Általános iskolások táboroztak Sarkadon

Csepel.hu

Általános iskolások táboroztak Sarkadon

24 éve indult először csepeli általános iskolásokkal nyári tábor a békés megyei Sarkad városába. Azóta egy év sem maradt ki. Így az idén is sok-sok diák töltött felhőtlen napokat a Mátyás Király Általános Iskolából és a Karácsony Sándor Általános Iskolából a Viharsarokban.

A már hagyományos programoknak nevezhető reggeli sportoláson, evezésen, éjszakai őrségen, mozin, fürdőlátogatáson, szekerezésen kívül a gyerekek idén először voltak a Gyulai Aquapalotában és éjszakai erdőjáráson. A diákok ezeken kívül megnézték a sarkadi mentőállomást és részt vettek a Békéscsabai ÁNTSZ által szervezett vetélkedőn is, valamint célba lőttek légpuskával és íjjal is.

A táborozók ajándékairól és az emlékbe kapott pólókról az ATEL – Csepeli Áramellátó – és a DOVER nyelviskola gondoskodott. A nyaralást Keszy-Harmath Eszter, Horváth Katalin, Kis Gergely és Dóka György szervezték, vezették.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Általános iskolások táboroztak Sarkadon” bejegyzésre

  1. Laci maci szerint:

    Szerintem egy kis piálgatás is volt ott a tanárok részéről. Eszméletlen vedelés folyik Mátyás napon is. A szülők és a tanárok versenyt isznak egymással. A dagadt Gyuri piásan táncol – pontosabban döcög ide-oda -, és rázza a hájas testét. Ráadásul minden második fényképen, amit feltesznek a netre a rendezvényről, ő vigyorog az ember képébe. Egy kollégája pedig úgy leitta magát, hogy képtelen volt eredményt hirdetni. És nagy hangon még el is mondta a mikrofonba: “Az állapotomra való tekintettel a mai napon az eredményhírdetés elmarad…”. Sajnos nem a diákokról szól a Mátyás nap, hanem egy össznépi, nyilvános vedelés az egész. Szomorú nagyon, de ez a valóság.

Itt lehet hozzászólni !