Figyelem! A hétvégén nem közlekedik a HÉV

BKKinfo

Három hétvégén pótlóbuszok közlekednek a H7-es hév vonalán

Október 24., péntek üzemkezdettől – október 26., üzemzárásig A H7-es hév szerelvények, karbantartási munkálatok miatt  Boráros tér és Csepel között nem közlekednek.

A kimaradt szakaszon autóbuszok szállítják az utasokat. A korábbi hévpótló által járt útvonal megváltozott. Az új útvonal az alábbiakban megtekinthető.

A hév helyett H7-es jelzéssel Boráros tér H és Csepel H végállomások között pótlóbusszal utazhatnak. Az autóbusz Boráros térnél a 23E járat felszállóhelyéről indul, majd a Soroksári út – Kvassay Jenő út – Weiss Manfréd út – Kossuth Lajos utca – Béla utca – II. Rákóczi Ferenc út útvonalat járja be. Csepelen a korábbi hévpótló által járt útvonal megváltozott: a Csepel Plaza előtti megálló helyett a hévállomás mellett, a II. Rákóczi Ferenc úton lehet a pótlóbuszra felszállni. Boráros tér felől a pótlóbusz érinti a Völgy utca elnevezésű megállóhelyet is. A járaton kerékpár szállítható.

A Szigetszentmiklós felé közlekedő 38-as buszcsalád járatainak kora reggeli és késő esti indulásai a csatlakozások biztosítása érdekében pár perccel későbbre tolódnak.

4 hozzászólás “Figyelem! A hétvégén nem közlekedik a HÉV” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    “Hatalmas dugó volt délután Budapesten, miután az Együtt-PM, és a Szolidaritás aktivistái lezárták a Lánchíd pesti hídfőjét.
    Az aktivisták a korrupció, és az amerikai kitiltási ügy miatt tiltakoztak így. Az akció körülbelül tíz percig tartott, ez alatt hatalmas dugó alakult ki a környéken. A tiltakozásnak feldühödött autósok vetettek véget, akik kitépték a tüntetők kezéből a molinókat, és letolták őket az útról.” (A 2/3)
    “Szabó Szabolcs, az Együtt-PM politikusa a helyszínen tartott sajtótájékoztatót.”
    Na végre, hallatta a hangját. Igaz, hogy ezt sem Csepelért tette, de legalább tudják, hogy létezik.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  2. felix szerint:

    A belváros is égett?

  3. grün szerint:

    Öreg Farok!
    “Az aktivisták a korrupció, és az amerikai kitiltási ügy miatt tiltakoztak így.”
    .
    Tehát a kormány melletti szimpátia tüntetésnek a feldühödött autósok vetettek véget?! 😛 😀

  4. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t.! Most tényleg jót röhögtem. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője, az Együtt-PM politikusa, a böszme hű nyalója, tüntetett a kormány mellett???
    Ez még egy ebihalnak is sok!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

Itt lehet hozzászólni !