Nyolc méteres aknába zuhant egy férfi

MTI, HírExtra

Körülbelül nyolc méter mély, egy méter széles aknába esett egy munkás a csepeli szennyvíztisztító telep építkezésén hétfő délután – közölte Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az MTI-vel.

A tűzoltók kötelek segítségével felszínre hozták a férfit, majd átadták a mentősöknek. A munkás súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett – mondta Molnár Péter.

hirextra.hu

7 hozzászólás “Nyolc méteres aknába zuhant egy férfi” bejegyzésre

  1. Szilveszter szerint:

    Szociálisan érzékeny Barátaim!
    Itt nem lehet az MSzP-t fikázni, akkor ez nem is hír? Ne féljetek, a piros sapkás nem biztos, hogy MSzP-s.
    Akkor a hozzátartozóktól én kérek elnézést, az itteni erkülcsi magaslatok miatt, és az erkölcsi hozzáállásért, a magam nevében pedig mielőbbi gyógyulást kívánok a sérültnek!

  2. Prendick szerint:

    “Ne féljetek, a piros sapkás nem biztos, hogy MSzP-s.”

    Á, ettől senki nem félt. Vagy tíz éve nem láttam emeszpést, aki bárkin segített volna, önmagán és a haverokon kívül.

  3. Bubus szerint:

    Szilveszter, nálatok elgurult a gyógyszer. Nem tudjatok feldolgozni, hogy egy sikkasztás elkenéséből kettős gyilkosság lett. Kíváncsi lennék, előfordult-e ez korábban, és hányszor.

  4. Nándi szerint:

    Ahogy olvasom a cikkekhez fűzött hozzászólásokat, hát nem tudom.

    Szilveszter, a személyiséged egyre torzabb kezd lenni. Nézz szembe magaddal, az MSZP nézzen szembe magával. Ez a kissebbik rossz szerintem. Mi kell még történjen, hogy kiverd magadból azt a hitet, hogy az általad favorizált és istenített párt körül és azon belül valami órási probléma van. Minden értelemben. Jogilag, morálisan, mindenhogy.

    A TE haverodat letartóztatták azzal a váddal, hogy felbújtotta a cimboráját, hogy ölje meg a a párttársát, aki egyben a mentora és a barátja is volt. Elolvastam “Takács József síron túli üzenetét”, amit a felesége fogalmazott. Hátborzongató (nem rossz értelemben mondom).

    Szilveszter, és ezek után te még ilyen megjegyzéseket teszel? Egy másik helyen meg azt írod, hogy le kéne köpni a fideszes képviselőket?? Őtőlük még nem láttam, hogy pocskondiáznák az elhunytak emlékét. Ezt te többször állítottad, de én nem találkoztam ilyennel. Vagy a te értékrendedben már az is gyalázás, hogy ezen a fórumon nem írnak be az ellenzékiek, hogy hé emberek, ne mondjatok rosszat az elhunytakról. Elhatárolódunk tőlük. Ha ilyen megnyilvánulások lennének, te akkor is ugyan azt fújnád.

    Több ponton egyetértek a baloldali értékrenddel, azonban én a jobboldalra szavazom mindig. Elítélem az MSZP országos és helyi politikáját, azt, amit csináltak az országunkkal. Sőt, utálom őket. Hazugok, köztörvényesek többen. Ennek ellenére nagyon rossz érzéssel töltött el a két ember halála. Őszintén sajnálom őket, és a családjukat.

    Viszont amit Te és az MSZP művel, az kritikán aluli. És ahelyett, hogy most gyorsan mindent megcáfolsz, számoloj el tízig, és gonold át, amiket írtam.

    Szégyelje magát az MSZP!

  5. Gordon szerint:

    “Itt nem lehet az MSzP-t fikázni, akkor ez nem is hír? Ne féljetek, a piros sapkás nem biztos, hogy MSzP-s.” – írja Szilveszter.

    Szegény nagyon sajnálom, hogy ide süllyedt. Vagy azt gondolja hogy ez vicces, vagy elgurult a gyógyszere. Feljön ide, és az első hsz-e erről szól. Jellemző. Szégyelheted magad Szilveszter amiatt, hogy még ennél a hírnél is csak a hangulatot kelted, és vitát provokálsz.

  6. baniko21 szerint:

    Mszp-st nemigen érhet ilyen baleset. Az ügyeskedések, szerzések köz-
    ben nem érnek rá dolgozni. Különben is fizikai munkát? Hiszen az el-
    mult évek során kiderült, hogy munkásra sincs szükség.
    Jobbulást kívánok a szerencsétlenül járt munkásnak.

  7. miska72 szerint:

    Szilveszter te fidelitas fóbiában szenvedsz.
    Mindent meg tudsz magyarázni. 🙂

Itt lehet hozzászólni !