Tájékoztatás

Csepel.hu

Tájékoztatás

Tisztelt Csepeli Lakosok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az elkövetkezendő két hétben az Önkormányzat ÁROP-3.A.2-2013-2013-0029 azonosító számú, „Komplex szervezetfejlesztési projekt lefuttatása Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Hivatalában” elnevezésű projektjének keretében, külső szakértők bevonásával ügyfél-elégedettségi vizsgálatot végez a közszolgáltatásokkal kapcsolatosan a csepeli háztartásokban.

A személyes kérdőíves interjút készítő kérdezőbiztosok az önkormányzat nevében fogják Önöket kérdezni erről a témáról. Kérjük, válaszaikkal segítsék a munkánkat!

Köszönjük!

Forrás: Csepel.hu

5 hozzászólás “Tájékoztatás” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    interneten keresztül drága lenne, jobb bekopogni, hogy az olcsó rezsivel fűtött lakás ajtaját a tél hidegében nyitogassák?

  2. csapajev szerint:

    Tudom,a téma nem éppen idevágó.
    De tisztelettel megkérdezem,kik voltak azok az ÁLLATOK?????.akik kifundálták az ” ablakcsere-program” beléptető kérdéseit és feltételeit????
    KIK???

  3. Petike szerint:

    Mindenki csak +++-es választ fog adni-mert mást nem szabad!( mint a vizeletem volt ivós koromban.)

  4. hitetlen szerint:

    Ha mi bekopogunk mindegyik vezírhez azzal, hogy van megelégedve a lakosokkal, azok viselkedésével, köszönnek-e az utcán ha meglátják, vagy átmennek-e a túloldalra?
    És mindezt csak a lakosság érdekében történő felmérés kapcsán tudakolnánk, és azt kérnénk hogy ne akadályozza a kérdező biztosok munkáját, megtenné ?

Itt lehet hozzászólni !