Szomszédok között keresik a futónő gyilkosát

Blikk

Szomszédok között keresik a futónő gyilkosát

A tragédia helyszínén gyertyát gyújtott a család

Házról-házra járnak a rendőrök Soroksáron és minden férfitől DNS-mintát vesznek, hogy megtalálják Kardosné Gyurik Krisztina (†36) gyilkosait – tudta meg a Vasárnapi Blikk.

Információink szerint a tetthely 3 kilométeres sugarú körében mindenkihez becsengetnek és ahol lakik 17 és 70 év közötti férfi, annak mintáit rögzítik. Lapunk beszélt egy olyan helybelivel, akinél már jártak a nyomozók.

– Nálam is voltak, meg a vejemnél is – kezdte S. József, akihez a minap mentek a nyomozók.

– Minden nagyon szakszerűen csináltak. Gumikesztyűben egy pálcikával belenyúltak a számba és nyálmintát vettek, majd az az üvegcsét, amibe ezt rakták légmentesen zárták. Egy lista volt náluk, nevekkel címekkel, ahova menniük kellett. Ez mintegy háromszázötven ember – magyarázta S. József, aki ahogy fogalmazott nagyon boldog lenne, ha végre elkapnák a tetteseket, hiszen ismerte az áldozatot.

Feltehetően azért keresik Soroksáron és Pesterzsébeten a támadókat, mert a profil szerint, az elkövetők egyike biztos helyismerettel rendelkezett. A gyilkosok azonban lehettek hajléktalanok is, akik korábban a bolgárföldeken laktak, azonban jórészük a gyilkosság után elköltözött.

A családnak tizenhárom hónap eltelte után is ugyanolyan fájdalmas a tragédia.

– Minden nap nehéz, de a Mindenszentek miatt különösen maga alatt van mindenki a rokonságból. A reggelek különösen borzalmasak, ahogy kinyitom a szemem, szembesülök a visszavonhatatlan ténnyel. Kriszti nagyon hiányzik mindenkinek, különösen a gyereknek  – mondta Kardos Lajos (43), a férj.

Mint megírtuk, Krisztinát tavaly szeptember 25-én gyilkolták meg a soroksári kocogó úton. Lemeztelenített, megkötözött holttestét a bokrok közt találták meg. A nyomozók szerint a zsineget a támadók hozták magukkal: fehér, műanyag, sodort zsineg, amelyet háztartásokban, de hajózáshoz is használnak, a csomó pedig speciális volt. Az ügyben eddig 7,2 millió forint nyomravezetői díjat tűztek ki.

3 hozzászólás “Szomszédok között keresik a futónő gyilkosát” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Hány 17-70 közötti potenciálisan gyilkossággal gyanúsított férfi fér bele ebbe a 6 km átmérőjű körbe?!
    Esetleg talán még Csepel egy jelentős része is?!
    Eléggé nagy merítésnek tűnik a népességből!

  2. felix szerint:

    Végre a mobiltelefon szintjére ért az emberélet.

  3. Porkoláb Zsuzsa szerint:

    Liliom szerint:

    Az elég szomorú, hogy senki nem megy el tanúskodni! Még névtelenül is, aki tud valamit, segítse a Rendőrséget!

Itt lehet hozzászólni !