III. Szent Erzsébet Jótékonysági Bál: gyerekek kívánságai teljesülnek a bevételből

Csepel.hu

III. Szent Erzsébet Jótékonysági Bál: gyerekek kívánságai teljesülnek a bevételből

Harmadik éve rendezik meg Csepelen, a Királyerdei Művelődési Házban a Szent Erzsébet Bált, amelynek bevételét jótékony célokra fordítják. Az első évben a Csepeli Lelkészi Kör, míg tavaly a nagycsaládosok egyesületének csepeli szervezete segített megtalálni és megajándékozni az év végi ünnepek előtt a rászorulókat.

Idén gyerekek kívánságai teljesülnek majd a bál bevételéből, az egymillió forintból: december 14-én, ünnepi rendezvényen adják majd át a gyerekeknek azokat az ajándékokat, melyre leginkább vágynak.

A bálon, melynek fővédnöke Németh Szilárd országgyűlési képviselő volt – ő a bál ötletgazdája is -, Borbély Lénárd polgármester köszöntötte a vendégeket, köztük Palich Etelkát, a Miniszterelnökség helyettes államtitkárát, Fráter Olivért, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökhelyettesét, Ábel Attilát és Morovik Attilát, a kerület alpolgármestereit, Hoffman Pált, Tököl polgármesterét. A bál nyitótáncát, a palotást a Csepeli Német Nemzetiségi Táncegyüttes tagjai adták elő. A vacsora előtt Ullrich Ágoston plébános emlékezett meg Szent Erzsébetről, s mondott asztali áldást.

A szórakozásról Hajnóczy Soma, világbajnok bűvész gondoskodott, de a vendégeket casinó és a természetesen táncra hívó zene is várta.

A bált a csepeli önkormányzat és az Alpiq Csepel támogatásával a Csepeli Városkép Kft. szervezte meg.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “III. Szent Erzsébet Jótékonysági Bál: gyerekek kívánságai teljesülnek a bevételből” bejegyzésre

  1. Építs és ne rombolj szerint:

    Feltűnően csinosak a hölgyek, persze ilyen urak társaságában?! Csak jól érezhették, és kitáncolhatták magukat.

Itt lehet hozzászólni !