Speciális csomóval kötözték meg Krisztinát

Blikk

Speciális csomóval kötözték meg Krisztinát

Speciális csomóval ellátott fehér zsineggel kötözték össze a soroksári kocogó nőt, Kardosné Gyurik Krisztinát a gyilkosai – tudta meg a Blikk. A nyomozók szerint a zsineget a támadók hozták magukkal: fehér, műanyag, sodort zsineg, amelyet háztartásokban, de hajózáshoz is használnak.

Úgy tudjuk, a rendőrök a horgászok között is keresték a gyilkosokat, sőt sokáig jachtok tulajdonosai után is kutakodtak, de nem találták az elkövetőket. Bár a zsineg csomója árulkodó. Egyáltalán nem zárható ki, hogy a tettesek korábban gyakran horgásztak vagy hajóztak, így pillanatok alatt meg tudnak kötni egy bonyolult csomót is, hiszen sokat gyakorolták. Azt, hogy horgász vagy hajós lehet az elkövető, megerősíti Ibolya Tibor főügyész MTI-nek adott nyilatkozata.

– A nyomozás során a legkülönbözőbb verziók vetődtek fel, még az a lehetőség sem zárható ki, hogy olyan külföldiek követték el a cselekményt, akik vízi úton érkeztek a Duna-parti helyszínre, és ugyanúgy távoztak – mondta Ibolya Tibor, aki hozzátette, a nyomravezetői díj kitűzésére többnyire akkor kerül sor, amikor egy ügyben minden lehetséges szálat lenyomoztak, mégis holtpontra jutott az eljárás, és külső segítségre, új, a laikusok számára esetleg jelentéktelennek tűnő információmorzsára van szükség, ami lendületet adhat a nyomozásnak.
A rendőrök azonban nemcsak a bejelentőkre várnak, hanem gőzerővel próbálják megtalálni a gyilkosokat, hiszen egyre valószínűbb, hogy egy spontán támadás áldozata lett a családanya.

Hajléktalanok és kéregetők között is keresik a gyilkost.

Lehet, hogy a támadók vagy azok ismerősei nem külföldön, hanem börtönben vannak, hiszen az elmúlt egy évben követhettek el olyan kisebb súlyú bűncselekményt, amelyen megbuktak, de a DNS-üket nem hasonlították össze a gyilkosokéval.

Krisztinát tavaly szeptember 25-én gyilkolták meg a soroksári kocogóúton. Lemeztelenített, megkötözött holttestét a bokrok közt találták meg. Az ügyben eddig 7,2 millió forint nyomravezetői díjat tűztek ki.

Forrás: Blikk

3 hozzászólás “Speciális csomóval kötözték meg Krisztinát” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    találgatás.
    Rend van.

  2. elhallgattatni szerint:

    “Igazi hétköznapi horror orbanisztánban…a “fidesznyik rend” országában…
    Nem akarok visszamenni az elszámoltatásig de minden mindennel összefügg…
    Tény hogy mi dolgozó,normális , pátoszosan mondva ->(nemzetfenntartó) emberek teljes lét és vagyonbizonytalanságban élünk a mai liberalizmusba süllyesztett hazánkban…

    Ez a szegény derék,csinos,jólelkű édesanya(nyugodjék békében!) éppúgy ennek az elb…25 évnek és a liberalizmusnak az áldozata mint mi mindannyian..
    Szegény hölgy ! elhitte hogy itt rend van,itt talán békében futhat mozoghat…(legalább a saját környékén)…Naiv volt
    Nos ezért az életével fizetett…
    De ez a tragikus vég,ez a végzet bármelyikünkre lecsaphat…
    Meddig?
    Meddig kell még remegve óvatosan állandóan készenlétben élnünk?
    Miért vesznek fel magukat nemzetinek és felelősnek hazudó pojácák százmilliókat ,miközben még azt az egyszerű ,és elemi feladatot sem tudják megoldani hogy rend legyen…
    Elég volt!
    Hány tisztességes embernek ,családanyának, gyermeknek kell még meghalni ,amíg itt végre NORMÁLIS kormány ,valódi fellelős miniszterek lesznek?

    Takarodjon ez a semmire kellő nemzetgyilkos görény rezsim!!!
    Teljesen mindegy hogy egy külső háttérhatalom emberei ,vagy csak pusztán alkalmatlanok…valószínűleg mindkettő…
    Takarodjon ez a gyurcsányt kókát és az összes bűnözőt megvédő buzifelvonulást garantáló, semmirekellő, sorosék általa nyakunkra ültetett ál nemzeti tahó bagázs!

    Felelős nemzeti kormányt,azonnali elszámoltatást!”

  3. leslie szerint:

    Alpinisták is tudnak csomókat kötni.

Itt lehet hozzászólni !