Még szavazhat Budapest legszebb arcára!

MNO

Még szavazhat Budapest legszebb arcára!

Augusztus 31-ig még lehet szavazni a Budapest a szemünk előtt című városkommunikációs kampány képeire.

A Budapest a szemünk előtt címmel augusztus elején indított városkommunikációs fotókampányt a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ. Az imázskampányban Bódis Krisztián, Hlinka Zsolt és Soós Bertalan kiválasztott képei szerepelnek, amelyeken a klasszikus budapesti helyszíneket fiatal urbánus szemmel újraértelmezve mutatják be. A fesztiválközpont tervei szerint a jövőben több alkalommal dokumentálnák és láttatnák Budapest dinamikusan változó tereit, ikonikus helyszíneit, ezzel is formálva a fővárosról mint turisztikai helyszínről és élettérről alkotott elképzelést.

Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezető igazgatója mellett Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője; Papp Regina, a We Love Budapest főszerkesztője; Ács Zoltán, a Design Terminál inkubációs programjának vezetője; Radisics Milán, a National Geographic fotósa és a SocialDaily portál alapítója; Batta Barnabás trendkutató, a Mitte Communications stratégiai igazgatója, illetve Misetics Mátyás, a Várfok Galéria fotóművésze és a Mitte Communications kreatív igazgatója vettek részt a képek kiválasztásában.

A kampány részeként az ország 400 pontján állították ki a rendhagyó városfotókat, amelyek közül a legszebbet a közönség választhatja ki, a szavazókat értékes nyereménnyel díjazzák. A teljes fotógyűjteményből rendezett tárlat szeptember 15-ig a Bálnában látható.

Szavazni itt lehet még jövő vasárnapig!

Fotó: Bódis Krisztián

Forrás: MNO

Itt lehet hozzászólni !