Suttyó parkolók: cigarettát venni kocsival, járdáról

Csepel.info

fotó 1 (3)

fotó 2

Egy csepelit bizonyosan nagyon megérintett a McDonald’s autós kiszolgálása, ha már a nemzeti dohányboltból is kocsiból szeretné megkapni  a dohányt – értesítette lapunkat egyik olvasónk a két fenti fotóval.

Mai suttyó parkolónk a járdát nézte parkolónak, hogy időzhessen egy kicsit a Szent Imre téren. Biztosan ezt szokta meg – vagy valóban a McDonald’s autós kiszolgálásától vette az ötletet. Olvasónk szerint legalábbis a nemzeti dohányboltban lehetett dolga a sofőrnek, és gyanítható, hogy nem akart kínosan hosszú másodperceket tölteni a gyaloglással, hogy a tíz méterre lévő parkolótól egészen addig a saját lábait kelljen koptatni. Drága sofőrünk ehelyett a könnyebb utat választva felállt a járdára.

31 hozzászólás “Suttyó parkolók: cigarettát venni kocsival, járdáról” bejegyzésre

  1. Mr. Gabee szerint:

    Nem én voltam:)

  2. Zsuzsi szerint:

    Sajnos, nem ő az egyetlen lusta 🙁

  3. Balos szerint:

    Idióta Kali. De most komolyan: máris azt hiszitek, hogy tiétek a hatalom? Nem isztok ti előre a medve bőrére, hogy a Szent Imre téren parkoltok a tilosban?

  4. elhallgattatni szerint:

    dicső közteresek merre kóvályogtak? a rendőrség sincs túl messze.

  5. Ismerem szerint:

    Hosszó Kalira én is kíváncsi lennék. Még az sem lepne meg, ha a nemzeti dohánybolt egyik külsőse lenne.

    Az elvtárs 208 millió forint közpénzt kapott a Tóth-Szentecky-Orosz-Horváth négyestől mindenféle feladatra 2010 októbere előtt. A Fidesz mindenhonan kibaszta (lehet, hogy a dohánymityiban visszatért). De már nagypályázik a Horváth elvtárssal meg a Szenteczky elvtárssal együtt. Szenteczky már minden pozíciót kiosztott, pont ahogy a Horváth is. Ismerem az egész bandát. Egy csomó féleszű elhitte, hogy ők viszik újra a kiszervezéseket, fűnyírást, informatikát egyebeket, Horváth, Szenteczky, a kutya füle is megígérte nekik. Mindenre beszedik a dohányt, mindenre két vállalkozó van már – ahogy hallottam.

    Ha nyernek, megint öldöklés lesz a koncért 😀

  6. Csabik szerint:

    Miert bassza ez a szemeteket hogy oda allt???? Még egy busz is elferne melette nem hogy egy babakocsi…… 😃😃😃 amugyis en meglatnam hogy az en kocsimat fenykepezgwti valami rossz tulbuzgo köcsög a kezet is eltörnem

  7. admin szerint:

    Mindössze annyi a baj, hogy ez a hely a gyalogosoké. Az autósok meg onnan tíz méterre ingyen parkolhatnak.

  8. David szerint:

    Hát igen járda a gyalogosé úttest az autósoké kivéve a gyalogátkelő hely…kellemetlenűl sok elgázolt gyalogos lenne akkor ha ezt így vennénk ugyanis a gyalogosok 20% tuti h az autók közt cikázik át mindig a Szent Imre téren…természetesen busz mögűl kilépve…arról valahogy soha sincs fotó…:)

  9. a név kötelez... szerint:

    Most komolyan?? Ennyi időtök van? Másokkal kell foglalkozni állandóan?? Beléd is beléd lehetne kötni… Ilyen szánalmas cikket, mintha az egész kibaszott parkot kitakarná az autó, és járhatatlan lenne az Szt-Imre téri járda… És a saját házad tájéka?? Érné szó a ház elejét??? 🙂

  10. Marci szerint:

    Még szerencse, hogy vannak, akik a kerületnek ezt a nyomasztó problémáját meg tudják örökíteni..
    Milyen nyomorult élete lehet annak, akinek ez a kb. 1 perces parkolás gondot jelent.. Neki nyilván se kocsira se cigire nem tellik..

  11. gizi szerint:

    Nem kellet volna bezáratni a benzinkutaknál lévő dohányboltokat , akkor az autósok két dolgot intézhetnének egyszerre.

  12. nagyapó szerint:

    gizi! Melyik benzinkútnál volt dohánybolt?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  13. Klarissza szerint:

    Lehet, hogy a “nyomorult embereket” el lehet ítélni, akik a “nyomasztó problémát” magukra nézve egész egyszerűen csak érthetetlennek tartják!
    Mert lehet, hogy nincs kocsija, és talán nem is dohányzik!
    Egész egyszerűen nem szereti, ha valaki azt gondolja, hogy neki mindent szabad – mert van kocsija, és telik neki cigire!
    Majd ha ezek úgy viselkednek, hogy a “nyomorult emberek” sem érzik magukat alább valóknak, akkor eltünnek a “nyomasztó problémák” is!

    És igenis gondot jelent az 1 perces parkolás, mert a bunkóra is vonatkoznak a szabályok! Ha tetszik – ha nem! Mert ezért vannak a szabályok! És szerintem “ő” a nyomorult, mert nem képes együtt élni másokkal, különlegesnek tartja magát, mert telik neki kocsira és cigire, de intelligenciát nem lehet pénzért kapni!

  14. Marci szerint:

    Nem azt gondolja, hogy neki mindent szabad, hanem egyszerűen hülye lenne megállni egy távoli helyen, miközben maga a séta több idő lenne, mint a cigi megvétele..
    OK, hogy közel vannak kijelölt parkolók, de kérdés, hogy azok egyáltalán szabadok-e. Te se parkolnád le az autód a tér másik oldalára miközben 1 percet töltesz a kocsitól távol..

