Kábítószer-terjesztőket fogtak el

Csepel.hu

Kábítószer-kereskedőket fülelt le a csepeli rendőrség szeptember 26-án – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. A rendőrség három férfit vett őrizetbe, akiket a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. A három drogdíler főként fiatalkorúaknak értékesítette a kábítószert jó pénzért.

A kábítószerrel való visszaélés elkövetésével L. József 41 éves, K. József 25 éves és G. Csaba 37 éves budapesti lakosokat gyanúsítják. A rendőrség megfogalmazása szerint új pszichoaktív anyagot értékesítettek főként fiatalkorúak részére. A kerületi nyomozók szeptember 26-án a délelőtti órákban előbb két gyanúsítottat fogtak el, majd rövid keresgélés tán hamarosan kézre került a harmadik társuk is. Több helyen házkutatást tartottak, aminek során nagy összegű készpénzt és mintegy fél kiló kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le a rendőrök. L. József, G. Csaba és K. József ellen a csepeli rendőrség folytatja le az eljárást. Az őrizetbe vett dílereket szeptember 28-án a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

 

3 hozzászólás “Kábítószer-terjesztőket fogtak el” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Kábítószer-terjesztőket fogtak el
    “mintegy fél kiló kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le a rendőrök”
    .
    Most akkor kábítószergyanús növényi származékot vagy kábítószer-terjesztőket?!
    Egy tárgyaláson súlyos különbségek vannak ilyen hevenyészett állítások miatt! 😛 😀

  2. elhallgattatni szerint:

    A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai 2014. szeptember 29-én egyszerre több helyszínen – egy Budapest VIII., Magdolna utcai társasházban, Hernádon, valamint Budapest XXI. kerületében – fogták el a gyanúsítottakat, akiket előállítottak a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályára.

    Természetesen mindegyik cigány.
    Rend van.

  3. k jozsef szerint:

    k jozsef vagyok a fennt emlitett k jozsef es akkor mi van ha cigany vagyok te meg egy rossz eloiteletes afjgyulolo vagy aki meg a nevet is titkolja 😀 hahaha pojácák…

Itt lehet hozzászólni !