Éremhalmozás a búvárúszóknál

Csepel.hu

Éremhalmozás a búvárúszóknál

Az elmúlt hetekben két válogatót is rendeztek a tájékozódási búvárúszók Mekkájában, Gyékényesen, amelyen a Csepel Barakuda Búvár Sportegyesület is részt vett.

Az egyik az Amphora Kupa volt, a másik pedig egy héttel később az országos-bajnokság. Utóbbin a legeredményesebb ifjúsági versenyző a csepeli Láng Péter volt.

A fiatal tehetség folyamatos javuló tendenciát mutatott az évek alatt, de az idén az összes versenyen maximális teljesítményt nyújtott. Az ob-n hat versenyszámban indult, és mind a haton aranyérmet nyert. Szintén jól szerepelt az abszolút utánpótlás gyerek és serdülő versenyszámban a serdülők között Szász Tamás, aki első lett. A gyermek fiúknál Vígh János a második helynek örülhetett. A lányok között Fekete Fanni második, míg Láng Regina harmadikként végzett. A junior lány korosztályú Hofmister Alíz két első helyet, egy második, egy ötödik és egy hatodik helyezést szerzett.

De a többi csepeli sportoló is jól szerepelt a juniorok között, Német Roland két első helye mellett szerzett egy harmadikat, egy negyediket és egy tízediket. Bacher Barnabás az első helyezésen kívül, két második, egy harmadik, egy negyedik és egy ötödik helyet zsebelt be. Várszegi Vendel egy első helyezéssel, egy másodikkal, valamint egy nyolcadikkal és két kilencedikkel jött haza Gyékényesről. Truszka Botond egy első, egy hetedik, egy tízedik és egy tizennegyedik helyezést hozott össze.

A felnőtt nő korosztályban Wágner Zsófia egy első, két második, két harmadik és egy negyedik hellyel zárt. A felnőtt férfi korosztályban Dunszt Károly egy arany-, egy ezüst- és három bronzéremmel gazdagodott az ob-n. Holczmüller Antal szintén egy első, egy második és egy harmadik helyezéssel végzett. A szintén Gyékényesen megrendezésre kerülő következő versenyen, a tájékozódási búvárúszó Európa-bajnokságon a Csepel Barakuda Búvár Sportegyesületet öt versenyző képviseli, az ifi fiúk között Láng Péter, Német Roland, az ifi lányoknál Hofmeister Alíz, a női korosztályban Wágner Zsófia, a férfiaknál pedig Dunszt Károly.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Éremhalmozás a búvárúszóknál” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “Csepel Barakuda Búvár Sportegyesület”
    Gondoltam elnézem, de miért nézném el?!
    A barrakuda egy tengeri-csuka fajta, egy “r”-el pedig búvárt jelent?!
    Merülés előtt így szóltak a zorosz búvárhoz:
    Bara kuda?! 😛 😀

  2. helyi szerint:

    Ha még az egyesület nevével lenne a probléma…Az volna a legkevesebb!De a tudósítás silánysága ennél lejjebbe megy.Séma, felsorolás és kész.

  3. grün szerint:

    helyi!
    A kép is valahonnan ollózva van, mert többször versenyeztem a gyékényesi tavon és csempézésről szó sem volt!
    Mondjuk, több tó is van és azóta fejlődhetett is a zinfrastruktúra! 😛 😀

Itt lehet hozzászólni !