Az Erzsébeteket és Katalinokat köszöntötték a Szépkorúak bálján

Csepel.hu

Az Erzsébeteket és Katalinokat köszöntötték a Szépkorúak bálján

A közelmúltban ünnepelt Erzsébet és Katalin névnap alkalmából rendezték meg a Szépkorúak bálját a Rákóczi kertben november 27-én. Az ünnepi eseményre az önkormányzat képviseletében ellátogatott Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester.

A polgármester köszöntötte az elmúlt napokban névnapjukat ünneplő hölgyeket. Bejelentette, hogy az önkormányzat 2015. január 1-jétől ingyen biztosítja az időskorúak számára a klubhelyiségeket a nemrég átadott Kossuth Lajos utcai Nyugdíjas Klubban, a tulajdonában lévő művelődési házakban és a Rákóczi kertben is. Hozzátette: szintén a jövő év elejétől a csepeli lakcímmel rendelkező nyugdíjasok térítésmentesen vehetik igénybe a Csepeli Strand szolgáltatásait. A városvezetés ugyancsak 2015-től támogatja a nyugdíjas bálok és különböző zenés-táncos rendezvények szervezését, valamint az évi két alkalommal rendezett hajókirándulást – közölte az ünnepi eseményen Borbély Lénárd.

Ezután a rendezvény résztvevőihez Ábel Attila szólt, aki a kölcsönös kapcsolattartás jegyében az önkormányzat segítségnyújtását ajánlotta fel a Szépkorúak klubjának. Az alpolgármester továbbá elmondta, hogy a városháza javítani kíván a csepeli egészségügy helyzetén a technikai berendezések fejlesztésén túl a beteg várólisták csökkentésével is.

A névnapoló Erzsébeteket és Katalinokat a Csepeli Városgazda Zrt. nevében Papp Andrea és a klubtagok verssel és közös énekléssel köszöntötték.

A csepeli önkormányzat meglepetéssel járult hozzá az est sikeréhez, ünnepi tortával és borokkal kedveskedett a bálozóknak.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !