Bocsánatot kérek a károsultaktól!

Blikk

„A bosszúvágy motivált” – mondta tegnap a bíróság folyosóján lehorgasztott fejjel A. Attila (34), akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy Csepelen fél év alatt harminchárom autót gyújtott fel. A férfi a Blikknek beszélt először az előzetes letartóztatás tárgyalására várva, miért is okozott több mint harmincmillió forintos kárt a csepeli autósoknak.

– Kigyulladt a sufnim, ráment az összes pénzem és az egész nyaram, hogy újraépítsem – magyarázta idegesen a férfi, majd hirtelen hozzátette: – Végül is az autó egy luxuscikk. Azok csak tárgyak, nem?

Mint megírtuk, hétfőn kapták el a szeptember óta gyújtogató férfit a rendőrök. A. Attila akkor is „bevetésre” indult, egy kempingbiciklin ülve nézte ki bosszúja következő tárgyát, amikor is a rendőrök megkérdezték, hová igyekszik több liter éghető anyaggal és gyújtóssal. Miután nem sikerült hihető mesét előadnia, bekísérték a kapitányságra. Bár édesanyja, K. Irma hisz az ártatlanságában, ő bevallotta a gyújtogatásokat.

– Nem vagyok egy bűnöző, sőt bánom, ami történt! Azt üzenem az édesanyámnak és a károsultaknak, hogy bocsánatot kérek – sóhajtott lesütött szemmel a korábban pszichiátriai kezelés alatt is álló Attila.

A férfit a bíróság harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte, továbbra is rongálással gyanúsítják.

Forrás: Blikk

10 hozzászólás “Bocsánatot kérek a károsultaktól!” bejegyzésre

  1. potyek szerint:

    Tök mindegy , hogy luxus cikk vagy nem az autó, nem ő dolgozott meg azért a pénzért, hanem a károsult, aki lehet semmi kártérítést nem kap ettől az embertől, pedig ahogy a híreket néztem, volt akinek pl a kiégett autó volt az első nyugati kocsi 🙁

  2. Földhözragadva szerint:

    Beteg ember. Vmi zsineget otthagyhatnának a cellájában, hátha értené a célzást…:(

  3. CsB szerint:

    Sóhajtozhat, nem érdekelne, innentől lapátolhatna élete végéig, amíg ki nem termeli legalább egyik autó felét…

    A sufni nem tárgy volt, BAROM? Az is csak egy tárgy, te állat, te…

    Felgyújtottad egy kis nyugdíjas kocsiját, ladát, suzukit, mindegy volt mennyire márkás, vagy szegény emberé-e? Van aki életen át dolgozott érte, most meg egy “sajnálommal” megbocsásson? Ő pont ugyanazt érezte, amit te, amikor leégett a sufnid. Csak azt a szart nem direkt égette le egy másik hülye…

  4. potyek szerint:

    Az orvost kéne anyagilag felelősségre vonni, aki engedi hogy az ilyen szabadon mászkálhat….

  5. büki szerint:

    Engedjék ki, de előtte tegyék közzé nevét, címét, fényképét.

  6. Erik szerint:

    Mindenképpen kan cigányokkal megcsináltattnám.És élete végéig ingyen dolgoztattnám ,hogy mindenkinek megtérüljön a kára kamatostul.
    Egy ilyen közveszályes baromnak cellában a helye,örökre!

  7. én szerint:

    A bocsánatba nem lehet beleülni hülyegyerek!

    Mit gondol ez az agyament, ezek közül az emberek közül – akiket nem is ismert – hányan dolgoztak keményen, mennyit kuporgattak a kocsijukért?

  8. lolka szerint:

    Talán most kezd érzödni Budai Pszyhiátriai Intézet bezárásának, kővetkezménye, sok kezelésre szoruló betegembert szélnek engedtek, akikről az orvosuk semmitsem tud…

  9. miska72 szerint:

    Hát ha jól dönt a bíró, akkor rárohad a műanyag lakat.

  10. Titok szerint:

    Ő szerintem tényleg beteg, nem úgy mint kun.

Itt lehet hozzászólni !