  56. ebihal szerint:

    vén barom!
    Csak nehogy a Borbéllyal akarjon gyóntatni is!

  57. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Tegye mindenki a szívére a kezét és vallja be, még soha nem csinált ilyet ? Borbély Lénárd egy tisztességes, becsületes, szorgalmasan dolgozó, családos ember. Én igy ismerem elég régóta. Nem véletlenül lett megválasztva ! Uram bocsá, igen hibát vétett, amiért mindenkitől bocsánatot kért, amiért biztosan felelni fog a közélet előtt. (Az amerikai volt elnök Clinton is bocsánatot kért az országától, mikor kipattant és nyilvánosságra került a szerelmi ügye a Monica Luinskyval )

  58. felix szerint:

    Soha sem csináltam ilyet. Még konyakos meggy után sem ülök kocsiba.

  59. felix szerint:

    Nem mindegy, hogy ki mikor és miért kér bocsánatot.
    Az álszentség nem erény.

  60. Katica szerint:

    Kedves Nagyapó teljesen igazad van! A “vörösöknek” ajánlom, külön az egyik kis állatkának akit ebihalnak nevezi magát és na a felix…nos nem baj mint írtam, hogy nem egy véleményen vagyunk, de ilyen két álszent ember…na is a kis grüni…Uraim, ha önök azok, figyelmükbe ajánlanám az Önkormányzat ülését, ami egyébként nyílt. Vegyenek részt egy ilyenen én is ezt tettem. Tanulságos dolog, ahogy azok az emberek, akiknek a kiszolgálói, milyen zagyvaságokat hordanak össze. Tisztelet a kevés kivételnek. Van ott okoskodó “vasmunkás” az önök harcostársa is, aki annyira képzett az egészségügy terén…Tudják mit? Régen nevettem olyan jót, ahogy hallottam önöket (hiszen ide tartoznak), hogy azt sem tudták hol vannak. Lehet ócsárolni bárkit, mint ahogy teszik és névtelenül is. Mindíg is ezt tették és teszik. Na pá és azt hiszem ebben a mély vitában nem kívánok továbbiakban részt venni. Kedves Borbély Lénárd Polgármester Úr! Ne foglalkozzon ezekkel a a halakkal, és egyéb elvtársaival! Mi nagyon sokan bízunk Önben, és Hajra Csepel, bármennyire nem tetszik a vörösöknek!

  61. Grün Rikárdó szerint:

    Anikó (Krizantém utcából)!
    Személy szerint nem csalódtam én sem Lénárdkában!
    Ugyan az a pipogya, tétova személyiség, aki a Hombárfejű gyámsága alatt jutott oda ahova!
    Most, hogy saját lábára kellett volna állnia befingott a tudomány!
    Clintonhoz hasonlítani pedig egy kicsit erős túlzás!
    Billnek annyit megért a buxa! 😛 😀

  62. Miska72 szerint:

    Bunginak 100% igaza van. 🙂 2015. február 10., kedd – 14:39

    Vicces, hogy a szocik szerint hűtlen kezelés vádja miatt nem kell lemondani, de ha valaki nem követ el se lopást, se sikkasztást, és még bocsánatot is tud kérni, akkor mondjon le.
    Komolyan saját magtokból csináltok bohócot. 🙂

  63. joságos szerint:

    Anikó (a Krizantém utcából)! Az ittas vezetés bűncselekmény! Nem azért mert az ellenzék ezt mondja hanem azért mert a BTK így határozza meg. A zéró toleranciát pedig a Fidesz foglalta ebbe a Tv.-be még az első kormányzásuk idején. Bill Clinton az USA volt elnöke nem ittas vezetés bűncselekményét követte el! Ugyanis annak a következményei nagyon súlyosak lettek volna. Ő viszonyt folytatott a Fehér-ház Monica Luinsky nevű gyakornokával amit az USA-ban épp úgy nem tilt a BTK mint Európában. Következésképpen nem követett el bűncselekményt! A polgármester úr viszont ittasan vezetett aminek igen súlyos következményei lehettek volna!

  64. Grün Rikárdó szerint:

    Miska72!
    Pipogya Lénárdka mikor kér bocsánatot az ellene jelenleg folyó rágalmazási ügyben?! 😀

  65. felix szerint:

    A fidesz törvény tiltja a toleranciát, a fideszes polgi meg kéri. Van némi kis ellentmondás. 🙂

  66. ebihal szerint:

    Katica!
    Talán, ha indokolná, hogy milyen alapon kell felmentést adni, az ittas vezetés bűn-
    cselekmény elkövetésére! Esetleg érvelne, cáfolna vagy valami hasonló. Vörös ködről
    beszél, amikor épp ki akarja mosni a sz..rból, a bűncselekményt elkövető személyt.
    Csak remélni merem, hogy a pedagógusi munkáját nem így végzi!

  67. ebihal szerint:

    Katica!
    Még valami! Úgy látom maga is névtelen, néha gondolkodni is kellene!

  68. felix szerint:

    Ebihal.
    Nem névtele, Katica a neve, ezért aztán pontosan beazonosítható 🙂
    Csak úgy pedagógiailag. 🙂

  69. ebihal szerint:

    felix!
    A pöttyei alapján? Esetleg a mája pöttyös?

  70. Grün Rikárdó szerint:

    ebihal!
    A foglalkozása alapján Katica is könnyen felismerhető, legalábbis pályámon nem találkoztam “tanőrnő”-vel a zoktatásban!
    Lehet a tanfelügyelőnő népies, nyelvújítás előtti változata?!
    A korából kikövetkeztetve kb. velem egyívású lehet! 😛 😀

  71. ebihal szerint:

    Grün!
    Az első bejegyzése, utolsó mondata alapján 45.

  72. andrás szerint:

    Tisztelt balosok! Szanyi “kapitány”és az alkohol kapcsolatáról ha mondanátok valamit?

  73. felix szerint:

    Bírják egymást.

  74. […] közleményben kért elnézést a történtek miatt, miközben csepeli baloldali politikusok azt terjesztették, hogy autós üldözés során fogták […]

Itt lehet hozzászólni !