Jelentős kedvezmény a szigetszentmiklósiaknak: környéki hév-bérlettel utazhatnak több buszjáraton

Budapesti Közlekedési Központ

Jelentős kedvezmény a szigetszentmiklósiaknak

Szabó József polgármester kezdeményezésére, a Szigetszentmiklósi Önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ között létrejött megállapodás alapján 2014. szeptember 10-étől, szerdától kedvezőbb utazási lehetőségeket kínálunk a település lakóinak, illetve a rendszeresen arra közlekedőknek, ugyanis több szigetszentmiklósi buszjáraton elfogadunk egyes környéki hév-bérleteket.

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) között létrejött megállapodás alapján 2014. szeptember 10-étől, szerdától a Szigetszentmiklósra, illetve a Szigetszentmiklóson közlekedő 38-as, 38A, 238-as, 278-as, 279-es, 280-as és 938-as buszvonalakon elfogadja a Millenniumtelep–Szigetszentmiklós-Gyártelep közötti 15 km-es bérleteket (mind a kedvezményes, mind a teljes árút).

Aki tehát rendelkezik ilyen bérlettel, az a fent felsorolt buszjáratokat további díjfizetés, jegy- vagy bérletvásárlás nélkül igénybe veheti a teljes vonalon. A bérlet elfogadásának egyetlen feltétele, hogy érvényességének kezdőnapja legkorábban 2014. szeptember 10., legkésőbb 2014. december 31. legyen. (Természetesen ahogy a héven, úgy a buszjáratokon is csak az adott időpontban érvényes bérlettel lehet utazni.) A hév bérletek kedvezménye nem vonatkozik ugyanakkor a 138-as autóbuszra, amelynek végállomása nem Szigetszentmiklós.

Bízunk abban, hogy szigetszentmiklósi utasaink, illetve az arra rendszeresen közlekedők megelégedésére szolgál a kedvezmény.

Budapest, 2014. szeptember 10.

Budapesti Közlekedési Központ

Itt lehet hozzászólni !