Soroksári gyilkosság: Két férfi DNS-ét azonosították

HVG

Soroksári gyilkosság: Két férfi DNS-ét azonosították

A Soroksáron futó nő megölését a nyomok alapján rekonstruálni tudták a nyomozók, és kiderült, hogy az egyik férfi domináns, a másik neki alárendelt volt, feltehetően az életkorából adódóan.

Két férfi DNS-ét azonosította a rendőrség a tavaly szeptemberi soroksári gyilkosság helyszínén, illetve az áldozaton – mondta az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatósága kiemelt életellenes ügyeket felderítő főosztályának vezetője egy szerdai sajtóbeszélgetésen.

A vezérőrnagy szólt arról is, hogy a két férfi nem áll rokonságban egymással, és mivel a bűncselekményt a nyomok alapján rekonstruálni tudták a nyomozók, egyértelmű, hogy az egyikőjük domináns, a másik neki alárendelt volt, feltehetően az életkorából adódóan.

Utóbbival kapcsolatban úgy fogalmazott: cselekménye is kisebb súlyú, elszámoltatásuk esetén ez években, sőt évtizedekben mérhető, ugyanis megkülönböztethető a gyilkos személye. Az is nyilvánvaló a nyomozók számára, hogy legalább az egyik férfi jól ismeri a bűncselekmény helyszínét.

Egy 36 éves nőt tavaly szeptember 25-én találtak holtan a soroksári Szigetdűlőn.

Forrás: HVG

Egy hozzászólás “Soroksári gyilkosság: Két férfi DNS-ét azonosították” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    Megkülönböztethető?
    Társtettesek.

Itt lehet hozzászólni !