Kolóra is emlékeztek a félmaratoni versenyen – csepeli sportolók is teljesítették a távot

Csepel.hu

Kolóra is emlékeztek a félmaratoni versenyen

Nemzeti ünnepünkön, október 23-án rendezték a BBU félmaratoni futóversenyt, amelyen több csepeli sportoló is részt vett és teljesítette a 21,1 kilométeres távot.

A héten rendezték a Győr-Budapest ultramaratoni futóversenyt, amelynek utolsó szakasza október 23-án volt Budakeszi és Budapest között. A 21,1 kilométeres távot Steib Péter teljesítette a leggyorsabban, 1:26:29 óra alatt, és végül a háromnapos versenyt is ő nyerte.

Csütörtökön sok csepeli sportoló is elindult a félmaratonin és teljesítette a távot Budakeszitől a MOM Sportközpontig. Azt a távot, amelyet a 2008. július 15-én edzés közben elhunyt Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kajakos emlékének ajánlottak a szervezők.

A csepeli sportolók közül teljesítette a félmaratoni futóversenyt Kiss Tamás olimpiai bronzérmes kenus, Simon Sebestyén serdülő válogatott kenus, többszörös korosztályos magyar bajnok és ORV győztes. A fiatalabb korosztályból Zupkó Bálint ifjúsági válogatott, Zupkó Balázs serdülő válogatott és többszörös magyar bajnok, az év legjobb utánpótlás korú kenusa vett részt a csepeliektől a BBU félmaratonin.

Érdekesség, hogy a versenyt elindító sportért felelős államtitkár, Simicskó István is lefutotta a távot.

A szervezők ígérete szerint a jövő évi jubileumi, huszonötödik ultramaratoni versenyt a klasszikus útvonalon, Bécs-Sopron-Győr-Tata-Budapest érintésével, ötnapos viadalként rendezik meg.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Kolóra is emlékeztek a félmaratoni versenyen – csepeli sportolók is teljesítették a távot” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “Vaskampót találtak a Pancho Aréna gyepében”
    .
    Csak nem valamelyik falábú elveszítette a kampókezét is?! 😛 😀
    .
    http://sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2014/10/26/vaskampot-talaltak-a-pancho-arena-gyepeben/?fb_comment_id=fbc_683200665109066_683201968442269_683201968442269#f1000a48e8a7408

  2. felix szerint:

    A kampó a Fekete Szakál kft. edzésekkor kerülhetett a gyepbe.
    Ez a kft végzi a stadion és a befogadó település nyugalmát. 🙂

  3. grün szerint:

    felix!
    És ők fogdosnak össze meccs előtt néhány száz nézőt! 😛 😀

Itt lehet hozzászólni !