Egy éve történt, hogy Schumacher síbalesetet szenvedett

Haromhatar.hu

Egy éve történt, hogy Schumacher síbalesetet szenvedett

Egy éve, hogy Michael Schumacher élete teljesen megváltozott, amikor is egy franciaországi síparadicsomban súlyos síbalesetet szenvedett.

A hír 2013. december 29-én érkezett, miszerint Schumacher síbalesetet szenvedett. Az információk először arról szóltak, hogy nincs komoly baj, majd nem sokkal később kiderült, hogy a helyzet súlyos és Michael életveszélyben van.

A helyszín a francia Alpok és Méribel volt, ahol a német világbajnok rekorder a 14 éves fiával, Mickkel közösen síelt. Schumacher feje egy sziklának csapódott neki. Ha nincs rajta sisak, a hétszeres világbajnok minden bizonnyal azonnal meghal, hiszen a becsapódás relatíve nagy erővel történt. A hivatalos tájékoztatás szerint a sokáig orvosi kómában tartott szupersztár traumás agysérülést szenvedett, ami miatt többször is meg kellett operálniuk az orvosoknak.

Hónapokkal a súlyos baleset után Schumacher lekerülhetett az intenzív osztályról, majd elhagyván a Grenoble Kórházat, Svájcba került át a rehabilitáció folytatása miatt. Szeptember elején jelentették be, hogy Michael visszatérhetett az otthonába és családi körülmények között folytatják a kezelését.

Forrás: Haromhatar.hu

Itt lehet hozzászólni !