Csepeli győzelem az ifjúsági röplabdásoknál

roplabda

A hétvégén rendezték a Börcsök Ifjúsági Röplabda Sport Egyesület második tornáját. A csepeli fiatalok az NB I.-es Sümegi Röplabda Egyesület utánpótláscsapatával mérkőztek, és nyertek 3–2-re. 

Fejlődni, erősödni csak az erősebb ellenfél ellen lehet – tartja a mondás a sportban. Ezt pontosan tudják a BIRSE-nél is. Épp ezért olyan csapattal játszottak a hétvégén, amely ellen kemény küzdelem volt várható.

Az első osztályú röplabdabajnokságban szereplő Sümegi RE utánpótláscsapata ellen magas színvonalú mérkőzésen diadalmaskodtak a BIRSE fiataljai. Hosszú látványos labdamenetek voltak, amelyeket felváltva nyertek a csapatok. A döntő ötödik játszmája kiélezett játékot hozott, végül 16–14-re a csepeli fiúk győztek, s ezzel 3–2-re (26–24, 25–18, 23–25, 21–25, 16–14) verték a vendégeket.
„Nagyon izgalmasan alakult a találkozó. Már 2–0-ra vezettünk, amikor egyenlítettek a sümegiek, de nem törtünk össze, s végül nekünk sikerült nyernünk. A győzelmünk értékét növeli, hogy vesztes helyzetből álltunk fel, s úgy gondolom, a fiúknak ez volt a legfontosabb lelki győzelem” – mondta a meccs után Börcsök Csaba, BIRSE vezetőedzője.
A következő forduló 2015 januárjában lesz.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !