Örökre megőrzik Baracsi Imre emlékét

Csepel.hu, Kommentátor

Videó: Kommentátor

Szombat délben ismét gyászszertartással zárult le egy nagyszerű ember életútja. A Béke téri Jézus Szíve Templomban rokonok, barátok, sporttársak, szurkolók és tisztelők vettek részt Baracsi Imre végső búcsúztatásán. Baracsi Imre, a Csepeli Birkózó Club 65 éves technikai igazgatója január 13-án tragikus körülmények között hunyt el. A szombati gyászszertartáson a volt középiskolás társak képviselője, a Magyar Birkózó Szövetség és a csepeli birkózók, sportolók vezetői méltatták a kiváló csepeli sportember életútját, életművét.

A kétszeres magyar bajnok, mesteredző, a Csepeli Birkózó Club technikai igazgatója, ötödik évtizede szolgálta a csepeli birkózást. Gyulán született, 63 kg-ban aratta sikereit, rengeteg tehetséges fiatalt vett pártfogásába, kíváló birkózók sokaságát nevelte, oktatta, motiválta példájával a birkózás szeretetére.

A gyászbeszédek után a templom kolumbáriumában egy-egy szál virággal, mély fájdalommal, kegyelettel búcsúztak el a kiváló sportembertől a csepeliek és mind azok, akik örökre megőrzik az elhunyt Baracsi Imre emlékét.

Forrás: Csepel.hu

Elment egy nagy ember!

Imre, remélem ma láttad, hogy mennyien voltak a búcsúztatásodon? Ez a sok ember szeretett téged, és tisztelt! Mindenkinek nagyon fogsz hiányozni, mert rám, és a többiekre is odafigyeltél, ha valami gondjuk, bánatuk volt! Mindig volt egy jó szavad, egy jó poén, amitől újra erőre kaptunk! Szinte nem telt el úgy nap, hogy ne mentél volna a birkózócsarnokba! Sokszor találkoztunk, üdvözöltük egymást! Te meg maradtál mindig annak az “egyszerű” embernek, akinek nem kellett álarc, színlelés! Ezért is nem vitted olyan magasságokba, mind egy, két pályatársad! De, te így voltál az, aki! Egy nagy ember, aki most nagyon hiányzik mindenkinek! Délután voltam a Csepel SC sportelepén, lopva lestem, hátha feltűnsz ismét valamelyik irányból, és ez az egész csak egy rossz álom! Sajnos nem jöttél! A szívemben mindig ott leszel, és mindenkiében, aki szeretett, és tisztelt!

ISTEN VELEDI BARACS IMRE!

Forrás: Kommentátor

Egy hozzászólás “Örökre megőrzik Baracsi Imre emlékét” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    Nemsokára elkészül egy videóklipp a gyászszertartásról!

Itt lehet hozzászólni !