Csúnyán viselkedtek a nők, visszafordult a gép

MNO

Csúnyán viselkedtek a nők, visszafordult a gép

Két vadászgép kíséretében visszafordult a torontói nemzetközi repülőtérre egy kanadai légitársaság Kubába tartó járata, miután a fedélzeten gyanúsan viselkedett két nő, akiket a rendőrség később őrizetbe is vett – közölték csütörtökön a hatóságok.

A peeli regionális rendőrség tájékoztatása szerint a két nő ittas volt, és viselkedésével, illetve beszólásaival megzavarta a rendet, és aggodalmat keltett a többi utasban és a pilótában is.

Janine Chapman, a Sunwing kanadai légitársaság marketingigazgatója elmondta, hogy a két rendbontó utas a repülő mellékhelyiségében jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, majd rágyújtott egy cigarettára, ami után riasztottak a füstérzékelők. A két nő ezután verekedni, majd fenyegetőzni kezdett.

A gép pilótája veszélyt érzett

A CBC kanadai közszolgálati televízió jelentése szerint a kubai turistaparadicsomba, Varaderóba tartó gépet vezető pilóta az Egyesült Államok felett kapcsolatba lépett a Észak-amerikai Légvédelmi Parancsnoksággal (NORAD), közölve vele, hogy a járat veszélyben van. A NORAD a figyelmeztetés után két F–18 típusú kanadai vadászgépet indított útjára, hogy kísérjék vissza Torontóba az utasszállítót. A gép biztonságosan földet ért. A gyanús utasokat őrizetbe vette és kihallgatta a rendőrség.

A Sunwing honlapján közölte, hogy a turistákat szállító repülő később újra felszállt Torontóból és rendben megérkezett a kubai célállomásra.

Forrás: MNO

3 hozzászólás “Csúnyán viselkedtek a nők, visszafordult a gép” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Rettentően felizgattam magamat ezen a kis színesen!
    Ha most még az derül ki, hogy Horváth Gyula és Gegesy Ferenc által Kanadába telepített ferencvárosi menekültek voltak!
    Ábel Attila figyelsz Te egyáltalán?! 😛 😀

  2. kerdezo szerint:

    Ez a Sólyom Airways egyetlen repült gépe, ami több, mint egy évvel ezelőtt iderepült, aztán el. Azóta sem látta senki sem őket…

    A kép alá tessék odaírni a forrást, és azt, hogy illusztráció…
    Bár túlzottan sokat az utóbbi időben már nem várok el ettől az oldaltól…

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    A Flightradaron lehet az adott társaság, adott gépéről képet keresni. Miért pont egy soha nem létező, holmi Sólyom gép a képen? Esetleg a kanadaiak vették meg ezt a 27 éves roncsot?

Itt lehet hozzászólni !