    Nem értem egyébként, hogy a nyugdíjasokat a Karácsony Sándor utcánál miért nem fényképezgetitek le miután kilépkednek a busz mögül ? Szerintem ők a bunkók, hisz közel a zebra, mégse ott mennek át.

  15. nagyapó szerint:

    Előrebocsájtva, nem akarok ítélkezni (én nem teszek ilyet), de mi tiltja a járdán való megállást? Liberális elv hogy, amit nem tilt a törvény, szabad.
    Marci! Mi van, ha öreg “nyuggerek” kilépkednek a busz mögül? Látnak, látják őket. Lehet, hogy keveri a busz előtt kilépőkkel?
    Az öregekre címzett jelzőjét pedig vonatkoztassa szüleire!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  16. Odry szerint:

    Hat akkor en is suttyo vagyok. Bar azt gondolom elferne ott 1-2 parkolo. Mert gyalogos arra csak lezeng. Ja es a lakotelepunk meg tele van suttyo gyalogossal, mert lett ugyan jarda kialakitva de nem hasznaljak.Erdekes az is milyen sensitiv egyes emberek lelke mikor a nyuggerek kozlekedesi moralja kerul emlitesre. De az autos az lehet suttyo…

  17. Csepeliblogos szerint:

    Ne csináljuk már-még a végén felmentitek?

  18. kisapám szerint:

    nagyapó, van egy jogszabály, amit hétköznapi nyelven csak úgy hívunk: KRESZ.
    Na az az, ami tiltja a járdán való megállást.

  19. grün szerint:

    kisapám!
    De aki az Ábel Attila birtokában lévő sorszámozott, KRESZ szabályok megsértésére jogosító behajtási engedéllyel rendelkezik az akár a templomajtó előtt is megállhat, azzal az indokkal, hogy vigasztalást hozott a híveknek! 😛 😀

  20. Zulu szerint:

    Szerintem rövidre lehet zárni ezt a kérdést – a sarkon kint van a megállni tilos tábla, magasról leszarta:
    http://kepkezelo.com/images/fyl1vro04s6tte6i2dvc.jpg

  21. ebihal szerint:

    Az a helyzet, hogy ha nem szabunk határt a szabálytalanságoknak / márpedig a
    KRESZ előírásainak a be nem tartása = szabálytalanság/, akkor ne csodálkozzunk
    azon, ha legközelebb a fejünkre szarnak! Ha átsiklunk az ilyen felett, akkor miért
    csodálkozunk, ha a Kaiser parkolóba /egyirányú/ a piac felől hajtanak be, vagy onnan
    a Széchenyi felé mennek ki? Vagy irigyeljük azt a sok bunkót, akik az OBI-nál nem
    akarják kivárni a sort, és jobbra kanyarodást színlelve megkerülik a kereszteződést?
    2 kamera és akarat kellene, és meglenne az egyenruha pénz!

  22. kisapám szerint:

    Zulu, ehhez nem kell megállni tilos tábla, alapban tiltja a járdán megállást a KRESZ.

  23. grün szerint:

    kisapám!
    Itt a vonatkozó szabály! Ha csak időközben nem változott! 😛 😀
    .
    “A KRESZ (40. § (8)) szerint a járdán – részben vagy teljes terjedelemben – csak akkor szabad megállni, ha azt jelzőtábla vagy útburkolati jel megengedi.”

  24. szevenszi szerint:

    Na most tudja valaki miért állt ott az a kocsi, vagy elfogadja mindenki azt amit cikkírónk tálal. A bóton kint lévő táblából lekövetkeztette a történést. Végül is szórakozásnak és szórakoztatásnak elmegy.

  25. szevenszi szerint:

    Ja. Ha már itt tartunk. Kb. két Hete Borbély urunkat láttam a szolgálati kocsival a közteresekkel történt beszélgetés után a Kaiser sarkától a ( Piac Sztk sarok) a Széchenyi fele a szembe forgalommal eldöngetni. Ketten is voltak a közteres fiúk. És csak néztek.

  26. grün szerint:

    Ő fel van mentve KRESZ-ből!
    Feltételezem rajta van a szürkék “Ne bírságold meg!” listáján! 😛 😀

  27. Lórév szerint:

    Szevenszinek volt külön engedélye a Kresz megszegésére, és azt hiszi, hogy azzal hazudni is lehet.

  28. Lórév szerint:

    Amúgy ez nem a Kál Károly kocsija?

  29. Lórév szerint:

    Azért van ekkora hiszti! Most már értem! Megint egy kommunista bukott le. Ez jó! 😀

  30. Karcsi szerint:

    Végig olvastam a cikket , a hozzászólásokat .
    Csak azt nem értem az egészben hogy megint mint megannyiszor hogy jön be a politika egy szabálytalankodó autós miatt a témába .
    Én aki sokat járok bringával az egész városban napi 20 képet tudnék felrakni az egy méteres járdán parkoló autókról . Meg azt sem értem mint születésemtől itt élő csepeli hogy miért egy ilyen semmiségért kardoskodnak az emberek veszetül , és miért nem a sok szarért ami van Csepelen .

  31. Bugi szerint:

    Egy csomó ilyen kép szokott lenni Karcsi. A politika úgy jön ide, hogy többek szerint ez a kocsi egy volt 3/2-es titkosszolgáé, aki MSZMP – MSZP – SZDSZ – DK-s politikus is volt már. Innentől sokan azt gondolják, hogy ilyen múlttal neki joga volt szabálytalankodni.

Itt lehet hozzászólni !