Pályázati felhívás – Bútorozd be a városodat!

Énvárosom.hu, Csepel.info

Bútorozd be a városodat

A Főkert Nonprofit Zrt. utcabútor pályázatot hirdet 3.500.000 forint értékben – tájékoztatta lapunkat Bercsik Károly, csepeli közterület-fenntartási tanácsnok. A részletes pályázati kiírást ide kattintva vagy az alábbi linken olvashatják el.

A pályázat során a kiíró 3-3 győztest hirdet diák, egyetemista, valamint profi kategóriában egyaránt. Ezen túlmenően egy “közönségdíj” is odaítélésre kerül. A győztes pályamunkák három hónapos időtartamra a főváros egy-egy kiemelt zöldterületén kerülnek elhelyezésre.

A zsűri a beérkezett pályamunkákat 2015. március 13-ig előszűri, s kiválasztja azt a 10 pályamunkát, melyeket érdemesnek ítél a közönségdíjra. A kiválasztott pályamunkákra 2015. március 16-tól április 17-ig lehet szavazni a www.énvárosom.hu weboldalon, vagy a projekt facebook oldalán (www.facebook.com/envarosom). Az elkészült pályaművekből 2015 nyarán kiállítást láthatnak az érdeklődők Budapest egyik kiemelt zöldterületén.

Pályázati kiírás:

fokert_butorozd_be_palyazat.pdf

csepel.info

2 hozzászólás “Pályázati felhívás – Bútorozd be a városodat!” bejegyzésre

  1. horovitz magdolna szerint:

    Tisztelt Bercsik Károly! Részt kivánok venni az Utcabutor pályázaton. Egy rajzzal. Nem tudom hova küldjem. 1999 óta hajléktalan voltam, Budapesten ténferegtem végül hivatalos tanácsra bejelentkeztem családtaghoz. Seregélyesen lakom. Nagyon sok közöm van Budapesthez. Horovitz Magdolna

  2. horovitz magdolna szerint:

    Elnézést e.mail cimem: horovitzmagdolna@Gmail.com

Itt lehet hozzászólni !