Ösztöndíjátadás az Egressy Zeneművészetiben

Csepel.info

A képre kattintva galéria nyílik

Immáron második alkalommal került megrendezésre 2014. december 5-én a Bocskai István Református Oktatási Központ Egressy Béni Alap- és Középfokú Zeneművészeti és Színművészeti Szakközépiskolája, Ének-Zene Gimnáziuma ösztöndíjkiosztó ünnepsége.

Az intézmény a múlt tanévben hirdetett ösztöndíjpályázatot “jó tanuló – jó zenész és jó művész” címmel. Pályázni minden Egressys tanulónak lehetősége van, aki iskolai tanulmányi eredmény kifogástalan, illetve nívós eredményt ért el különféle művészeti versenyen.

Az ösztöndíj összegét az iskola alapítványa, a különféle támogató magánszemélyek, cégek adják, akik a társadalmi szerepvállalás keretében úgy gondolják, kellene valamit tenni, hogy az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola célkitűzései, oktatási rendszere még magasabb szinten tudjon működni.

Az eseményen elején Kovács Dóra népdalokkal, Horváth Albert és Szabó Gabriella Jazz dallamokkal kedveskedtek az  intézmény tanulóinak. Dr. Tasnádiné Hajdu Ágnes közismereti igazgató helyettes asszony bejelentette, hogy az intézmény a mai nappal ismét elindítja a jövő tanévre az ösztöndíjpályázatot.

Továbbá elmondta azt is, hogy az idei tanévben összesen 12 tanuló kapott pénzjutalmat az ösztöndíj keretében. A díjazottak 10 és 50 ezer forint közötti ösztöndíjat kaptak, melyet bármire, megkötés nélkül elkölthetnek.

2 hozzászólás “Ösztöndíjátadás az Egressy Zeneművészetiben” bejegyzésre

  1. ella szerint:

    Németh Virág is közte van, naná. 10 ezer forintról nem mondanak ezek le. Legalább a látszatra adnának.

  2. Balogh Gábor szerint:

    Tisztelt Ella!

    Politikát nem kell bevinni az iskolába, mert az nem odavaló. Ha valaki jól teljesít, azt jutalmazni kell és nem büntetni.

    Üdvözlettel és tisztelettel,
    Balogh Gábor igazgató
    Egressy Béni Zeneművészeti

Itt lehet hozzászólni !