Suttyó parkolók: belevizelt a kabrióba, mert elfoglalták a helyét – videóval!

Csepel.info

suttyovizelo

Igen tanulságos a nem Csepelen történt eset, melyről a fenti videó készült. Ez alapján ugyanis gyanítható, hogy a parkolásra váró férfi helyére gyorsan besurranó kabriós leányzó pontosan látta, hogy pofátlanság, amit művel.

A kis hölgy a felvétel alapján a surranó parkolós trükk után mobilozva – vagy azt mímelve – szaporán el is hagyta a kocsit, így vitatkoznia nem kellett. Helyette viszont húgytócsát talált az ülésen. A bosszúálló férfi ugyanakkor láthatóan élvezte a vizelést, még a karjait is széttárta közben – ha már a parkolásról lemaradt. Már ha a jelenet valóban megtörtént: a kameramozgás miatt ugyanis vagy megrendezett a történet, vagy mozgásra reagáló térfigyelő rendszert használtak.

Egy hozzászólás “Suttyó parkolók: belevizelt a kabrióba, mert elfoglalták a helyét – videóval!” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    Magyarországgal összefüggő hírek

    – A cigány integráció csodái: alig 15 éves, és már gyilkol – teljesen szétverték egy mindenki által kedvelt magyar bácsi fejét
    Bozótvágóval támadt 84 évesekre a hős borsodi szamuráj
    – Egy rendőrt el akart ütni, egy másikat elsodort az az autós, akinek kocsijára többször is rálőttek a rendőrök csütörtök reggel Zalaegerszegen.
    A rendőrök sorozatbetörőket kerestek, akiket csütörtökön reggel egy áruház parkolójában találtak meg.

    – Változtak az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás bevételi értékhatárai 2015-től – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

    – Hatalmasat erősödött a svájci frank árfolyama, miután a jegybank eltörölte az euróval szembeni 1,2-es minimumszintet. Erre a svájci frank paritás alá erősödött az euróval szemben, míg egy svájci frankért már több mint 370 forintot is elkértek. Az euróval szemben is új csúcsra ért a forint, 327 fölött is járt.

Itt lehet hozzászólni !